Айде, наш`те!

* Мъжете на „Троян Волей“ излизат в „кървав“ домакински мач срещу фламингите от „Осъм“ – днес, 3 февруари, събота, 17:30 ч. * При победа – печелим предсрочно групата
 
Волейбол  
Предстоящо днес
 
СЛЕД ЧУДЕСНОТО начало  – три победи в първите три мача за сезон 2023/2024 и една загуба (в миналия кръг при гостуването на „Тетевен Волей“), мъжкият отбор на „Троян Волей“ е на крачка от предсрочно спечелване на групата и класиране напред. Крачката пък е победа в предстоящия мач от петия кръг в събота, 3 февруари (17:30 ч.), у дома (зала „Чавдар“, Троян) срещу комшийския „Осъм“ (Ловеч), един от най-сериозните отбори в групата.

ОТКРАЙ ВРЕМЕ всички сблъсъци на всички „фронтове“ между Троян и Ловеч са дербита, „кървав“ се очертава да бъде и сегашният. Но момчетата на треньора Анатоли Пенев – Маестрото, както неслучайно го титулува спортният коментатор на Т21 Стефан Генков-Лимона – са готови за победата. И всички в клуба, да не говорим за невероятната троянска волейболна публика, са уверени, че сме по-добрите и ще бием фламингите. Вече и с италианския бомбардир Давиде Бонкомпани в състава, който не игра срещу тетевенци. Айде, наш`те!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |