Новата „Арена Атнес“ – открита

* Лентата преряза 4-годишният Ники – най-малкият състезател на КК „Атнес“ * Емил Атев: „Това беше една съкровена наша мечта“
Придобивки
4-годишният Ники - най-малкият състезател на клуба, преряза лентата на новата "Арена Атнес"
4-ГОДИШНИЯТ Ники, най-малкият състезател на Карате клуб „Атнес“ (Троян), получи правото да пререже лентата на новата клубна зала „Арена Атнес“ (29 септември). Клубът отдавна се нуждаеше от подобна база и след доста перипетии най-после това е факт – залата се намира на горния етаж в сградата на кооперация „Постоянство“ на ул. „Стара планина“ 11 (централната градска част, до Малкия пазар). Сред участниците в милата церемония бяха състезатели и треньори, родители, помагачи, приятели.

„ДОБРЕ ДОШЛИ за откриването на, бих казал, най-голямата придобивка на клуба в близо 30-годишната му история. Това беше една съкровена наша мечта. За около три месеца успяхме да се мобилизираме и с помощта на голяма част от нашите спортисти, инструкторите, родителите и външни наши помощници – фирми и организации, се справихме. Ще вметна, че отказахме на доста хора, тъй като имахме условие подкрепата да не е в пари, а само с материали и труд. Бих искал да съобщя още една хубава вест – на сесията на Общинския съвет преди два дни общинските съветници подкрепиха предложението на кмета Донка Михайлова за отпускане на общински средства за оборудване на залата, което в най-кратки срокове ще стане факт. С общи усилия показахме, как може да се направи едно добро дело за децата на Троян“, каза в приветственото си слово председателят на клуба Емил Атев.

Поздравлението на председателя на КК "Атнес" Емил Атев (в средата)
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ даде и обещание – че „атнесци“ ще се отблагодарят за подкрепата с още по-високи спортни успехи. „И досега бяхме един от водещите клубове в града, а сега с тази тренировъчна зала, една от най-добрите подобни в страната, ще бъдем още по-добри“, категоричен бе г-н Атев. „Смятам, че тази зала ще продължи с надграждане на придобивките, а Община Троян ще помага и занапред“, бе пък обещанието на госта от общинската администрация Тодор Комитов, отговорник за спорта.

Световният шампион Пламен Мошеков (вдясно) връчи благодарствени грамоти на помагачите
ДОМАКИНИТЕ от КК „Атнес“ връчиха благодарствени грамоти на всички, помогнали за създаването на „Арена Атнес“ – направи го най-изявеният състезател на клуба, световният шампион от 2017 г. Пламен Мошеков. Имаше също демонстрации и коктейл за гостите, и много радост, особено в очите на май-малките троянски каратеки.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |