Любо Ганев в Троян

* Волейболният ас и настоящ президент на БФВ се срещна с кмета и ръководството на „Троян Волей“, обеща подкрепа за клуба и рамо за строителството на новата зала * Благодарности към „бате Ицо“
 
Среща на високо

Момент от срещата, на преден план Любо Ганев и кметът Михайлова
Троянски дар за високия гост
ИНИЦИАТИВНОТО ръководство на най-младия троянски спортен клуб – волейболния  „Троян Волей“ (основан през 2018 г.), в лицето на младия си и енергичен президент Веско Василев и заслужилия треньор Христо Илиев осъществиха ползотворна среща с кмета Донка Михайлова и президента на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любо Ганев (21 септември). Присъстваха още председателят на Общинския съвет инж. Петко Пенков, ресорният зам.-кмет Розалина Русенова, отговорникът за спорта в общинската администрация Тодор Комитов, спортни деятели. Мястото – кметският кабинет в Община Троян.

Веско Василев, Донка Михайлова и Любо Ганев
НАЙ-НАПРЕД г-жа Михайлова изтъкна голямото си удовлетворение от свършената работа в „Троян Волей за краткото двугодишно съществуване на клуба, наричайки го „най-младото дете“ на спорта в Троян. След което запозна госта със спортната картина в Троян и започващото строителство на нова спортна зала, подчерта също, че вече трети спортист е удостоен със званието „Почетен гражданин на Троян“ и изрази надежда, че и БФВ ще ни даде рамо пред спортното министерство в подкрепа на строежа на залата. От своя страна кметът обеща, че Общината ще помага на клуба със всички възможни средства.

С нашия човек Стефан Генков-Лимона
ГОЛЕМИЯТ Любо Ганев – не само като габарити, но и като световна величана във волейбола, сега и на най-високия пост във волейболната ни федерацията – благодари за гостоприемството и запозна присъстващите с перспективите на националните отбори мъже и жени и клубовете по места. Като специално наблегна на необходимостта от масовост в спорта сред подрастващите и конкретно във волейбола. Благодари на „бате Ицо“ (Христо Илиев), който му е бил треньор и на президента на „Троян Волей“ Веско Василев, чийто доклад за свършената работа в клуба впечатли всички. Накрая Любо Ганев потвърди безрезервната си подкрепа под всякаква форма към младия троянски клуб.

Стефан Генков-Лимона

 Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |