Снегопочистването започна веднага

* За града отговаря ОП „Комунални услуги - Троян“, седем фирми ще чистят по селата, общинската пътна мрежа е поверена на „Пътприбор“ ООД * Общо 20 снегорина ще работят в общината тази зима
Зимно 
ОТ 5:00 Ч. в понеделник, 30 ноември, веднага след падането на първия сняг, снегорините на ОП „Комунални услуги - Троян“ започнаха работа в града, съобщиха от Община Троян. Снегът е мокър и усилията са насочени към премахване на кишата, за да се избегнат тежките заледявания по улиците при предстоящите минусови температури. Мостовете и кръговите кръстовища са опесъчени. Четири снегопочистващи машини ще се използват за поддръжка на градската улична мрежа през този сезон.

ЗА СНЕГОПОЧИСТВАНЕТО в троянските села – общо 21, ще се грижат седем фирми, оборудвани с необходимата техника. А за общинската пътна мрежа (междуселищните пътища) отговаря столичната фирма „Пътприбор“ ООД, която ще използва пет машини, оборудвани с пясъкоразпръсквачи и снегоринни дъски. Общо 20 снегорина ще работят на територията на общината тази зима. 

Т21, по информация на Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |