„Троян Волей“ подписа с гранда „Левски“

* Партньорството е за срок от 4 години с опция за удължаване с още две * „Продължаваме с изненадите съвсем скоро“, обещаха от клуба
Волейбол
След подписването – Христо Илиев, Веско Василев и Владо Николов, София, 29 октомври 2021 г.
ОТ „ТРОЯН ВОЛЕЙ“ – набиращият сила и самочувствие троянски волейболен клуб, основан през 2019 г. от група ентусиасти и вече имащ представителен мъжки тим, юношеска гарнитура и женски отбор – съобщиха хубава новина. Дълго подготвяното споразумение за партньорство на „Троян Волей“ със столичния гранд „Левски“ вече е факт, като основното направление на съвместната работа ще е при юношите. Главен „виновник“ за случилото се пък е легендата на българския волейбол, сребърен олимпийски медалист от 1980 г., бивш национален селекционер и треньор на „Левски“ и наш земляк Христо Илиев, сега треньор в „Троян Волей“.

ПАРТНЬОРСКИЯТ договор е бил подписан в София на 29 октомври от президентите на двата клуба – Веско Василев („Троян Волей“) и Владимир Николов („Левски“), в присъствието на Христо Илиев. А основните параметри на бъдещото партньорство са следните: срок 4 години с опция за удължаване с още две, веднъж годишно треньор от школата на „Левски“ ще гостува в Троян и участва в тренировъчния процес на нашия клуб, „Левски“ ще подпомага „Троян Волей“ с методически разработки за волейболни и физически тренировки, сходни състезателни екипи на двата клуба, през летния сезон до 4 талантливи деца от троянския клуб две седмици ще тренират с „Левски.

„ПРОДЪЛЖАВАМЕ с изненадите съвсем скоро. И нали знаете – най-доброто тепърва предстои!“, коментираха от „Троян Волей“ в клубната си страница във фейсбук.

Т21 

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |