Белодробната болница откри своя дарителска сметка

* Средствата са за подпомагане дейността на лечебното заведение в условия на извънредна ситуация, свързана с Covid 19
Коронавирусът
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, „Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести (СБАЛББ) – Троян“ ЕООД (Белодробната болница) откри дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебното заведение в условията на извънредната ситуация, свързана с Covid 19. Дарените средства ще се използват за осигуряване на медикаменти, кислород и кислородни концентратори за лечение на пациенти, диагностицирани с корона вирус, цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал и други консумативи.

РАЗЧИТАМЕ на Вашата благотворителност и добросърдечност за предоставяне на дарение в името на съхраняването на българската нация.
Банкова сметка
IBAN: BG45UNCR70001522667139
BIG: UNSRBGSF
УниКредит Булбанк - клон Троян
С уважение: 
Екипът на „СБАЛББ - Троян“ ЕООД 

Начало

Още по темата за коронавируса:

1 Коментара:

Троенец каза...

Със "отличните" отзиви на минали през вас,няма как!????????

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |