Троян с титла, сребро и бронз от Световното първенство в Румъния

* Пламен Мошеков спечели златото в тежката категория при мъжете и вече е двукратен световен шампион * Медали за Айгюн Алиосманов и Рени Димитрова
Шотокан карате
Световна титла за Пламен Мошеков, СП шотокан карате 2019, Букурещ, 24-26 май
ОТБОРЪТ на КК „Атнес“ (Троян), воден от председателя на клуба Емил Атев, се завърна с пълен набор отличия – злато, сребро и бронз от 10-тото Световно първенство по шотокан карате, чийто домакин бе румънската столица Букурещ, 24-26 май. И записа отлично представяне при конкуренцията на 1500 участници от 35 страни.

Айгюн Алиосманов (сребро) и Рени Димитрова (бронз)
Румен Атев и Владислав Шишков бяха в съдийския екип на СП
ЗВЕЗДАТА на тима ни – световният шампион по годжу-рю от 2017-та Пламен Мошеков, който почти година лекуваше контузия, се завърна по шампионски на голямата спортна сцена. Пламен спечели златото в тежката категория при мъжете, като на финала се справи с най-силния състезател на домакините от Румъния. И вече е двукратен световен шампион!

В ПО-МАЛКИТЕ възрастови групи сребро спечели Айгюн Алиосманов, а световната шампионка от 2017 г. Рени Димитрова прибави бронз към троянската колекция. За отбелязване е и още едно признание за троянския тим – двама от нашите, Румен Атев и Владислав Шишков, бяха в съдийския екип на първенството. И от нас – честито, победители!

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |