Спортната зала – до покрив в края на годината

* Инж. Николай Райковски: Темповете на строителството са възстановени и работата върви много добре
 
инж. Николай Райковски
Инфраструктура
 
СЛЕД известно забавяне заради дъждовете през пролетта темповете на строителството на новата многофункционална спортна зала на Троян са възстановени и работата върви много добре. Това заяви директорът на дирекция „Строителство“ в общинската администрация инж. Николай Райковски на питане по темата на скорошната сесия на Общинския съвет (17 август). Инж. Райковски похвали фирмата  изпълнител („Строймонтаж“ ЕООД, Пазарджик), която подходила „много отговорно“ и работи „с максимални темпове“ и конкретизира, че в момента се отлива фундаментът и до края на м. август ще се достигне първо ниво (там където ще са тренировъчните помещения).

Строителството върви с максимални темпове
„ЦЕЛИМ се в това до края на годината да имаме покрив, така че през зимния сезон да имаме възможност да работим на закрито – върху инсталациите, мазилките и всичко останало, което е след грубия строеж. Амбициозен е планът, но мисля, че е постижим“, обобщи отговорникът за строителството в общинската администрация. Да припомним и думите на управителя на „Строймонтаж“ ООД инж. Камен Василев, казани при символичната първа копка на 23 март т. г.: „За нашата компания този проект наистина е от изключителна важност, поради факта че изцяло съвпада с моята визия и на ръководената от мен компания, а именно – мащабен проект с голяма обществена значимост“.

Т21    
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |