Екшън в Априлци, полиция и охранители овладяват ситуацията

* Заради дългове към КТБ съдия изпълнител описва хотела на Гошо Гъза, той не дава * Началната тръжна цена – 2,5 млн. лв.
Сблъсъци
Георги Георгиев
ЗДРАВ екшън се вихри в съседно Априлци. Мястото на сблъсъците е големият хотел „Априлци” (бившият „Керамик”), кацнал над самия център на курортното градче. Причината – собственикът, ловешкият бизнесмен Георги Георгиев (познат като Гошо Гъза) и сестра му Дора Георгиева, която с фирмата си в момента стопанисва обекта, отказват да допуснат частния съдебен изпълнител Велислав Петров. Хотелът е обявен за публична продан заради задлъжнялост и посоченият в обявлението срок за извършване на огледа от кандидат-купувачите е от 22 юли до 22 август. Хотел „Априлци” е с разгъната застроена площ от 4224 кв. м, разположен е на терен от 14,3 дка и осигурява внушителна панорамна гледка към старопланинските върхове Марагидик, Ботев, Купена.

ВЕЛИСЛАВ ПЕТРОВ пристига в хотела на 12 юли заедно със служители на охранителната фирма „Делта гард”; и след отказа да бъдат допуснати се наложило охранителите да разбият една задна врата, за да осигурят достъп. По-късно на място пристигнали и полицаи от Троян със задачата да предотвратят евентуална ескалация на напрежението и сблъсъци. Ситуацията и в момента продължава да е напрегната, като свидетели на екшъните са станали и гости на хотела, които били принудени да съкратят престоя си. Пред агенция „Пик” Дора Георгиева описва случилото се така: „Самоуправството на Велислав Петров е пълно. След като обяви, че идва да смени пазача, разбирайте охраната, се започна с изкарването на гостите от някакви мутри на фирма „Делта гард”, които нямат никакви права и блокирането на работата на хотела“.

ПО НАША информация в началото Георги Георгиев не бил в Априлци, но скоростно пристигнал и се барикадирал в хотела. Аргументите му да се противопостави на действията на съдебния изпълнител и влязлото в сила изпълнително дело били, че не е уведомен за насрочения опис и че в момента хотелът се намирал в техническа профилактика. Твърдял също, че фирмата му „Априлци Холидейс” ООД, в чиито активи е хотел „Априлци”, не била поканена да погаси доброволно задълженията си, а се пристъпило директно към принудително изпълнение.       

ЗА КАКВО всъщност става дума? Изпълнителният иск срещу фирма „Априлци Холидейс” ООД и собственика й Георги Георгиев е подаден от „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) заради просрочени сериозни задължения към банката. Според информация в „Блиц” общият размер на кредитите на Георгиев от КТБ са 67 млн. лв. и в момента той като физическо лице и фирмите му дължат на банката десетки милиони. Още нещо може да се види в обявлението на частния съдебен изпълнител Велислав Петров – продажната цена на хотел „Априлци” е 2,5 млн. лв., но имотът е бил ипотекиран за близо пет пъти по-висока сума, 11 млн. лв.

СЕРИОЗНИТЕ кредити от КТБ се обясняват с роднинските връзки между бившия собственик и управител на банката Цветан Василев и Георги Георгиев – банкерът е кум на скандалния ловешки бизнесмен, известен с любовта си към лукса, яхтите и екзотичните пътешествия. Пак според същия източник въпреки огромните дългове на Георгиев към КТБ повечето от заведените изпълнителни дела на банката срещу него били спрени – хватката била чрез иницииране на производства по несъстоятелност и услужливи съдийски решения в Ловеч и Плевен. Георги Георгиев е познат и в Троян – една от бензиностанциите от някогашната му верига „Генимекс” бе в града ни, до моста за „Лесопласт”; след време тя затвори, а по-късно бе продадена на друга фирма.

Поглед към хотел "Априлци"
СПОРЕД обявлението на частния съдебен изпълнител Велислав Петров на 23 август 2016 г. в сградата на Районен съд – Троян ще бъден съставен протоколът и обявен купувачът на хотел „Априлци” съгласно чл. 492, ал. 1 от Гражданския процесуален кодекс (ГПК). За участие кандидатите трябва да внесат предварително задатък от 247 хил. лв. (10% от обявената начална тръжна цена). По неофициална информация към туристическия обект интерес проявяват и троянски фирми.

Т21

110 коментара:

Анонимен каза...

Като знае, че има дългове към банки защо не си връща парите? Сега ще се прави на жертва.

Анонимен каза...

Ееееех живот! Това ли е рецептата за живот? Взимаш кредити и не връщаш. И какъв хотел, след като имаш кредити аз незнам, как е тази наглост.

Анонимен каза...

Браво бе, с нашите пари живот си живеят! Е къде го има това?

Анонимен каза...

В една статия четох, че се разхождат с яхти, пийват си, гуляят и то с нашите пари. За едни има правосъдие , а за други не.

Анонимен каза...

Как е възможно тоя палячо Гъза да открадне над 100 млн. лева от КТБ и никой да не го закача и да си живее като цар!!!!За него няма ли правосъдие???

Анонимен каза...

Животът на такива отрепки като този ,които един лев през животът си не са изкарали с честен труд и пот на челото поддържат стандарта си само с пари на данъкоплатеца,вложителя и лековерния партньор.Това са измамници от класа.Лично този Жоро Гъза е собственик на Интерхотел Велико Търново и всеки болярин знае какво представлява.


Анонимен каза...

Само за тези хора ли няма правосъдие? Къде е съдебната система? Защо ги оставяте да се чувстват недосегаеми?

Анонимен каза...

Възмутен съм от това, че всички тези неща за този човек се знаят и са публична тайна,а няма никакви взети мерки.

Анонимен каза...

Нещата ще станат и такива хора ще бъдат пратени там където им е мястото. Въпрос на време.

Анонимен каза...

Заради такива измислени мамини синчета като Гошо Гъза дето пръскат чужди пачки сме на тоя хал.Много е лесно с чужди пари помен да правиш!

Анонимен каза...

Какъв е този така наречен 'бизнесмен' като няма бизнес който да е на печалба,при него всичко е обречено на фалит.Ама сега като го пратят в панделата за далаверите му ще е пак на далавера-ще го обслужват с тунингованите бухалки

Анонимен каза...

Естествено, само дето ги чакаме 25 години, а такива като него продължават да живеят на гърба на другите и да им харчат парите.

Анонимен каза...

Еййййййй обраха ни паричките и сега се пекат по плажовете!!!А ние да гладуваме и мизерстваме!Нагледци мръсни долни.....

Анонимен каза...

Василев ограби КТБ и го оставиха да избяга в Сърбия, а Жоро Гъза продължава да осребрява откраднатото от КТБ и никой нищо не прави!!!! Явно за тези хора закони няма и с пари всичко става. Къде е правосъдието, къде е държавата, докога ще е така? Имаше една песен пеят я по мачовете - Всеки ден ще е така до победата. Е и аз се чувствам като на мач, а дали този мач е уговорен? Питам сега кой ще ми каже?

Анонимен каза...

Много интересен прякор - Гошо Гъза- явно е успял в живота вървейки с дупето напред.

Анонимен каза...

Явно доста си е повярвал, щом наляво и надясно се хвали, какви пари има и добре си живее.
Дано по-скоро се появят съвестни прокурори и съдии и да пратят подобни хора там където им е мястото.

Анонимен каза...

Дано сте прави хора и да има правосъдие и за тях.

Анонимен каза...

Е, сега ще го заболи и него, като трябва да връща, както хората които е ощетил. Представете си какъв стрес е да изгубиш всичко, което си спестявал в продължение на години и някой да ти ги харчи по луксозни екскурзии и скъпи проститутки, яхти и т.н.

Анонимен каза...

Гошо Гъза е една от причините за фалита на КТБ.Незнам как още не е арестуван.Двата му хотела, които служат като обезпечение по кредитите му с банката за над 100 млн лв. няма да покрият и една минимална част от дълговете му. Но въпреки че дължи толкова пари на КТБ, той си живее в разкош, а ние мизерстваме.Докога???????Няма ли правосъдие в тази държава??

Анонимен каза...

Георги Георгиев добре е усвоил техниката, но вече няма кой да го покрива. Чаналова е компрометирана, Цветанов също.

Анонимен каза...

Не разбирам този човек, какви претенции може да има към КТБ, при положение че е "усвоил" доста. Алчността му е толкова голяма, че иска още, нали знаете че то може до един момент и после се пръсва

Анонимен каза...

То от прякора му се вижда как е успял, дано този път справедливостта да възтържествува.

Анонимен каза...

Един път стомна за вода, втори, трети и накрая стомната не издържала и взела че се пръснала.

Анонимен каза...

Евала бе!С нашите парички живот като на кино - яхти, плажове, палмички, частни самолетчета......Кой не иска да живее така....

Анонимен каза...

Неговата е започнала да се пропуква, тръгне ли, няма спиране. Ще отече и ще се разлее. Дано стане по-скоро.

Анонимен каза...

Гошо аналния ще трябва да излезе на свободния пазар сега като няма кой да му дава пари ей така

Анонимен каза...

Тя неговата стомна толкова се е напълнила, че няма място за повече.

Анонимен каза...

67 000 млн. лева от КТБ и пей сърце!Нека ви е лошо.Но и вашето време ще дойде.Бъдете на щрек момчета.Рано или късно справедливостта ще възтържествува.

Анонимен каза...

Младият бизнесмен Младен Мондешки още ли не е разбрал за този хотел, че се продава? :)

Анонимен каза...

този е анти-герой и няма начинание което да не е било схема за източване на банкови кредити и укриване на ддс! Той за това има и този прякор

Анонимен каза...

Темида не се ли интересува от състоянието на Гошо Гъза? Защо не връща парите? Тогава и ние да взимаме и да не връщаме. Кой не иска да има хотели и да си развява байряка?

Анонимен каза...

Като знаете, че са роднини защо не го съдите и него. Той да не е недосегаем? Сега може да ги хванете заедно и по роднински да връщат парите.

Анонимен каза...

Може ли човек с дългове така да се шири? Хотелчета, охрани, персонал. Защо му давате да отваря хотелите? Защо не ги затворите? Прекъснали му трудовия процес.

Анонимен каза...

Каква наглост само...нямам думи!Не бил уведомен за насрочения опис и в момента хотелът му се намирал в техническа профилактика.А фирмата му "Априлци Холидейс” ООД, в чиито активи е хотел „Априлци”, не била поканена да погаси доброволно задълженията си, а се пристъпило директно към принудително изпълнение. Колко нагло и безочливо поведение.Но затова сме на тоя хал.Докато държавата позволява на такива хора да се развиват безнаказано, до никъде няма да стигнем.

Анонимен каза...

Какъв трудов процес, бе? Да си задлъжнял до козирката и да продължаваш да цицаш е това то. При тия дългове трябваше да му вземат всичко. А не да пишат, че били прекъснали работата на хотела.

Анонимен каза...

Той много добре знае, какво е ипотекирал, за да вземе тия пари. Тогава какво се учудва, че банката си иска ипотекирания имот. И ния като взимаме пари от банките после ни искат да ги връщаме.

Анонимен каза...

Егати имота! То, това палат бе! И не го дава. Като не искаш да го даваш връщай парите! С какви пари поддържаш този имот? С крадените ли?

Анонимен каза...

Кой е Гошо Гъза?Шутът на Цветан Василев,който благодарение на КТБ си е подсигурил пенсия доживот, без да осъзнава обаче, че тези пари са наши и за разлика от него, ние сме работили и сме ги изкарали с труд.Върни ни паричките!Не те ли е срам?

Анонимен каза...

Гошо Гъза дължи пари на КТБ.
С откраднатите от КТБ пари,пък,Мондешки ще купи имотите на длъжника?!?

Парадокс,абсурд, трагикомедия?!?

Анонимен каза...

Не ми е ясно защо НАП не направи проверка на произхода на доходите му.


Анонимен каза...

Гошо Гъза не обича да плаща.Той знае само да получава и да се забавлява.Жалкото е,че го прави на наш гръб, с нашите пари.Но и неговия звезден миг ще дойде.Ще си падне на гъза...

Анонимен каза...

Добре де, като всичко му у наред защо се барикадирал в хотела, а не се е разбрал с хората? Не бил там, нали е отишъл пък после се затворил, като мишка в миша дупка.

Анонимен каза...

Очевидно кумецът на Цветан Василев смята да продължи да харчи с лека ръка подарените му десетки милиони от КТБ! Вземете и свършете работата дами и господа от правосъдието, НАП, ФГВ и останалите институции, моля! Покажете на тоз беден народ, че законите са еднакви и за бедни и за богати! Честно ли е за едни да има правосъдие, а за други не?

Анонимен каза...

Гошо Гъза е кредитен милионер, с пари на нещастните вложители в КТБ е ял, пил и се е веселил, а сега брадва. Както е казал народа за един сватба за друг брадва. До кога ще го търпят този нещастник?!

Анонимен каза...

То има песен за него https://www.youtube.com/watch?v=x4mUSzJHyQw

Анонимен каза...

Каква несъстоятелност, какви пет лева! Производството по несъстоятелност се развива по отношение на длъжник изпаднал в невъзможност да покрива своите задължения към кредиторите си.То се явява крайно средство за събирането на вземанията на кредиторите по принудителен път и се развива в случаите ,в които икономическото състояние на длъжника е изключително тежко и финансовото му оцеляване е под въпрос. Е, като гледам имота и хотела,басейна и корта - открийте десетте разлики.

Анонимен каза...

Ясно е,че всички приближени на Цветан Василев са били облагодетелствани за сметка на измамените вложители.Но докато такива тарикатчета като Василев и гъза продължават да минават между капките никога няма да се оправи тази държава.Съд и затвор за всички,които са отговорни за фалита и източването на КТБ.Прокуратурата да не спи, а да си върши работата.

Анонимен каза...

Не може на хорицата да им взимат земичките, които са по 100 дек., защото не си връщат заемите, а за Гошо Гъза да няма правосъдие. Всичко да му вземат! Няма ние да мизерстваме, а той да ми се шири! Откъде на къде.

Анонимен каза...

Не е тайна за никой,че Гошо гъза е известен като некоректен платец и че всичките му дружества фалират или завличат кредиторите си.Това обаче не му пречи да пръска парите на хората по луксозни яхти,забавления и партита.

Анонимен каза...

Явно така трябва да се живее, когато си затънал в дългове и нямаш никакво намерение да ги плащаш.

Анонимен каза...

Фирмата му не била поканена да изпълни задължението си доброволно?!? ХА ХА ХА колко безсрамно и нагло поведение...Да се смееш ли,да плачеш ли...Крадец,нагъл и безскрупулен.

Анонимен каза...

Георгиев е известен в бизнес средите като некоректен търговец - четох някъде. Като го натиснат и той хоп несъстоятелност. Цветанов и Георгиев, каква пълна идилия. До кога ще търпим своеволията на тези?

Анонимен каза...

Явно с гръб като на Цветан Василев, Гъза се чувства недосегаем и безнаказан, щом продължава да си върти наглите си номерца и продължава да краде.Но стига с това беззаконие.Съда и прокуратурата да се стегнат и да си свършат работата.

Анонимен каза...

Чаденце, пак ли мислиш самичко да пишеш постове до безкрай?Стига вече, няма смисъл!

Анонимен каза...

Жора Гъза с помоща на покровителя си Василев, успя да отмъкне доста голям дял от парите на КТБ под формата на необезпечен кредит. Настанало е време разделно.

Анонимен каза...

Къде се е чуло и видяло в страна от ЕС някои да възпрепядствя съдия-изпълнител да изпълнява задълженията си.

Анонимен каза...

Държавата дълго време търпи тарикати като него. Време е да се вземат по-сериозни мерки.

Анонимен каза...

Не е ясно как аргумент от сорта, че той не бил уведомен и че хотела бил в инвентаризация може да послужи като оправдание за възпрепядстване на изпълнение на задълженията на ЧСИ гласувани със закон в НС. Още повече че има насрочен опис и оценка на ЧСИ -то.

Анонимен каза...

Опитва по подобие на баща си който навремето успешно прецака Плама Плевен, да направи същото, но явно този път държавата си е на мястото и нещата няма да се получат.

Анонимен каза...

Най сладко е да живееш и харчиш като милионер чуждите прари, но все някога идва момент в който трябва да ги върнеш.

Анонимен каза...

И двата му хотела да отидат на публична продан, ще покрият една четвърт от задженията му, пак е по-добре от нищо.

Анонимен каза...

Ясно е че, човекът обича само да прибира, този път май схемата ще се провали.

Анонимен каза...

Гъза дал под наем хотела на жена си за 200 лв. на месец, а на банката дължи милиони!!!

Анонимен каза...

Свързани лица ограбват КТБ с фиктивни договори, а къде е прокуратурата????

Анонимен каза...

Ясно е че, човекът обича само да прибира, този път май схемата ще се провали.

Анонимен каза...

Toзи **меринджей** успя да фалира в бизнеса с горива-ако се сещате за ГЕНИМЕКС - та един хотел ли ще му се опре . . . . ловешки цървул :( :( :(

Анонимен каза...

Ясно е че, човекът обича само да прибира, този път май схемата ще се провали.

Анонимен каза...

Това не е единствения човек, възползвал се от фалита на КТБ, да ги хванат всичките.

Анонимен каза...

Опитва се да копира баща си с Плама - Плевен, явно няма да е толкова успешно.

Анонимен каза...

Точно така 39-ти, не е виновен който яде баницата, а който му я дава!Държавата отдавна не си е на мястото по отношение на подобни субекти.Като нищо не произвежда, внася данъчни декларации с резултат загуба трябва да се отреже всякаква дейност на момента, какви закончета, какви 5 лв.

Анонимен каза...

Голяма част от дружествата на т.н. Жоро Гъза са прехвърлени на трети лица като по този начин се цели избягване на съдебно преследване. Дано тези схеми да бъдат осуетени.

Анонимен каза...

Георги Георгиев, ще трябва скоро да се раздели с част от милионите си. Погнали са го яко, а това че пречи на съдия-изпълнителя едва ли ще му помогне.

Анонимен каза...

Ей за такива като Гъза закони няма, няма и са има. Ако ще и ризата от гърбът му да смъкнат ще се качи в някоя от колите си прехвърлени на трети лица, ще измами някой новоизлюпен бизнесмен да откупи имотите и пак ще дължи. До следващата афера. Та така до дълбоки старини. А като не му изнася ще се изнесе в някой от имотите в чужбина докато се потулят нещата и после ще се завърне с нов размах и нови далавери. Както всички измамници докарали ни та този хал.
В медиите само се вдига шум но никога не се показнат резултати от него. Та от там и много шум за нищо. Изобщо няма промяна за 25 години демокрация, само с всяка година сме по бедни и единствените дето печелят са авиокомпаниите които извозват младото а вече и не чак толкова младото поколение към чужбина.

Анонимен каза...

Нещата са ясни, успял е да "усвои" някои и друг милион, но е дошло време да ги връща, на никой не му се връща.

Анонимен каза...

Държавата трябва да вземе законни мерки срещу всички които имат недоказани доходи, да конфискува средствата които не са недоказани и да бъдат подведени под отговорност.

Анонимен каза...

Ние тука нещо си разсъждаваме т.е. губим си времето, отдавно е казано в чалга-творчеството "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони" и те така стоят нещата в чалга-държавата, как да ги подведат под отговорност подобни субекти,то сигурно липсва процедура или прехвърлял на 3-ти лица и куп щуротии, това е положението когато липсва желание нещата да се сложат в ред. Сега следва въпроса КОЙ?

Анонимен каза...

Приятно е да се харчат пари в такива размери, но като дойде време за връщане всеки се покрива.

Анонимен каза...

Поредния паразит , който трябва да търпим.

Анонимен каза...

:)Ей форумци, засрамете се!Само завиждате на щастливите и успели "бизнесмени":), то е така защото ВИЕ не струвате, нали се сещате.Всеки определя щастието си, според ценностната си система, някои хора са щастливи като крадат, оставете ги намира да си живеят живота, Ааа...какво ще кажете:)

Анонимен каза...

Освен че си гълфон, нищо друго...

Анонимен каза...

80-ти за подобни разсъждения си прав, че е гълфон, но 79-ти говори иронично, защото тук мине се не мине има подобни мнения.Изобщо АБСУРДИСТАН!

Анонимен каза...

39-ти, право мериш-точно целиш!!!

Анонимен каза...

Гошо Гъза дължи пари на КТБ.
С откраднатите от КТБ пари,пък,Мондешки ще купи имотите на длъжника?!?

Парадокс,абсурд, трагикомедия?!?

Анонимен каза...

http://www.blitz.bg/news/article/432167

Анонимен каза...

"Нещастните вложители" са политици, мили ми многознайковци и банките са техни дори, сега просто си взимат хотела. Това е очевадно мисля!

Анонимен каза...

Ама какво поетично и звучно име-Гошо Гъзъ!?

а има и още....

http://www.blitz.bg/news/article/432167

Анонимен каза...

Не съм виждал по коментирана тема,,,,,на някъкъв гъз му взели колзета(взел 11лева връща 2лева) те това е бг.обикновеният кредитополучател взема 10лева ,връща 20лева и ако закъснее повече

Анонимен каза...

кривия и тои е бил там,вапросните гардове са неговите не е ли ви ясно кой иска да го купи "адвокат"Мондешки

Анонимен каза...

Темата е изключително коментирана от троловете на Мондешки, които притежават КТБ, иначе на никой не му дреме нито за тях, нито за Гошо Гъза. Нещо почна да прилича на уестърн тази държава.

Анонимен каза...

Еййййййй тролчетата на Гошо гъзето отново се активираха....

Анонимен каза...

До № 87 това откъде го знаеш за 11 лв. взима връща 2 лв. Тогава защо ние да връщаме 20 лв. Ето за това говорим, да го хванат и да му вземат имотите, за да може да има справедливост.

Анонимен каза...

Мондешки не владее КТБ.Това са поредни конспиративни теории на болни мозъци.

Анонимен каза...

Казвам се Иван Ценовски и работих за въпросния "ГЪЗ" на бензиностанцията му в Плевен.Този комплексар се държеше с всички работници като с кучета,постоянно ни обиждаше и ни обесняваше ,че той е милионер а ние сме нищожества.Когато казах,че напускам той ме увони дисциплинарно и не ми плати заплатата която бях изработил с честен труд, а не като неговите схеми !!!!

Анонимен каза...

КТБ се управлява от Държавата. Да се намесва участие на външни лица е опит да се размие отговорността на държавата в пародийния фалит на банката.

Анонимен каза...

Банката се кукловоди от високо политическо ниво.Замесването на отделни лирически герои е смешно и нелепо.

Анонимен каза...

По-добре да се разнищят причините за фалита на банката, а не опитите на сегашния екип да оправя бакиите.

Анонимен каза...

Защо защитавате Гошо Гъза? Да не ви плаща аааааа? Взел та се забравил а сега колзети. Ама те тия колзети са за нас като гледам тоя хотел едвали мяза на колзет......

Анонимен каза...

Сори братле че си пострадал. Егати гадта. Кво му става на тоя народ бе видел се у пари и дай да газим другите. Е па аз да не съм ти килим бе.

Анонимен каза...

Така е трябва да излезе истината за този. Браво на колегата от № 93. Егати пича си.

Анонимен каза...

Що си мислят тия недосегаемите, че може да ни мачкат като тревата пред къщата бе? Дайте им да се разберат един път за винаги. Като си земал парите сега ги връщай. Нема само ние да гладуваме бе.

Анонимен каза...

Къде е Цветан Василев - Къде е бате...? Да дойде да каже къде са парите. Да им направят очна ставка и на него и на Гошо Гъза и тогава да видим.

Анонимен каза...

Дай му на простия власт и му гледай сеира!

Анонимен каза...

Егати как си пострадал. Сигурно ако бех аз щех да му вземем колонката.

Анонимен каза...

Защо не го съди бе Иване? За дисциплинарно уволнение трябват доказателства и конкретни причини. Законът обикновенно ни защитава при такива некоректни работодатели. Сори.

Анонимен каза...

Като парадираш че си милионер защо не си върнеш дълговете, а газиш хората ааааа.....

Анонимен каза...

To прякора ГЪЗ си идва и с съответната миризма. Сега да си завре главата в прякора си и да се скрие някъде.

Анонимен каза...

КТБ, ааа...КОЙ, батко ли? Държавата АБСУРДИСТАН!!!Към днешна дата 18 г момиче/жертвата/ е обвинена, че е свършила работата, която не са могли дълги години да свърши ПРАВОРАЗДАВАНЕТО!Няма такава държава!!!Да си ги дундурка всякакви подобни, вече е 21 век и номерата от прехода продължават -КТБ.Ей, хорица в ужасен филм живеем!!!

Анонимен каза...

Да...на там отиват нещата ;-)

Анонимен каза...

Аз не знам защо новата шефка на РПУ Троян не подаде информация в ДАНС как някои на 30 и няколко години пръска милиони от къде ги взема Мондешки,да го попитат какви са тези мутри с които пирува на острова по цели нощи,време е да се обърне внимание,но май няма кои.

Анонимен каза...

В България

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |