Петър Лалев: Получих отговор на всички въпроси

* „Малко хора знаят, че тези мъже цяло лято боядисваха, чистеха, къртеха, ремонтираха нашата зала, и промениха облика й, тя стана дом“

Петър Лалев
Баскетбол
Един емоционален коментар във фейсбук на Петър Лалев, президента на Баскетболен клуб „Чавдар“, Троян. По конкретен повод – няколкото домакински мача на нашите в събота, 25 ноември, пред пълните трибуни в зала „Чавдар“. Но казващ и други, по-едри неща – за магията на спорта, отборността на и извън терена, спомоществователството, приятелството, големия смисъл на добрите обществени каузи. Т21
ДАЛИ Троян има нужда от баскетбол? Дали Троян има нужда от зрелище и емоции? Дали Троян има хора, милеещи за баскетболната идея? Дали Троян заслужава нова спортна зала? Въпроси, които ме измъчват понякога. Обаче получих отговор на всички тях само за един ден.

В СЪБОТА в зала „Чавдар“ имаше турнир за деца, а след него и мач на мъжете на клуба – от 9:00 ч. сутринта до 19:00 ч. вечерта. Емоциите бяха страхотни, скандиранията непрестанни... Невероятен ден. Дори не беше важен резултатът от всеки един мач, а усещането на атмосферата и жаждата на хората за още и още... Снимката показва само частица от еуфорията, която цареше. Аз не мисля, че залата е била толкова пълна скоро, имаше около 300 човека, при положение че капацитетът е 185 места. Имаше хора навсякъде, на балкона имаше, три реда правостоящи, множество деца, въоръжени с тромби... Респект!
 
Зала „Чавдар“, Троян, 25 ноември 2023 г.
СЕГА искам да благодаря на един много специален отбор, това е „Дрийм Тийм“ (мъжкият Б отбор на „Чавдар“), резултатите им на терена всички ги знаят. Но малко хора знаят, че тези мъже цяло лято боядисваха, чистеха, къртеха, ремонтираха нашата зала, и промениха облика й, тя стана дом. Само ще отбележа, цялостният ремонт е на стойност над 6000 лв. и тези средства бяха събрани от този отбор. Разбира се, подкрепа получихме и от родители на деца, трениращи в нашия клуб, те винаги са били до нас, огромни благодарности за тях! Благодаря и на Община Троян, те ни закупиха два климатика.

ОЩЕ съм под емоция, но надявам се отговорих и на Вас, ако сте се питали същите неща. Имаме още такива инициативи и ако има желаещи, нека се чувстват поканени да станат част от нашия непобедим клуб „Чавдар“, Троян! Бъдете здрави!
26 ноември 2023 г.
Петър Лалев, от личния му профил във фейсбук

1 Коментара:

Questions каза...

Следващият такъв ден е 10.12. 12 годишните деца и мъжете на Чавдар. За неделните мачове и при 15 годишните и мъжете , малшансът при стрелбата не ни позволиха да победим. Да не забравяме и съдията Вилислав Гатев , който си затваряше очите за грубостите на Хебърци. Иначе видяхме много скорост и атрактивни атаки. Браво на момчетата и мъжете.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |