Трима шампиони

* Рени Димитрова, Виктория Инковска и Еманоела Герганова спечелиха злато на Държавното първенство 2024; общо 12 медала за троянските каратеки и оценка „Респект!“ от клуба

Рени Димитрова
Карате
 
ПРЕЗ уикенда, 6-7 април, се проведе Държавното първенство по карате в горните възрастови групи – с участието на близо 260 състезатели от 34 клуба в страната, сред тях и неголяма група на КК „Атнес“ (Троян). Като троянската равносметка е впечатляваща, споделиха от клуба – 4  медала от 4-ма участници. Медалистите ни: злато за Рени Димитрова – шеста шампионска титла в спортната й биография,, сребро за Михаела Вълчева и бронзови медали за Ани Методиева и Василен Добрев. На ДП в малките възрастови групи, състояло се в края на м. март, КК „Атнес“ също напълни кошницата си с медали – 2 златни и 6 бронзови, като шампиони станаха Виктория Инковска и Еманоела Герганова.

ОБЩО
в двете състезания (при малките и при големите) спечелихме 3 златни, 1 сребърно и 8 бронзови отличия. Поздравления за куража на всички състезатели от клуба, които участваха в ДП 2024. Респект!“, прочетохме в клубната страница на „Атнес“ във фейсбук.
 
Т21


 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |