Имаме си национал

* След националния лагер в Русе нашият Християн Топалски бе включен в националния отбор на България във възрастовата група до 14 години  – личен успех и успех на троянския баскетбол

Християн Топалски
Баскетбол
 
В МИНАЛИЯ брой на Т21 (печатното издание) ви информирахме, че две от младите надежди на троянския БК „Чавдар“ – родените през 2010 г. Християн Топалски и Йордан Църов, са сред 33-мата проектонационали в своята възрастова група, извикани на национален лагер в Русе, на който ще бъде определен съставът на националния ни отбор за предстоящия Международен турнир в Румъния (3-7 април). Вече е ясно – Християн бе включен сред 12-те национални състезатели на България във възрастовата група до 14 години (U14).

КОЕТО освен че е голям личен успех за талантливия троянски баскетболист, е успех за целия ни момчешки отбор и неговия треньор Цецо Острев, бившия голям играч в елита на българския баскетбол, завърнал се в родния клуб, а и за БК „Чавдар“ и троянския баскетбол изобщо, който десетилетия не е имал свой национален състезател. Помним Койо Коев с треньор Стефан Генков при юношите старша възраст през 70-те години. И от нас – поздравления!

Т21

Още по темата баскетбол и волейбол, Сезон 2023/24:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |