Историческа първа победа на „Троян Волей“ при мъжете

* Нашите, водени в тази среща от легендата Христо Илиев, се справиха убедително с гостуващия „Локомотив“ (Червен бряг) – 3:1 * От клуба: „Благодарим за ентусиазираната подкрепа!
 Тази победа е за Вас, троянци!

Волейбол, „А“ РВГ

МЪЖКИЯТ отбор на „Троян Волей“ – един от най-младите волейболни клубове в България, който от този сезон, 2019/2020 г., играе в трета дивизия на „А“ РВГ, регион „Северозапад“ – постигна първата си победа; „историческа първа победа“, както я определиха в клубната страница във фейсбук. В събота, 18 януари, в салона на СУ „Васил Левски“ (където са домакинските ни мачове, тъй като засега друга възможност няма), нашите момчета със самочувствие и уверена игра се справиха убедително с гостуващия тим на „Локомотив“, Червен бряг – 3:1 гейма (25:22, 25:18, 15:25, 25:21). В тази среща „Троян Волей“ бе воден от голямото волейболно име и наш земляк Христо Илиев, сребърен медалист с отбора на България от Олимпиадата в Москва през 1980 г.

Мъжкият отбор на „Троян Волей“
В НАШИЯ регион „Северозапад“ „Троян Волей“ (Троян) е заедно с „Локомотив“ (Червен бряг), „Козлодуй“ (Козлодуй) и „Изгрев“ (Ябланица). В следващата си среща троянци ще гостуват на „Изгрев“, а до самия край на груповата фаза ни предстоят два мача с „Козлодуй“. „Още веднъж – благодарим за ентусиазираната подкрепа! Тази победа е за Вас, троянци!“, заявиха от „Троян Волей“. От нас – честито за първата, и очакваме следващите!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |