Поредното звездно троянско спортно бебе

* Семейство Кинови – Гери, треньорката на момичетата в „Троян Волей“, и нейният Момчил, треньор в клуба по биатлон „Аякс, се сдобиха със син – Мартин * „След някоя друга година и Марти с екипа на „Троян Волей“, четем в клубното поздравление
Честито!
Гергана и Момчил – волейбол и биатлон, Троян
„СЕМЕЙСТВОТО на „Троян Волей“ се увеличи!“, сподели ни Калоян Кюркчиев, инициаторът на троянския волейболен проект и възлова фигура от мениджърския екип на клуба. Вчера, събота, 18 ноември треньорката на момичетата в „Троян Волей“, неотразимата и всеотдайна Гергана Петрова, от миналата година – Кинова, бивша националка, родом от Чирпан, играла в елитните „Берое“ и „Левски“, също в Унгария, дошла в Троян по любов, към волейбола и към един троянски биатлонист, родила момченце. 
 
Гергана Кинова – 3 години в Троян
Сватбата на сем. Кинови бе навръх Балкана, хижа „Плевен“, 15 август 2022 г.
МАЛЧУГАНЪТ се казва Мартин и проплакал в късния следобед в родилното отделение на Университетската болница в Плевен. Да не забравим таткото, Герганиният биатлонист, настоящият треньор в Спортен клуб по биатлон и стрелба „Аякс“ (Троян) Момчил Кинов. И от нас – да им е честита първата рожба! А дали, когато му дойде времето, Марти ще избере маминия или татковия спорт, ще видим.
 
СТАТИСТИКАТА сочи, че това е второто бебе в „Троян Волей“ за 2023 г. – преди няколко месеца проплака Лео, синът на звездата на мъжкия отбор Давиде Бонкомпани, сега дойде Мартин, очакваме следващите попълнения. В тази връзка, съвсем наскоро, се появи и една звездна троянска спортна дама – първородната дъщеричка Ивайла на най-добрите български биатлонисти, съгражданите ни Милена Тодорова и Владимир Илиев. А пък Мартиновците в „Троян Волей“ вече са цели трима – двама в мъжкия отбор и вчерашното ново попълнение.

„ТРОЯН ВОЛЕЙ “се увеличи с още един, на Гергана роди й се син. По възможно най-прекрасния начин започна денят на всички, обичащи троянския клуб, научихме, че нашият треньор на всички възрасти при момичетата - Гергана Кинова, има първородна рожба, малкия Мартин. Пожелаваме на Гергана и Момчил Кинови да се радват дълги години и във всеки миг на своето голямо щастие! Гери, честита радост! И отново те очакваме до волейболното поле, за да бъдеш неотлъчно до своите момичета, а след някоя друга година... и Марти с екипа на „Троян Волей!“, бе клубното поздравление към мама, татко и аз Кинови във фейсбук. А големият клубен подарък бе светкавичната разгромна победа на мъжкия тим на „Троян Волей“ в дербито с „Осъм“ в Ловеч в неделя, 19 ноември (3:0 за нашите), посветена на Гери и малкия Мартин.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |