10-годишната Виктория със сребро от Световното в Истанбул

* Талантливата възпитаничка на троянския карате клуб „Атнес“ вече има голямо международно отличие – злато от Европейското първенство 2019 в Скопие * Бронз за Пламен Мошеков
Карате
ПРЕДСТАВИТЕЛКАТА на троянския карате клуб „Атнес“ Виктория Инковска спечели сребърен медал в своята възрастова група на Световното първенство по шотокан карате, чийто домакин бе Истанбул, Турция, 5-7 ноември. Хубавата новина съобщи председателят на клуба Емил Атев; допълвайки, че над 1400 състезатели от 30 страни са мерили сили на татамито в турския мегаполис, което само по себе си говори за нивото на състезанието.

МАКАР и само 10-годишна, Виктория е име в отбора на „Атнес“ и може да се похвали със сериозни успехи – множество победи на турнири у нас, най-скорошната е за Националната купа в Русе (м. октомври 2021 г.), европейска титла от Скопие (2019 г.), победа на рейтинговия международен турнир „Будапеща Оупън“ (2021 г.). И от нас – честито!

С МЕДАЛ от Световното първенство в Истанбул се завърна и голямата звезда на КК „Атнес“ Пламен Мошеков. Двукратният световен шампион и многократен национален първенец завоюва бронз в тежка категория (+84), поредно международно отличие за именития ни състезател.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |