Квалификационен турнир в Троян, нашите – с реални шансове

* Този уикенд в зала „Чавдар“ отново имаме нужда от нашия седми играч – вярната троянска публика * Държавните финали са на една крачка разстояние, момчетата на Анатоли Пенев са на прага на историята
Волейбол Прекадети
Радост след поредната точка
УВАЖАЕМИ волейболни приятели, за 3 години нашият клуб доказа, че е най-силен тогава, когато е заедно със своята публика. Вашата подкрепа е нашият попътен вятър, който ни кара да продължаваме все по-смело да мечтаем. Вие ни давате възможност да вярваме в себе си, да изискваме максимума от възможностите си, да печелим.
 
Прекадетите на „Троян Волей“ с треньора си Анатоли Пенев, 2022 г.
В КВАЛИФИКАЦИОННИЯ турнир за прекадети този уикенд (21-22 май, събота и неделя, зала „Чавдар“) отново имаме нужда от нашия седми играч – вярната троянска публика. Волейболистите на младия треньор Анатоли Пенев са на прага на историята за троянския волейбол. Държавните финали са на една крачка разстояние – предизвикателство, пред което не сме вярвали, че ще можем толкова бързо да се изправим. Троянските прекадети доказаха, че имат талант и досега са без загуба и дори без загубен гейм в регион „Хемус“.  
 
УЧАСТВАТ четири отбора, регионални победители – „Троян Волей“ (Троян), „Виктория Волей“ (Пловдив), „Етрополе“ (Етрополе) и „Сливен Волей“ (Сливен). Играе се по системата всеки срещу всеки и победителят отива директно на държавните финали;  вторият и третият ще играят баражи. Нашите са със самочувствие и доказаха класа, но противниците ни до един са участвали на финали и не са за подценяване. Затова ще е нужна юнашка балканджийска подкрепа от публиката в залата. 

След поредната победа
НЕКА ЗАЕДНО да покажем колко вярна е троянската публика. Очакваме ви на новия ни полет – смело и напред! В името на „Троян Волей“! 
 
Програма на турнира, зала „Чавдар“, Троян, 21-22 май 2022

21 май, събота
16:00 „Виктория Волей“ – „Сливен Волей“
17:30 „Троян Воле“ – „Етрополе“

22 май, неделя
09:30 „Сливен Волей“ – „Етрополе“
11:00 „Троян Волей“ – „Виктория Волей“
15:00 „Етрополе“ – „Виктория Волей“
16:30 „Троян Волей“ – „Сливен Волей“

ВК „Троян Волей“

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |