Инж. Ангел Балев: „Да върнем достойнството на Троян!”

* „Избор за Троян” издигна кметската кандидатура на настоящия председател на Общинския съвет * „Врагове на изборите нямам, имам противници, които ще се опитам да победя”
Местни избори 2011

НА МНОГО СПЕЦИАЛНА ДАТА - 6 септември, Деня на Съединението – възродената коалиция „Избор за Троян” представи пред местните медии своята номинация за кмет на Троян на предстоящите Местни избори 2011 (23 октомври). Кандидатът е настоящият председател на Общинския съвет инж. Ангел Балев; а зад него в коалиционно единство застават четири политически формации: ВМРО–НИЕ (чийто представител е г-н Балев), НДСВ, коалиция „Общност на демократичните сили” (ОДС) и „Новото време”, като всички те бяха представени от лидерите си – съответно арх. Пенко Терзиев, д-р Красимир Гунешки, д-р Христо Добрев и Мартин Коев.

В САМОТО НАЧАЛО арх. Терзиев обясни, че коалиция „Избор за Троян” при създаването си (за предишните президентски и местни избори) е била в друг по-широк формат, но това, че две партии (ДСБ и СДС) са я напуснали, си е техен проблем, а оспорването на името е несъстоятелно. „Коалицията е факт, новото коалиционното споразумение бе подписано на 22 август, и внесените жалби срещу нас бяха отхвърлени”, допълни г-н Терзиев. След което останалите лидери обясниха мотивите на партиите си за общо участие на местните избори и подкрепа на кандидатурата на г-н Балев.

РАЗЧИТАМЕ НА ДВЕ НЕЩА – на доброто си име и на подкрепата на Троян, заяви д-р Христо Добрев (ОДС). Троян над всичко, това е нашето верую и ще се съобразяваме преди всичко с нашите троянски интереси – защото „понякога софийските политици (партийните централи) разделят хората”, каза още представителят на ОДС.

НИКОЙ НЕ БИВА ДА СЕ ИЗНЕНАДВА от тази коалиция – на предишните местни избори „Избор за Троян” вкара 8 свои съветници в Общинския съвет, а нашият тогавашен кандидат-кмет Мариян Балев постигна трети резултат в общината и имаше най-висок вот в града, припомни д-р Красимир Гунешки (НДСВ). Г-н Гунешки подчерта и друг факт – че партиите, които сега са в „Избор за Троян”, на предишните избори са спечелили 5 съветнически места, срещу три за другите (напусналите). А сътрудничеството между троянските структури на НДСВ и ВМРО-НИЕ бе посочено като добър модел, възприет вече и на други места в страната (Сопот, Ябланица и др.).

МАРТИН КОЕВ пък обясни, че отскоро е лидер на „Новото време” (Троян) и че организацията му и той лично дават безрезервната си подкрепа за кметската кандидатура на инж. Ангел Балев.

КАКВО КАЗА КАНДИДАТЪТ? Най-напред инж. Балев представи собствената си биография – в професионален и политически план. Роден е през 1967 г. в семейство на агрономи (баща му Мичо Балев е сред основателите на ИПЖЗ - Троян). Завършил е Троянската гимназия, след това Техническия университет – София (1990 г.) с две специалности, по-късно придобива и учителска правоспособност, а през 2000 г. завършва втора магистратура в Стопанската академия – Свищов. Три години е преподавател в Бизнес колежа към троянското СОУ „Св. Климент Охридски”, а от 1994 г. е зам.-директор на другото голямо троянско училище – СОУ „Васил Левски”, където е инициатор за създаването на Център за професионална квалификация. През 1994 г. е сред основателите на ВМРО–Троян; „И до днес се чувствам много добре в тази формация, тъй като винаги съм бил умерен националист”. През 1999 г. за пръв път участва в избори, а от 2003 г. до днес е общински съветник, като през 2007 г. е избран за председател на Общинския съвет – Троян. Председател е на тенис клуб „Троян”, член на настоятелството на НЧ „Наука”, в ръководството е на троянския бридж клуб и на сдружението „Местна инициативна група (МИГ) – Троян и Априлци” и др.

ЗАЩО УЧАСТВА В ТЕЗИ ИЗБОРИ? По този въпрос г-н Балев изтъкна два основни мотива: в политиката е нужна перспектива – хоризонтът на един мандат е недостатъчен да се реализират набелязаните цели; и „Да върнем достойнството на Троян!” (както ще гласи и мотото на кампанията) – знае се какви хора се раждат тук и какъв размах би бил възможен. Кандидатът на „Избор за Троян” подчерта, че ще води толерантна и позитивна кампания и че шансовете му да отиде на балотаж са напълно реални.

НА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ПИТАНЕ НА Т21 за отношенията с ВМРО–БНД инж. Балев бе категоричен, че докато национален лидер на тази формация е Красимир Каракачанов, чиято оставка най-напред поискали именно войводите от Троян (сегашното ядро на ВМРО-НИЕ), не могат да имат нищо общо; но че „ще дойде ден за единение”. Местният лидер на ВМРО–БНД Даниел Сираков пък бе обвинен в некоректност и измяна.

НА ДРУГ ВЪПРОС НА Т21 – за оценката му за изтичащия сегашен мандат и за управленското партньорство с ГЕРБ, инж. Балев даде нюансиран отговор. Той призна, че са допускани грешки, но направеното е повече, а фактът, че около 70-80% от исканията на „Избор за Троян” са залагани в общинския бюджет и реализирани, обяснява сътрудничеството с ГЕРБ. Партньорството с управляващите имало своите обективни основания и в резултатите от предишните избори и би било погрешно и некоректно „да се правим на по-велики от избирателите”. Кандидат-кметът на центристката коалиция подчерта като успех на изтичащия мандат спечелените немалко европроекти, които са големият шанс за Троян в настоящия момент.

„ВРАГОВЕ НА ИЗБОРИТЕ НЯМАМ, имам противници, които ще се опитам да победя”, заяви инж. Ангел Балев.

Т21

129 коментара:

Анонимен каза...

Ачо, я кажи колко пари плащаш наем за тенискорта до църквата?

Анонимен каза...

TAKOVA JIVOTNO ODS NE SA6TESTVUVA V TROQN, TO SE PREDSTAVLQVA EDINSTVENO OT D-R DOBREV.ABE PALEN CIRK.....

Анонимен каза...

Нещо много са се окарцамунчили лидерите,а и гледам,че отсега са се приготвили да пият по една чаша студена вода!Няма страшно за докторята-развалени зъби и п-тки колкото щеш,проектчета-също.Само Ачо Балев ми е малко на гайле-да не направи пак някоя прибързана работа?!?

Анонимен каза...

Аца,наздраве!
Пена,оти гледаш като диво прасе в царевичак?

Анонимен каза...

Втори, искаш да кажеш, че доктора е единствения член в ОДС ли?
Ми то в путкина партия,как се наричат жените членове(ако има такива),членки навярно?

Анонимен каза...

Като ви гледам коментарите 1,2,3, направо ми е кеф,че сте противници на Избор за Троян :)

Анонимен каза...

4,5-същите нещастници :)

Анонимен каза...

Пардон-5,6

Анонимен каза...

Наздраве ваеводи!мачкай дружина!

Анонимен каза...

И четиримата са кадърни момчета!

Анонимен каза...

Кадърни в кое - на безплатни софри и пр.Айде трай...

Анонимен каза...

Акимов, като гледам конкуренцията кои са/пълни администативни цървули/ направо отнесе втори мандат.А честито Миньо!

Анонимен каза...

Лъжеш се 12-ти.Тая цялата задруга работи за избирането на Акимов.Ако милицонера стане отново кмет,даскала ще заеме отново мястото в ОБС.Пенко, ще си прави паричките като единствен дерибей в Общината,доктора ще получава парчета от баничката и така...
На тия 4-ма боклука им пука за Троян,колко на чифута за Палестина.Сещаш ли се?

Анонимен каза...

Снимката на тез ваеводи е много показателна.
Ъгълът показва,че срещата се провежда в онази дупка Ривърсайд,собственост на кого?
Николайчо фъфльото, който сра на целия проект за културно-исторически център на пъпа на Троян!

Анонимен каза...

ДО 11 те пък другите кандидати Енкин и Бойко едни въздържатели та чак да ви се чуди човек за коментара.Тези поне всичките са си професионалисти в професиите и това никой не може да го оспори.Успех момчета!!!

Анонимен каза...

13 ти я дай джокер на кой от другите кандидат боклуци му пука за Троян ,че нещо не мога да зацепя.

Анонимен каза...

Професионалисти в какво?
Даскал,двама дофтори и крадлив архитект...Смени си хапчетата, 15-ти...

Анонимен каза...

Ами ти отворко за кой кандидат си , ченгето ,таксиджията или Донка Енкина дето никои не е познава тук.

Анонимен каза...

И четиримата са кадърни момчета!А Ангел е най нормалния до тук от всички кандидати.

Анонимен каза...

Я да питам аз туй момче обича ли да се труди че говорят че всеки следобед ходи да си подремва по за няколко часа у тях а вечер слаксва де има безплатна софра:|)....

Анонимен каза...

Македонстващи тарикати,това е,струва ми се истинската ви същност.С приказки за три морета карате вода от девет дерета само и само да се върти колелото на личната ви мандра,наречена ВМРО за благозвучие и за да можете законно да доизцицате наследеното!И да доизхарчите това,което Ванчо Михайлов и другите достойни българи преди него натрупаха и оставиха.Достойнството го излапахте първо,още когато напълнихте организацията си с агенти на ДС/БКП-същите,които предадоха и съсипаха българската кауза и българщината в Македония,а и в цяла България.Затова няма как точно вие да го върнете,още повече в Троян.
Между впрочем,Ачо,наскоро излезе романа "Шашма" на големия български писател Младен Сърбиновски,роден в най-западната част на западна Македония.Ти едва ли си го прочел,разбира се,но оставам с чувството,че идеята за твойто кандидатиране е взета от заглавието на романа?Време е да спрем с шашмите,който и да стои зад тях.....
А то в случая е ясно!

Анонимен каза...

Ммммного обича да се труди, 20-ти. Виж го как е заслабнал, горкичкият! Най ми е смешно - такъв бил, онакъв бил, разни образования имал, що нещо не работи, а все гледа вържавната лапачка да хване? Визия няма, езици дали знае - кой да ти каже! И това да представлява Троян - не, ама голямо НЕ!

Анонимен каза...

До 17-хапчета на теб са нужни,не на 15.Или по добре сода каустик.От всички кандидати само Коалиция за Троян е най-подходяща.Като за начало не плюят,като другите.Умерени са,всички са доказани професионалисти.Популизъм лъха от всички други,само от тях не.А върха на глупостта е да се твърди че,чрез тях получавате Акимов.Абсурд.

Анонимен каза...

От коалиция "Избор за Троян" от предходните избори, в това "издание" са само две партии - НДСВ и "Новото Време"/от общо шест/. Вяра, морал, родолюбие, отговорност - НИЕ и ОДС/коалиция/ никога не са били в състава на "Избор за Троян" от 2007 г. Това е истината! Всичко останало са опити, да бъде подменен вота на изибирателя!!!

Анонимен каза...

23-ти, поне като пишеш,гледай да не се издаваш че си един от тях.и моля,ходи ги разправяй на накой тук,че тая пияница балев заедно с терзиев,не са се навели пак на акимов...и най-абсурдното, е че изобщо се опитваш да ги изкарваш в нова светлина, при положение че се носят легенди за тях...ставаш смешен!
за твоя информация,на предишните избори бях между тях, и още същия ден разбрах, че са правили любов с акимов.разбира се, че анална!

Анонимен каза...

Мисля, че хората на които ги е грижа за града трябва да направят нещо от сорта на граждаско обединение за спасение и да изритат всички боклуци започвайки с тези от снимката и свършвайки с настоящия кмет, иначе здраво ви дупе.

Анонимен каза...

Жалката истина и дилема за мен като избирател е, че просто не виждам подходяща кандитатура и немога да избера за коя партия съответно да дам гласа си. Не върви и да не гласувам. Това е положението в моя роден и любим град.

Анонимен каза...

Ангеле,я само да ни кажеш, ти как гласува по време на дебата за кредита от 4 милиона лева,който троянци ще плащат?

Анонимен каза...

Дами и господа, другарки и другари, спете спокойно, защото на последната сесия на общински съвет Троян ще се гласува нов кредит в размер на 2 864 000 лева!!! За повече информация: Минко Акимов и с-ие.

Анонимен каза...

до 28 ми:защо не упоменеш че кредита за който питаш Ангел дефакто е глоба в този размер, която е наложена от държавата за общинско кадърно управление при проведени процедури за избор на строител на пречиствателната станция.Намирисва яко на корупционна практика. Този вече взет кредит е замаскиран като финансиране по проект, но парите от него отиват за покриване на глобата. Ангел няма да ти каже как е гласувал защото му е неудобно. Питай другаря Кмет по закона за достъп на информацията.

Анонимен каза...

24-ти изказвай се по подготвен.Наясно ли си че ОДС е бившето ССД и си беше в коалицията на Избор за Троян.Аман от простаци недоразбрали.

Анонимен каза...

Ма много ми е интересно Пенко Терзиев ,какво достойнство ще връща?
Че той освен да взема/папа/пребира и подобни еднопосочни упражения, друго не прави...
Мъжки курви,вън!

Анонимен каза...

Четейки до тук коментарите не мога да не се замисля върху това,за кой да гласувам в крайна сметка.Гледам БСП-Михайлова-да,ама зад нея е Енкин и всъщност той ще свири на кавала.Преди гласувах за Акимов,само и само той да не е.Гледам Бойко и сие-божееееее,ела си събери вересиите.От предишни 250 коментара,230 бяха с едно определение-ЛАЙНО.Не мога да не се съглася,те троянците си го знаят,не могат да се излъжат.А кой го подкрепя?Една мъжка клюкарка Момчил,дето не го искаха и във ВМРО,щото много е кадърен.Какъвто кандидат кмета,такъв и той.Даниел-еми не стана с другите партии както се опитваше,па уж се дръпна от коалицията,ми как иначе,нали трябва да се направи на герой пред няколко невежи.Па отиде във ВМРО БНД,щото там няма кой иначе.Витлием Илиев-без коментар.Гледам Атака-както винаги,издигнали онова вечно крещящо плашило,те са в киреча вече.За ГЕРБ-Акимов,изобщо не ми се говори.Най ми допада Балев и коалицията,щото поне са професионалисти в своята област а и повечето хора ги познават като кадърни мъже.Каквото и да казвате за Балев,той поне е вътре в нещата и най-малкото няма да позволи града да затъне още повече.Като гледам повечето плювачи,май са от тези,дето нямат работа,па плюят по тез дет са успели.Па и неграмотни на всичкото отгоре.

Анонимен каза...

От тези четеримата и чеп за зеле нестава.

Анонимен каза...

Браво 33-ти,бягай сега да пиеш едно с Балев!
Явно добре ги познаваш тия ,щом така хубаво си ги описал!
Ама и на теб не ти стиска да се покажеш,а плюеш анонимно тук :)

Анонимен каза...

И четиримата са достойни.Желая им успех!

Анонимен каза...

35 ще ти се да одиш на техната софра ли?Не става.Ти си боклук.Оди се гръмни :)

Анонимен каза...

35 ще ти се да одиш на техната софра ли?Не става.Ти си боклук.Оди се гръмни :)

Анонимен каза...

А дайте малко и насам от тая софра!
Баси,захапали сте и не пускате дявол го вземал.
Наздраве от Шипково!

Анонимен каза...

До 33,аз съм 35:

Опитваш се елементарно да насочваш вниманието към хората от снимката, оплювайки останалите кандидати.Донка е достоен човек, и няма да позволи Енкин да я манипулира!

Анонимен каза...

33 Перфектен коментар.От където и да е погледнеш това е истината за положението около кандидатите за кмет.Ангел Балев безспорно е най уравновесената фигура и със сигурност ще е най малкото зло за Троян както му се казва.Желая им успех!

Анонимен каза...

аз съм 35:Донка е достоен човек, и няма да позволи Енкин да я манипулира!
Това ,че не е така на 100% всеки нормален в този град го знае но съм убеден съм ,че и ти не си вярваш :):):)

Анонимен каза...

Аз предлагам да понаминете по улица"Хр.Ботев",където е родния дом на кандидат кмета.Като погледнете как изглежда към днешна дата неговата къща,ще добиете представа как ще изглежда Троян ако го изберете за кмет!!!!Колкото беше инженер,толкова беше и даскал и те толкова ще бъде и кмет!!!Време е да поумнеете и да не се ловите на дребни лъжи.Анчо и Пенко са си дружки от много време и от много време се "бутат" на общинската лапачка!!Това,коъто не го знае е крайно време да го научи и ако му е мила собствената сполука да НЕ ГЛАСУВА за ТЯХ!!!! Не знам само защо грамотни хора като докторите от снимката се занимават с тях!!!Явно скуката в Троян е голяма!!!

Анонимен каза...

Като видиш воеводите представи си борбата. Със стари цигли покрив не се прави.

Анонимен каза...

До 35,аз съм 33.Нищо лошо не съм казал за Д.Михйлова.Свестен човек е умен,но хората около нея не струват.Пък и са от БСП.Ако бяха малко по хитри обаче,нямаше да слагат Енкин до нея.Даже изобщо в листата.Този човек е трън в очите на много хора.

Анонимен каза...

Що ли от известно време насам имам чувството, че психиатриите са закрити?

Анонимен каза...

45-ти, доста неграмотно пишеш. Иначе те бива в оплюването. Енкин ти виновен...

Анонимен каза...

Гореописаните господа са успели в професиите си. Обратното могат да твърдят само хора, чиято квалификация съвсем не позволява да оценяват подобни професии. Ако някой не е успял да си докара хляба с нещо, в което е квалифициран, представете си, как би докарал хляб за други? Визирам един от преждеобявените кандидати за кмет/и голяма част от антуража му/, който е отвсякъде гонен.

Анонимен каза...

47-ми,я бегом на балкана че вашите палят мандрите.Колкото до кандидат кметовете - хвани единия та удари другия,сите са цепеници,но аз лично ще гласувам за Гаргантюа,нека лапне,и той е човек.

Анонимен каза...

Не разчитай да те разберат, като се позоваваш на Рабле. Пък и ако следваш произхода на имената на героите, по-добре да гласуваш за Грангузие :)))

Анонимен каза...

На Троян му трябват умни и достойни господа.И четиримата са успели.На този етап никой друг не ни трябва.Успех и не обръщайте внимание на плюещите.Те плюят,защото не са Ви на нивото.

Анонимен каза...

Къй 33-изключително точен коментар.Поздрави!

Анонимен каза...

Абе в Троян има ли някой свестен!
Ей така ..хубава дума да се каже за него...или всички са маскари и требе се плюят, завист, злоба, жлъч, омраза, ненавист......!Требе да се оплюва всичко, без граници - всички са маскари... Така човек си ляга най-умен и си сънува розови сънища.

Дет се вика "Не ми требе на мен да ми е добре, само на Вуте да му е зле"...
Що да мислим ние с кво допринасяме, като може да мрънкаме как другите са ни виновни.Лоши хора сме това българите, ЛОШИ!

Анонимен каза...

Не е вярно 53 - българите са малък но много прост народ!
Освен всичко друго са зли и груби помежду си както невъзпитани деца. Тоя форум и тази тема е поредния ярък пример как дори и да извадиш селянина от селото, не можеш да извадиш селото от селянина...

Анонимен каза...

Ачо, наздраве!

Анонимен каза...

17. Анонимен каза...
Професионалисти в какво?
Даскал,двама дофтори и крадлив архитект.

Като чета мнения като това в този форум ми става все по тъжно колко сме далеч от нормалния свят и като мислене и като стандарт на живот.Току що даваха един филм за това ,Защо Финландия е сред най-добрите страни за живеене в света и каква е финландската формула за успеха?
Мисля ,че има много над какво да се замислим за това защо сме на тоя хал.Приятно гледане..
http://bnt.bg/bg/productions/127/edition/15576/svetyt_na_jivo_14_uli_2011_g_severna_fiesta

Анонимен каза...

Понеже тук се спори кой какъв специалист е,колко е допринесъл,че четиримата тенори са много достойни хора и прочие,искам да обявя,че:
Обявявам награда от 200 лева за тоя,който тук,във форума на Т 21 публикува предложение,изказване от последните 4 години на общинските съветници Гунешки и Добрев в Общинския съвет на Троян.Предварително декларирам,че репликата "Да,г-н Акимов" не я броя за нищо)!
А как човъркат зъби и други работи си е тяхна работа,нямам лични впечатления!

Анонимен каза...

Парадокс..?ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ !!!

Анонимен каза...

57 а тези които дъдриха пред катедрата да са направили нещо?

Анонимен каза...

Към 57-работата на общ.съветник не е само да шляпа на трибуната.Ако не ти е съвсем ясно,вземи и се ограмоти.Питай,не е срамно.

Анонимен каза...

Голям дявол е тоя 57,няма никаква опасност да загуби тия 200 лева!

Анонимен каза...

Я ни ограмоти 60-ти,че ний неграмотните нищо не знайм?
Думай сега, колко много работа са свършили точно тия 4 девици!

Анонимен каза...

Аз съм 57-ми и изменям началното условие на задачата:
Давам 200 лева на тоя,който ми докаже,че Гунешки и Добрев са свършили НЯКАКВА РАБОТА за 4 години като общински съветници!За третия тенор-Ачо,не споря!Той поне си тежи на мястото....

Анонимен каза...

Като толкова ти се дават тия 200 лв. няма проблем.На списък можем да ти ги дадем.Ама кой/коя си?Май нещо се покриваш а?Не ти стиска да покажеш истинското си име?Като тия по-горе,плюй по успелите,че ние неуспелите завиждаме :)

Анонимен каза...

И все пак като сложиш тези ушмулени физиономии до Михайлова няма място за размисъл. Не могат да й стъпят и на малкия пръст. Ох, докъде ме докараха - да гласувам за комунистите.

Анонимен каза...

На куйе да завидим ба брат,хах ... не ставай смешен.Баре като са ги снимали тея кютуци - поне да се нагледа народа на убави мъже,да се не плаши после от умряло.

Анонимен каза...

Опа, Момчил влезе... Абе, позастарял ерген такъв, няма ли за теб по-интересни занимания, от това да плюеш? Що не вземеш например, да поучиш, да се ограмотиш, да завършиш нек'во виШу? Като гледам какви са ти амбициите, няма да стане с липса на образование и професионален опит. Иска ти се, разбирам, и на твоя човек му се иска да станете нек'ви хора в тоя Троян, ама то не става тъй както си го мислите. Не подценявайте Троянци, те не са глупави хора и сами ще направят избор. Фучите тук и си мислите, че скандалното поведение е достатъчна реклама. Е, може и така да е, но само и единствено за най- древната професия,към която впрочем, май-се доближавате. Не разбра ли, че всички ти знаят изтърканите плоски лафове, и вече лумпенизираш форумната част?
"...Професионалисти в какво? Даскал,двама дофтори и крадлив архитект...." Примири се, не всички имат килийно образование като твоето, че да се чувстваш велик, като застанеш до тях. Някои сме доктори, архитекти, инженери,и други разни, все непостижими за теб неща.
Не мога да ти пожелая да си пиеш хапчето, нямаш психични отклонения. По-лошо, толкова си злобен, че ще се пукнеш. Но помни- злобата изяжда човека, който я таи.....

Анонимен каза...

Към №56-Благодаря ти за линка.Чудесен и поучителен.Дано повече са тези,които като го отворят да са се загледали в него и да не са го изключили.Кога ще ги стигнем финланците?Май никога,щом повечето тук пишещи,падат на нивото на тези цигани,които ни посрамиха и там!

Анонимен каза...

Анчо и Миньо са се разбрали - Миньо кмет, Анчо -председател на Общинския съвет, а Троян - в канала! Който харесва тази перспектива да подкрепя корифея Анчо.

Анонимен каза...

Към № 65. Комунисти - комсомолци - с тях ще сме, брат. Нямаме друг избор за съжаление!

Анонимен каза...

Ей на това му се казва устойчиво развитие. А като се разхождаш из града всеки ти вика: "Искам промяна и нови хора". Никой нищо не иска! Я да ми обясни някой умник като гласува за тези какво очаква да се случи в следващия мандат?!

Анонимен каза...

Тук е страшно!

Анонимен каза...

Тези четиримата колко мандата още искат да изкарат като общински съветници? Ангел Балев как ще върне достойнството на Троян? Като играе сам тенис на неговия корт? Той изобщо има ли някакви качества?

Анонимен каза...

Споко бе той дори Илиянката Пеевски ще вземе повече гласове от този толуп.

Анонимен каза...

Сигурно ще излезеш прав,74-ти,но той Ачо,Пеевски,Райковска,Гунешки,Добрев точно това е ролята им-мюрета,които да отклонят гласове на първия тур и да помогнат на Акимов да прескочи до втори тур и то срещу Донка.Тогава,който и да стане кмет,все е от "наште" - значи,задачата е изпълнена.Промяна няма да има!

Анонимен каза...

75 Много си прав! Точно така ще стане. Троян ще бъде тотално ликвидиран, но си го заслужаваме никой не е виновен. Междудругото този Балев на сесиите на общинския съвет още ли ходи с разкопчана цяпка, зачервен и весел и дали вече се е научил да говори правилно?

Анонимен каза...

Комшиите на Ачо Войводата разправят,че той минал от МВРО понеже най - обичал македонсска наденица с мелнишко вино цървено.Значи - от идейни съображения,демек.Те и останалите от МВРО-то са така!Иначе бил кротък и миролюбив,въобще не закача комшийките,но моабети обича-абе,жив кмет!

Анонимен каза...

Вие двамата коментиращи няма ли да си намерите някаква ,каква да е работа,ми се дърлите тук и злословите?Ачо Балев е всичко друго но не и пияница.И четиримата са умни и способни мъже,факт,който вие не можете да преглътнете.За това и вместо да направите нещо полезно седите тук и хвърляте бълвоч ,който сигурно и вас гнуси но нищо друго не умеете да правите.

Анонимен каза...

Бърза задачка:
За останалото време до 11:00, възможно най-много гнусот и бълвоч да се излее по абсолютно всеки за когото се сетите,но не и по тези от снимката!
Нека изливането почне сега!

Анонимен каза...

Цялата работа е в това,че Балев въобще,ама въобще не става за кмет-познавам го откакто се е родил!И тези,които го подлъгват му правят лоша услуга,на Троян-също.Същото е положението и при общинските съветници-ако имаш диплома за доктор,това въобще не значи,че ставаш.Да не говорим,че има доктори,дето да не им падаш в ръцете.

Анонимен каза...

Стара политическа тактика: накарат някой да си повярва, че има шансове да стане кмет, и го оставят да им свърши работата, т.е. да събира гласове. Защото всеки глас е важен. То и по селата повечето кандидати са... да не си изтриеш носа с тях. Ама, като си сметнат роднините, и ето ти- от тук 20 гласа, от там 20 гласа. Накрая, единствената печалба е за тези, които акумулират гласовете.

Анонимен каза...

Те това се казва коментар ха ха ха много точно!

"Четейки до тук коментарите не мога да не се замисля върху това,за кой да гласувам в крайна сметка.Гледам БСП-Михайлова-да,ама зад нея е Енкин и всъщност той ще свири на кавала.Преди гласувах за Акимов,само и само той да не е.Гледам Бойко и сие-божееееее,ела си събери вересиите.От предишни 250 коментара,230 бяха с едно определение-ЛАЙНО.Не мога да не се съглася,те троянците си го знаят,не могат да се излъжат.А кой го подкрепя?Една мъжка клюкарка Момчил,дето не го искаха и във ВМРО,щото много е кадърен.Какъвто кандидат кмета,такъв и той.Даниел-еми не стана с другите партии както се опитваше,па уж се дръпна от коалицията,ми как иначе,нали трябва да се направи на герой пред няколко невежи.Па отиде във ВМРО БНД,щото там няма кой иначе.Витлием Илиев-без коментар.Гледам Атака-както винаги,издигнали онова вечно крещящо плашило,те са в киреча вече.За ГЕРБ-Акимов,изобщо не ми се говори.Най ми допада Балев и коалицията,щото поне са професионалисти в своята област а и повечето хора ги познават като кадърни мъже.Каквото и да казвате за Балев,той поне е вътре в нещата и най-малкото няма да позволи града да затъне още повече.Като гледам повечето плювачи,май са от тези,дето нямат работа,па плюят по тез дет са успели.Па и неграмотни на всичкото отгоре."

Бла бла бла каза...

Те това се казва "коментар" ха ха ха по-голяма смешка не бях чувал!

"Каквото и да казвате за Балев,той поне е вътре в нещата и най-малкото няма да позволи града да затъне още повече.Като гледам повечето плювачи,май са от тези,дето нямат работа,па плюят по тез дет са успели.Па и неграмотни на всичкото отгоре."

Анонимен каза...

Ех,войводи,войводи,
Ачо къде ли ви води?

Анонимен каза...

Ачо,наздраве!
Наздраве войводи!

Анонимен каза...

На Троян му трябва активен,амбициозен и деен кмет, на който му "пари под краката".Не такъв който дреме в кабинета и чака да му изтече работното време.

Анонимен каза...

Минах преди малко покрай Хайдушкото сборище -всички пожарникари там!Сигурно се очаква голям пожар там,а?Ще пада гасене,нали днес е празника на пожара.

Един който не е идиот като 87-мия комплексар каза...

87-ми,днес е Деня на Пожарникаря.В тази връзка,искам да ги поздравя и най-искрено им желая да нямат работа.Поздравления момчета!!!!

Анонимен каза...

86-ти я кажи кой е такъв,че нещо не сещам? :)

Анонимен каза...

Що го обиждаш човека,88-ми? Нали той ни подсети,че днес имате празник?

Анонимен каза...

80-ти, що така, бе, що да не става? За кмета най-важното е да върши работа, няма значение как изглежда.

Анонимен каза...

Към № 86. Ами Донка Михайлова, не Минко Акимов :)!

Анонимен каза...

Към № 82. Спрете с тези смешки за зависимостта на Михайлова от Енкин. Който не познава Донка, той може да се хване на този сценарий, писан в кабинета на Акимов. Говори се, че там се готвят и други подобни номерца за основния опонент в стил "тактики от възродителния процес", чийто автор е добре известен на Троян, особено от последните четири години.

Анонимен каза...

Ти,93-ти,може и да познаваш тази Донка,ама явно не познаваш Енкин!А аз ги познавам и двамата,както и цялата им префинена стогодишна демагогия.При тези хора това е най-опасното-ДЕМАГОГИЯТА.Затова-аут,аут!Бягай далече!

Анонимен каза...

Предлагам да дадем шанс на Акимов,може всички да ме изкоментирате НО:
Ангел-без шанс ,мерак за пр.на ОС
Бойко-много млад и неопитен,кон с капаци
Красимира-без думи
Илиян-........вие кажете
Донка-не е лоша,но малко е познават в града,слуга на Енкин и кацароФ
2нейзвестни(рзс и 1независим)
ЗА БОГА БРАТЯ-кой остана

Акимов прави грешки,но все пак бивш полицай
дано си е научил за 4 години
УСПЕХ

Анонимен каза...

95-ти,бивш полицай няма да се научи.Успех с напъването.Ачо е нашия кмет :)

Анонимен каза...

А честито-Николай Нанков току-що стана зам.министър на МРРБ.Сега Сашо Данков като стане обастен....пей,сърце!

Анонимен каза...

Ми а дано повече пари за инфраструктура в Мордор, че виж докъде я докарахме!
Ама надали...

Анонимен каза...

А,Сащо издуха супата!!!!Млада мацка стана Областен!Така е "жена и чамова дъска"на пътя не остават.Оказа се ,че има по-добри играчи от олигофрена С.Данков!!!!!

Анонимен каза...

Пичове и пи... мадами,
Писна ми на оная работа да чета колко е независима Донка и как не я познаваме. Как нямало да слуша никой само и само работата в градчето да върви. Искам да отбележа, че другарката Михайлова е в предните редиците на и по времето на комсомола, и по времето на БКП, и по времето на БСП. От друга страна БСП е една много стройна и сплотена организация. И питам сега като е толкова независима и като толкова не слуша ами гледа само професионализма си как аджаба се задържа толкова време на толкова предни редици?! Не само ще си ги слушка и Енкин и Кацаров ами ще гледа и да не ги нерви много-много.
Лощото е, че перфектен кандидат няма. Трябва да се избере най-малко лошият. Акимов изобщо не го третирам като кандидат остава да видим от другите кой да подкрепим. И тези ги видяхме, че нищо не направиха за 4 години и вероятността за следващите 4 да свършат нещо е минимална според мен. Дано другите извадят нещо ново.

А за Нанчо нямам думи...явно тая държава хептен се обърка. Това момченце разбра ли поне на кой свят се намира??? Е_и му майката трябваше да си бия шута преди 10 години.

Анонимен каза...

Кой е тоз Нанчо бе №100?А за шута май си прав и аз се апя отзад че не го направих...

Анонимен каза...

Николайчо, на дяда Нанча сополанкото дето го туриха да седи на висок стол, че бил мъничък.

Анонимен каза...

101, Е аз го направих, обаче като изказах мнения ме оплюха точно поради тази причина. Не че ми дреме особено, като гледам какво става, с три на релси те приемат в СУ, непълнолетни стават губернатори, вместо коментар ........

Анонимен каза...

103, при това условие, че с 3 те приемат в СУ, този, чиито коментар е 100 /и други подобни коментари, лесно е да разпознаеш стила му, понеже много се изявява тук/. има КИЛИЙНО образование. Гледдайте, кой какво е направил в живота, а не, колко му са големи мераците. Защото, ако не можеш да се докажеш сам, като човек, каво остава да се доказваш, като управляващ другите........

Анонимен каза...

Към № 100. Нещо не следиш политическия живот. Михайлова все я оритват от предните редици заради това, че отстоява принципите си. Справка - избора за последния парламент. А тя пак си отстоява принцципите и не кляка ни на Станишев, ни на обкръжението му. Не слагайте Енкин до тях, все пак.

Анонимен каза...

Не обръщай внимание на 100, той повече просто не може. Понеже е безработен адепт на един от кандидатите за кмет, приема да плюе наред срещу скромно заплащане:)))

Анонимен каза...

До 100:Не им обръщай внимание,напълно си прав в коментарите.Михайлова ,ако е независима поне малко нямаше да стои на една снимка с Енкин.Може и да е кадърна,но е сложена за параван,че дано някак си да излъжат изибрателите.

Анонимен каза...

До 107. А той като се лепне до нея да бяга ли? Абе колко ви плаща Акимов - ако е под 10 лв. на пост му искайте повече. Да ви кажа ли какво ще ви възмложи след една седмица или си знаете?

Анонимен каза...

Верно е, че съм бил в килийно училище ама е било килийно преди 100 години. Сега е останало само жълто. По времето когато учех в него беше и елитно за градът. Другото, което трябва да поясня на 104, че след това съм ходил да уча още 10 години редовно без да повтарям и то в периода, в който не се влизаше с 3 на релси и т.н.
От там нататък коментарът е писан след 18.30, което няма да го обяснявам на 106 защо е така. На 105 да му поразкажа, че тези дето не са удобни направо ги изритват, а не ги правят депутати и не ги издигат за кметове. Или поне така си мисля...

Анонимен каза...

Аз съм 107:Тя не може за една снимка да се отърве от него,че какво остава за цяло управление!Защо трябва да бяга,просто ще изрази мнението си по въпроса.
Относно това ,че Акимов ми плащал - може да плаща на циганите от балабанския завой,защото вчера бях свидетел,че те имат лични карти със съответната троянска адресна регистрация.Това означава,че е извършено истинско беззаконие - постройките са незаконни,а е пуснат и ток и вода/такива се пускат ,ако имаш нотариален акт за жилището/.Вероятно е станало със заповед на кмета ,защото иначе не мога да си го обясня.
Относно Михайлова - Енкин е надушманил на толкова много хора,че омразата и клетвите към него са обясними.

Анонимен каза...

Я ги бре на снимката,тез немирници безделни,и другари неразделни,денем хъркат,нощем хвъркат.
Ке умрат за наденицата тез левенти.

Анонимен каза...

Ей, 111 е в десятката, толкова в центъра, че никой не може да забие :)))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

111-ти получава поощрителна награда в днешната викторина:Книга със снимка с автограф от Минко Акимов!Такава се връчи на първият учебен ден, на доста малчугани в първи клас!

Анонимен каза...

Kато едно време,когато БКП-то агитираше по училищата ,сега ГЕРБ по същия начин.

Анонимен каза...

http://news.ibox.bg/news/id_395472608

Анонимен каза...

А на Акимов ще се иска ли сметка?От сега ви казвам че не,нали 115-ти?

Анонимен каза...

"Всичките са маскари!" -справка-Алеко Константинов

Бай Бочо каза...

(113)Каква е тази книга на Минко Акимов да не би кметът да е прописал?!

Анонимен каза...

111, тез юнаци, като ги гледам, могат да постоят месец-два и без наденица. Ще им се отрази добре на холестерола :)))

Анонимен каза...

Абе това със снимката на Акимов вярно ли е? И ако да защо някой не го даде на съд. Тогава с Анчо ще са си заедно.

Анонимен каза...

Донка Михайлова е най-достойния кандидат. Изказването"Михайлова ,ако е независима поне малко нямаше да стои на една снимка с Енкин.Може и да е кадърна,но е сложена за параван,че дано някак си да излъжат избирателите" - независимостта и повода, по който са се събрали и снимани заедно са различни неща. не може да се обвинява някого, че е зависим само заради една снимка. А кадърността е най-важна! защото на Троян му трябва кадърен човек - с идеи и възможност и знание да ги реализира.

Анонимен каза...

Кмета е раздавал книжки? Това е толкова некоректно, да ги раздава от името на общината като е загрижен за децата в първи клас, а не от негово

Анонимен каза...

Ей,другарю 121-ви,
ти какво решил си с чука,
с тоя трясък и искри?
Айде стига де,изтърка плочата "Тъкала Донка престилки" !Твоята работа шъ стане - народа рече "шъ видим".Завчера гледам донкиния авер Калфин,на яз.Копринка пред 10 хиляди "Русофили"/всъщност рубладжии,както им вика Захари Стоянов/ се изцепи онлайн "Да обичаш Русия,значи да обичаш България!"
Следиш ли ми мисълта?Се едно аз да кажа "Да обичаш курвите,значи да обичаш майка си"!Не видях Донка,Цонка или Петранка да му издарат очите!А трябваше!Пак доказахте,че сте бетер Боко Бабуина-он поне е необразован,като Гонзо,а Калфата знае и английски.....освен руски.....

Анонимен каза...

"РАЗЧИТАМЕ НА ДВЕ НЕЩА – на доброто си име и на подкрепата на Троян," с име подкрепа не се печели, трябват и действия! Май непознатото за мнозина име Донка Михайлова ще спечели повече подкрепа. То името се гради и пази с доверие и ясни действия! Кандидатката на БСП поне има идея за визия и потенциал на града и има професионален опит за да направи от селото ни град отново. Стискам палци това да се случи, за да не търся по-добро място за живеене и реализация за мен и семейството си..нека да останат хора и в този град

Анонимен каза...

какви са тези книги от кмета, за които толкова се говорите

Анонимен каза...

Някакви книжки с приказки
https://www.fairelections.eu/reports/view/56

Анонимен каза...

Като до тези четиримата сложите и номинирания от тях за кмет на с. Бели Осъм - Тошко Немски картинката става трагична.За разлика от тези които имат образование и са доказани професионалисти кандидата им за кмет нито е професионалист, нито има дар слово, нито авторитет.Негов приоритет не са проблемите на хората, а житието и битието на ловната дружинка коментирани на висок глас и споделени с неговия опонент - кандидата за кмет на ГЕРБ и шеф на ловците Иван Бочев.

Анонимен каза...

http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/09/22/1161539_poreden_sluchai_na_partiina_agitaciia_sred_deca/

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |