ГЕРБ пак посочи Акимов

* Троянският градоначалник бе номиниран за втори мандат, кандидатурата му - сред 48-те, обявени официално от Цветан Цветанов в неделя (3 юли) * Кои са другите претенденти за кметския пост в Троян?
Местни избори 2011

В НЕДЕЛЯ (3 ЮЛИ) председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви имената на 48 кандидати на партията за общински кметове в страната. Сред номинираните е и досегашният кмет на Троян Минко Акимов, който на местните избори наесен ще се бори за втори мандат. Кандидатурата на г-н Акимов, макар и приемана нееднозначно от троянци, не буди особена изненада. Още в края на миналата година, на въпроса кой ще кметският кандидат на ГЕРБ – Троян в интервю за Т21, председателят на общинската партийна структура Сашо Данков заяви: „Ние кмет си имаме”; което бе ясен знак, че надделява идеята отново да се заложи на г-н Акимов.

ЗАПОЗНАТИ ОБАЧЕ ТВЪРДЯТ, че до повторната номинация не се е стигнало безпроблемно – спрягали се още няколко имена, сред тях и на доскорошния финансов зам.-шеф на дървопреработвателното предприятие „Лесопласт” АД Митко Мошеков, имало и лобирания в различните посоки. При скорошното посещение в Троян на министър-председателя и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обаче стана ясно, че Минко Акимов ще получи номинацията – на няколко пъти г-н Борисов отчетливо го похвали, което си беше ясен знак за височайшата благословия за пореден кметски мандат. От наши източници научихме, че благословията е била дадена и заради застъпничеството на бившия шеф на НСБОП о.р. ген. Румен Миланов, който се ползвал с голямо доверие пред Бойко Борисов и бил в дружески отношения с Минко Акимов.

ТУК МУ Е МЯСТОТО да споменем имената на още няколко евентуални участници в кметската надпревара през октомври: Бойко Пъдарски – неговата кандидатура предстои да бъде издигната от ДСБ, а подкрепата си вече му дадоха от ВМРО-БНД (Даниел Сираков); инж. Ангел Балев – с много голяма вероятност може да се твърди, че настоящият председател на Общинския съвет ще е самостоятелната номинация на ВМРО-НИЕ (арх. Пенко Терзиев); инж. Илиян Пеевски – местният лидер на „Атака” едва ли ще се откаже от поредно участие в кметската битка; Донка Михайлова или инж. Дилян Енкин – по наша информация един от двамата ще е кандидатът на БСП, който ще бъде обявен през м. август; не е изключено със свой кандидат да излязат и от СДС, след като се разбра, че няма да подкрепят Бойко Пъдарски - номинацията на партньорите им от Синята коалиция (спрягат се различни имена, включително на общинската съветничка Красимира Райковска); възможно е свой участник в битката за кметския пост на Троян да има и РЗС – очакваният кандидат на партията на Яне Янев е бизнесменът Румен Христов; допускаме и участието на представители на някакви маргинални формации, като същинските мотиви в този случай могат да са различни – от задоволяване на болни мераци до изпълняване (разбира се, възмездно) на чужда политическа поръчка с цел подпомагане на някой от сериозните играчи чрез отклоняване на гласове от опонентите му или пък откровена лобистка акция за добиране до властта (помним „Лидер”-а на Христо Ковачки).

Генадий Маринов

99 коментара:

Анонимен каза...

СДС провежда политика в подкрепа на Акимов.На Райковска е обещано директорско кресло ако се надупи в полза на ГЕРБ.Ачо Балев е готов да спре пиенето само и само да запази поста си.Защо не публикувате финансовото състояние на Пенко Терзиев?Ако Сираков и ДСБ бутнат Акимов,може би ще има промяна нагоре,ако ли не-амин!

Анонимен каза...

Бог да прости Троян!

Анонимен каза...

Защо Бог да прости Троян №2? Това, че Бойко го подкрепя и номинира отново, не значи нищо. Значи, ако троянци гласуват като овце, без да мислят или преценят реално кандидатите или при липса на по- качествена кандидатура. Щом си го изберем всички ние съвокупно, да ни е жив и здрав. Нали знаете "Глас народен глас Божии".

Анонимен каза...

Продължение на 3 ти постинг.
И ако обидените и недоволни наши съграждани не отидат да гласуват, при наличие на купуване на гласове и лека манипулация на протоколите и ето го г-н Акимов пак кмет за хубос. Да е жив и здрав!

Анонимен каза...

Не се чудете на номинациите на ГЕРБ/Грабители за Енергично Разграбване на България/.Очевидна е безкрайната им некадърност и наглост-достатъчно е да ги огледате от горе до долу,от Геройко,Цвъцко,Цецка,Фидоска,Лъчо Безмозъка до местните и областните "кадри".Гледайте хубаво и мислете.Време още има.

Анонимен каза...

Както се казва - честито на печелившите! После чакайте инвеститори.

Анонимен каза...

до N 1
Малко информация - според сега действащия закон за Народната просвета, директорите на училища се назначават от Министъра на образованието, а не от кмата на общината. В проектозакона за Училищното образование се предвижда директорите на училищата да имат мандатност (ама и на ГЕРБ не им стиска да приемат този закон). Така че, няма как Акимов да назначи Райковска за директор на СОУ "Св. Климент Охридски".

Анонимен каза...

Има има как нашия човек се обажда на нашия министър обажда му се и друг наш човек отгоре и хоп готово..Кака Краса слушка и се кани да папка

Анонимен каза...

г-н Маринов,
чете и вестника ви и посещавам сайта по-редовно може би дори и от вас. Още повече ще ви уважавам ако все пак направите някакво разследване по темата, която май никой няма смелост дори да остави анонимен коментар.

246 ЦИГАНИНА(МАНГАЛИ) са изпратени и всеки момент предстои да се настанят в града ни. Те ще бъдат регистрирани в Троян, така ще изпълнят и законовия срок за уседналост( 4 месеца преди изборите) за да могат да гласуват за ГЕРБ. Формално е трябвало да бъдат назначени формално във известна голяма троянска фирма, собственост на ГЕРБАДЖИЯ. Имена няма да споменавам. :)

С.Д.Л.

Анонимен каза...

То ако има папкане от училищата, сегашните директори да са станали милионери:))). Не става само с обаждане по телефона, не бъдете толкова посредствени. А и Райковска не е председател на местното СДС. Стига популизъм, помислете малко с главите си - ако имате такива на раменете.

Анонимен каза...

Ас ша пусна за бат Миню убав чиляк рани на и на варди.Айшето доволна,ша го целива и тя целия.
Асанката

Анонимен каза...

9-ти, като ни плашиш с тия 246 циганина, дето тепърва ще се регистрират, да беше сметнал, че 4-месечният срок за регистрация преди изборите вече е изтекъл. Последната дата за регистрация беше 21-ви юни.

Анонимен каза...

Циганетата сме ги регистрирали когато и където трябва.Не се съмнявайте.

Анонимен каза...

Предния път гласувах,защото си мислех,че няма за кого и да бутнем Енкин.Ако пак гласувам за Акимов-да ми изсъхне ръката.

Анонимен каза...

На мен и двете да ми изсъхнат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Всички които гласувахме против Енкин с надежда за нещо по-добро, сега се чувстваме излъгани и предадени. Какво ще правим наесен, колеги по съдба? Аз не виждам читава кандидатура. Някой в пространствово ми каза че има надежда Минко Геджиков да се кандидатира. Дали не беше такава първоаприлската шега на Генади.Кво мислите за него, за Герджиков де?
кака Нана

Анонимен каза...

Како Нано,Герджиков не е от Троян,освен това е милиционер, комунист и всеяден също като Акимов.

Даниел каза...

Хора,мили съграждани,ТРОЯНЦИ,бъдещето ни е в младите хора...тези,които решиха,че категорично ще останат за да направят последен опит за промяна...дайте им последния шанс...Те припознават за свой кмет Бойко Пъдарски,хората от средната възраст също искат промяна...промяна,която би могъл да направи човек от ново поколение...Защо точно той? Защото друг няма смелостта да тръгне срещу олигархията...тази група от хора,които забравиха,че това е нашата общност ,това е нашата планина,това е нашия град,това е нашия живот,тук се родихме,тук живяхме,тук се родиха нашите деца,ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕЦАТА,ДА СИ ЗАДЪРЖИМ ДЕЦАТА,ДА ПРЕВЪРНЕМ НАШАТА ОБЩИНА ГНЕЗДО ЗА НОВ ЖИВАТ...Без омраза,а с протегната ръка за добруване,себеуважение,с преклон към по- добрия,това могат да го направят само тези младите,с новия си устрем,с младежкия си плам,с волята да променят живота си ...ТОЗИ,КОЙТО НИЕ НЕ УСПЯХМЕ ДА ИМ СЪЗДАДЕМ...ПОДКРЕПЕТЕ ГИ В ТЯХНОТО ИСКРЕНО НАМЕРЕНИЕ...ДАЙТЕ ИМ ШАНС САМИ ДА РЕШАТ,КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА ОТ ТУК НАТАТЪК...ТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА ОБЩИНА ТРОЯН...

Анонимен каза...

Данниеле, и защо точно на Бойко Пъдарски да вярваме?Дай ни достоверна информация за него,която да ни убеди.Хората,които са работили с него не го хвалят,нито съучениците му.Той е част от онази клика,спомената по-горе,която загроби Троян!Там посочените имена са на хора отдавна загубили доверието на електората!!!!

Анонимен каза...

На това му казват доверие в АВАНС...

Анонимен каза...

Бягайте, няма живот в Троян!

Анонимен каза...

да,ако Акимов вземе втори мандат,наистина по-добре да се напуска града!той ще го досасипе,всички виждаме какво стана сега.притеснява ме чутото от телевизията,че 264 са се регистрирали тук и ще гласуват,което значи,че Акимов отсега работи по въпроса.него ставащото в Троян не го интересува,важни са изборите.което означава,приятели,че трябва да работим за увеличаване на изборната активност и да спрем Акимов.казал Сашо Данков,че си имали кмет,ами истина е,те измекярите кмет си имат.но ние,честните граждани,кмет си нямаме,а спешно ни трябва!дано и ловците го проумеят това и не го изберат пак Акимов!

Анонимен каза...

Ако наистина са заселвани цигани за да помагат за изборите този който го е позволил и направил трябва да го наврем в кучи гъз и с камъни да го прогоним от Троян а ако това е кметът Акимов и на Трапето трябва да му стане тясно защото това е престъпление към децата и бъдещето на Троян..призовавам вестника на провери този сигнал и да ни каже каква е истината

Анонимен каза...

Фамилията Русанови,шефове на СДС, ги интересува единствено евентуалната облага покрйа изборите.Райковска на ново ще се кандидатира за съветник,за да може да мълчи 4 години в полза на новия стар кмет Акимов.
Другата мераклийка е даскалица от Васил Левски,продаваща на хотелите деца да работят като сервитьори.Иванка Църова се казва.
Бягайте от СДС, за пореден път предават Троян!

Анонимен каза...

Аз съм съученик на Бойко Пъдарски и трябва да ви кажа, че той от времето беше много енергичен и непокланещ се човек. По онези години, в началото на демокрацията, го избрахме за отговорник на курса и беше такъв до завършването ни. Той беше първия човек, който се противоспостави на статуквото и нежеланието на тогашните учители да се направи опит за промяна на начина и мястото на провеждане на абитуриентските балове.
Много силно десен, интелегентен и справедлив!
Успех Бойко, тръгнал си по труден път, надявам се, че ще успееш!

Анонимен каза...

Нито един от изброените не става за кмет. Троян го отпишете!

Анонимен каза...

до 18 :Ей, Даниел ли си Даниела ли си - от воплите ти "...като вдовица за *й..." не става много ясно, но кой ти дава на тебе право да говориш от името на други хора ?!
Припознал/а си може би за себе си нещо - НЯМА ДА ГОВОРИШ ОТ МОЕ ИМЕ ИЛИ ОТ ИМЕТО НА ДРУГ/И!
Какво ще направи тоя Падарски за децата или за младите хора или за Троян? Преди четох нещо, писано то някой/я като теб - "имал бил качества"- какви са те ? Ааа,..тайна !Къде ги кри досега тия качества..? В канцеларииката си!
Той..4 годинки си кюткал под крилото на кмета...после разбрал, че следващия кмет, без значение кой е той ще го изрита от дупката му и ооппаа..опозиция бил,възстанал бил срещу олигарсите ...кога бе, как точно,например нещо е казал срещу Радевски, Данков, Дочков, Иван Еванито ли ..? Голям възстанник бе, иззад гърба на кмета допреди един-два месеца явно, джиткал си със служебната кола...дуел се като пуяк из общината и сега опозиция...бре , бре, Бре.
Припознавай си нещо друго - гледай да е с по издръжливи батерии е не говори/пиши от името други хора, ако обичаш!

Анонимен каза...

към 23-ти!сагласен съм да се направи проверка за тези 264 човека,новорегистрирали се в Троян.цифрата я казаха по телевизията,в БТВ новините.чудя се какви са тези хора,идващи тук,след като в Троян работа няма и все повече хора са без работа.а и на миналите избори Акимчето спечели,ако си спомняте,с около 300 гласа и това може да се провери!много са озадачаващи тези 264 човека,регистрирали се в Троян.явно някои хора са гледали филма "Софиянци в повече" и са видяли какво да правят.

Анонимен каза...

Не е нужно да ги заселват,достатъчно е да им разрешават да правят каквото си искат,както е на балабанският завой и в целият град.За плевелите е достатъчно да не окопаваш редовно нивата...АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Не знам кой ще стане кмет на Троян,но от това,което чета във форума личи параноичен страх от този Бойко Пъдарски.Явно яко е разровил герберастията!Ядат си гема,да не вземат да му палнат и на него вратата?

Анонимен каза...

Не е параноичен страх, 30-ти, просто момчето няма управленски опит и е нормално да се съмняваме. Вярно, иска да е кмет, но досега не сме видяли нещо, направено от него или ако е направено, повечето от нас не знаят. Нека видим какво предлага и после ще преценяваме. Писна ни от мераклии за управници, които нищо не могат.

Анонимен каза...

НОМИНАЦИИТЕ НА ГЕРБ

Поморие - Иван Алексиев
Разлог - Красимир Герчев
Сандански - Георги Баханов
Гоце Делчев - Георги Андонов
Симитли - Александър Костов
Струмяни - Валентин Чиликов
Разград - Валентин Василев
Добрич - Детелина Николова
Русе - Пламен Стоилов
Борово - Иван Попов
Сливо поле - Валентин Атанасов
Стара Загора - Живко Тодоров
Раднево - д-р Юлиян Илчев
Казанлък - Галина Стоянова
Пловдив - Иван Тотев
Шумен - Димитър Александров
Елхово - Петър Киров
Пещера - Стелиян Варсанов
Велинград - Ангел Даскалов
Монтана - Людмил Сандов
Георги Дамяново - Делян Димитров
Бойчиновци - Славей Костадинов
Берковица - Димитринка Каменова
Чипровци - Анатоли Първанов
Асеновград - Христо Грудев
Раковски - Иван Андонов
Троян - Минко Акимов
Елин Пелин - Галя Георгиева
Етрополе - Богомил Георгиев
Правец - Никола Нитов
Долна баня - Владимир Джамбазов
Пирдоп - Антоанета Илиева
Ботевград - Георги Георгиев
Нова Загора - Николай Грозев
Златоград - Мирослав Янчев
Рудозем - Николай Бояджиев
Доспат - Антим Пържанов
Аксаково - Атанас Стоилов
Бяла - Анастас Трендафилов
Кюстендил - Никола Татарлиев
Елена - Дилян Млъзев
Лясковец - Ивелина Гецова
Павликени - Христо Дишев
Сухиндол - Димитър Гърбов
Горна Оряховица - Добромир Добрев
Балчик - д-р Светомир Михайлов
Каварна - Цонко Цонев

Анонимен каза...

За №25 - Бойкоооо не се хвали сам бе - знаем те съучениците какво си рядко едно такова - хи хи

Анонимен каза...

Не се дракайте, няма бъдеще тук,всеки който може да се спасява!

Анонимен каза...

http://aktiven.bg/ - бъди актовен, "изтипосай" Общината, покажи на Миня, какво не е свършил. Първия сигнал от Троян вече е подаден.
Естествено инициативата не е подкрепена от "любимата" Община.

Анонимен каза...

Минчо,абе пътят дето се строи към Калинел, случайно ли съвпада с ремонта на Лъгът, и с какви пари се прави?

Анонимен каза...

До 31-ви-ако един млад човек,с образование,който един мандат е бил секретар на общината,тоест административен началник на цялата общинска администрация няма опит в управлението на община,то кой има?Този,който е далече зад пенсионната граница и който цял живот е КОМАНДВАП милиционери и затворници ли?А мерси!
Народе,опичай си акъла,че ще патиш-ти,няма кой друг!

Анонимен каза...

Не се дракайте,всичко е решено!
Псевдокандидатите на ВМРО-НИЕ и СДС, са се договорили да подкрепят Акимов в замяна на постове за евентуалните им съветници!
Ако Сираков и ДСБ,не успеят да бутнат статуквото,най-добре е всички които могат- да се спасяват !

Анонимен каза...

Не всичко е решено-не може сметката да се прави без кръчмаря,т.е. ние,троянците.Щото пак ние ще я плащаме.

Анонимен каза...

Е това казвам и аз...Каквото и да се случи,ние ще плащаме!
И никой не е виновен, защото мълчанието и нищо правенето дава крила на властимащите!

Троянка на средна възраст каза...

38 е много прав че това са тънките сметчици но троянци едва ли са толкова гълви та да не разберат как ги ментосват:)

Анонимен каза...

СДС ако продължават така най-вероятно това ще са им последните избори и то ако ги дочакат. Не членувам в политическа партия, симпатизант съм на дясното пространство ама ако продължават да правят глупости около кмета ще ги сменяме и тях. Ебати смотльовците. ДСБ и СДС официално си стиснаха ръцете за общ кандидат на централно ниво тия нашите таланти се правят на ущипани. Аман от комплексари. Като са толкова велики я да им видим "великия" самостоятелен кандидат.

Анонимен каза...

Вижте какви са им "членовете" на СДС в Троян, и ще Ви стане ясно, какво ще последва...

Анонимен каза...

Казвал съм и преди и пак да си кажа: Изборите са едно такова събитие в което никой не нипита дали искаме да гласуваме или не. Има два варианта или гласуваме (в този случай даваме 100% от гласа си за един кандидат) или не гласуваме ( в този случай гласът ни се разпределя пропорционално между всички кандидати и нямаме моралното право после да критикуваме избрания кандидат за действията му.
След това: При по-висока избирателна активност вероятността за манипулиране на гласовете е по-малка.
Така, че избора е наш.
От там нататък избираме това което ни се предлага. Ако ни харесва града и развитието гласуваме за тези дето са сега на власт. На мен лично нещата не ми харесват, така че автоматично и категорично отпаднаха наш Миня, Дилян и Балев. Пеевски ако е ставал за кмет поне веднъж до сега на които и да е избори щеше да вземе малко повече гласове. Той е полезен в опозиция така, че още един кандидат отпадна.
В много коментари от предни статии четох, че има едни хора дето ставали ама не искали даже и името да им се споменава. Ами те не смеят името да си кажат, но иначе ставали?! Само си говорим. В тази графа са и хората дето ще се кандидатират от разни инициативни комитети и партии с по 5 човека дето не сме ги чували и са въобще неизбираеми.
За другарката Михайлова може да се помисли, но тя не е много запозната с проблемите на общината, в града се появява отвреме навреме, от червената листа е (пък по-голямата част от гореотхвърлените са от червената листа) така че и тя отпадна ако евентуално се кандидатира.
От там нататък остана само кандидатурата на Бойко Пъдарски. Имаше едни критерии които се коментираха тук и във форумЪТ и като направя съпоставка май само той до момента покрива по-голямата част от изброеното в тях. Не казвам, че е безгрешен, но смятам, че от изброените би свършил работата най-добре.
От гледна точка на логиката то май изборите са ясни. От друга страна Троян се е славил и с нестандартно поведение по-време на избори. Да си припомним случая когато ген. Добри Джуров който го знаеше цяла България отпадна от земляка ни Йордан Василев. Така, че изобщо няма да се учудя ако следващия кмет е Пъдарски.
Остава само да отидем да гласуваме.
Сори, че се поовлякох.

Анонимен каза...

44-ти, с едно нещо не съм съгласен - гласовете на негласувалите не се разпределят за никой кандидат. Минко спечели с около 4 000 гласа, малко по-малко бяха за енкин. Това означава, че останалите не са броени - говоря ти за балотажа, значи много хора не са гласували, което си е наказателен вот.Не мога да си спомня коя година Троян е останал без кмет именно защото хората не са гласували, защото не са харесвали кандидатите. Може би е крайно време това да се повтори, защото все пак гласоподавателите определят кой да е кмет.

Анонимен каза...

Да не гласуваш НЕ Е наказателен вот,45-ти!Нека да е ясно,че всякакви призиви за негласуване под една или друга форма,както и да е завоалирано,парекселанс си е лобиране и уйдурма в полза на Акимов!!!!!Запомнете го,тъй като знам,че има много хора,които се борят за съществуване,за оцеляването на децата си и не разбират и не им е работата да разбират от избори.Гласувайте!

Анонимен каза...

от 44 към 45
Не си прав. Ако гласоподавателите са 10 000 и гласуването е 3 000 за единия и 2 000 за другия то гласа на останалите 5 000 се разпределя 3:2 за спчечлилия кандидат. Ако е вярна твоята логика както казва и 45-ти то ако не гласуваме всички няма да има кмет. А то кмет ще има и само един човек да е гласувал на балотажа.

Поздрави

Анонимен каза...

Новият кмет на Троян ще се казва Минко Акимов!
Няма смисл от излишен мазохизъм в надежди за светло бъдеще!
Всичко в този град е безвъзвратно изгубено!

Анонимен каза...

Ами ако не отидеш да гласуваш или ако гласувашза Акимов това е така. При ниска избирателна активност се правят далавери.
Иначе прочети коментар 44 :)

Анонимен каза...

След като спечели на ново изборите,Минко Акимов ще престъпи в разпределение на баницата и в даване на обещаното...
Отново първите намазали ще са Марин Радевски,Братя Данкови и Светльо Дочков.
След тях разни селски тарикати като другаря Троански, на когото е обещано да стане кмет на Добродан,а булката да хортува в Общината май и след пенсия...
Не забраяйте и ГЕРБ младежи, и там има бизнес интереси...
Та драги мои,какво остава за нас обикновените избиратели?
Някъде се чуваше за ново асфалтирани улици,по една на всяка година от мандата.Аз виждам само кръпки и то заради Неговата визитиа...И европроекти и европроекти....

Анонимен каза...

50-ти неразбрах каква е твоята позиция по въпроса и за кого си. Този град е на този хал само защото всички знаем много и чакаме някой друг да ни свърши работата. Ти лично като не ти харесват нещата при Акимов колко хора ще агитираш да отидат да гласуват за някой друг? Или ще си чакаме пак някой друг да ни свърши работата и ние само да си критикуваме и да казваме, че нещата не се правят така... ама и иначе не се правят. А ние какво правим?! Нищо! Критики и лоши пророчества

Анонимен каза...

НОМИНАЦИИТЕ НА ГЕРБ са за новите-стари 'айдуци,които се надяват още четири години да смучат държавата и народа доколкото могат.Една сбирщина от улични кучета от герб / защото ние не сме кучета / , се готви да управлява -още.:))
Една нова банда от фуражки , дс- мутанти , "доскорошни" комунисти , малко ренегати и посредствени човечета - ще ни убеждават , че са нещо..)
Шефът им е пожарникар,боравещ с ограничен брой слова ,малко женици за разцветка - и всичко това под надзора на потомствени кримита и червени изтърсаци - златевци , тимаджии, герговци , дс- титани на мисълта ..Този тюрлю гювеч, без идеи и морал , без философия и традиции, без идеология и постоянство - щял да бъде "най= доброто"..)) ГЕРБ са си сборна формация от СДС-НДСВ-БСП като почти всички в списъка са свързани с червените 'айдуци,независимо как се именуват. Но дано се събудят хората и другарите от ГЕРБ се надявам да получат силен шут ,от воле, по задниците ..........тази есен !!!
И да видят най-после кой е лош материал и кой трябва да се държи изкъсо ,като куче !!!

Анонимен каза...

Хора, не се заблуждавайте, че Бойко Пъдарски е идеалния кандидат за кмет! Това че никой сериозен и почтен човек не се кандидатира, не означава, че трябва да изберем него!

Анонимен каза...

Ей така се обработва общественото мнение!Говоря най-вече за Пъдарски.От къде го измислиха това леке за кмет?Абсолютен службогонец и нагаждач!!Как може човек,който злоупотребява със служебното си положение по такъв банален начин да се предлага за обществен пост?Ние сме свикнали да се правим на забравили прегрешенията на публичните личности,а после се питаме-как стана грешката.Ами той още не доказал,че може да работи за обществена кауза и тръгва да се възползва от положението си!Тук трябва да бъдем безкомпромисни-никакъв глас за такива кандидати!Като не харесва досегашния си работодател(и аз не го харесвам) да не работи за него!Така е най-морално.После да се кандидатира като се чувства способен да СЛУЖИ на ОБЩЕСТВОТО!В противен случай започва непочтенно опита си за политическа кариера!

Анонимен каза...

Браво 53 и 54,хвала на Минко Акимов, с ГЕРБ сме по-силни,троянци да го духат!

Анонимен каза...

лелеее по радиото пуснааа хисарския поп!

Анонимен каза...

Мамка му де.ба! Писна ми на оная работа. Абе колко трябва да си малоумен за да циклиш на едно и също място? В няколко коментара става ясно, че кмет ще има. В няколко коментара става ясно, че вече е дошло време за нещо по-конструктивно. В няколко коментара става ясно че трябва да се гласува и то за някой от номинираните. Икато прочета един такъв коментар че всички са маскари и какво трябвало да направят пък те нв го били направили ми иде да си изхвърля компютъра през терасата.
Тук е въпроса да си изясним кой от предложените е най-малко лош. Аман от незбъдната теория. Ако се кандидатира Пъдарски ще гласувам за него защото другите са по-некадърни от него и защото нещо трябва да се промени в крайна сметка. Гаранции няма за никого, но другите ги видяхме какво могат и какво правят.

Анонимен каза...

57, на троянци им писна от гласуване проба-грешка. С твоето изказване ни призоваваш отново да направим това. Ако и Пъдарски е същата грешка, какво правим следващите 4 години?

Анонимен каза...

Докога кметските фирми, ще охраняват общински фирми, нима това не е конфликт на интереси!!!

Анонимен каза...

57,ядосваш се,ама помисли малко.Както казва 58,на всички им е омръзнало от това проба-грешка.То точно по този начин дойдоха и ГЕРБ на власт.Да пробваме бате с мускулите и ограниченото мислене да ни спаси.Да ни праща да копаме картофи и да пасем овце...Какво да ти кажа за Пъдарски,че си има мерак има си,може да е умен,но му липсва едно-ЛОЯЛНОСТ.Като му липсва тази черта,как мислите ще е лоялен към всички.Такива политически курви са зло за гражданите.Какъвто е сега,такъв ще е и за напред.Аз също не искам Даниел да говори от името на народа.Да си говори от свое име,народа сам си мисли.Но ме учудва и друго.Тук на няколко места се спомена ,че Бойко се опълчил срещу статуквото,че има смелост да застане срещу кмета,да търси права...и т.н. подобни глупости ме вбесяват.Ако поведението му не беше лошо,ако не беше се напил,ако не се беше постарал да хапе ръката която го храни,ще има смелост друг път да се изтъпани.Сега го канят за кандидат,точно защото е в центъра на интригата и е против кмета.Не защото ще е добър кмет.Нямаме стабилни кадри,но не искам да рискувам и да гласувам за едно леке,който освен да си вири носа,да се прави на нещо което не е,друго не може.

Анонимен каза...

58-и какво предлагаш?! Значи за него предполагаме, че може да е същата грешка, а за останалите вече сме сигурни, че са грешка. Пак казвам избираме от това което ни се предлага. От този чувал толкова. Какво да направим? Негласуването пък изобщо не е алтернатива или протестен вот както се писа по-горе. Така, че пак казвам от горе изброените поне лично за мен Пъдарски е най-доброто предложение. Идеални хора няма (или поне аз не познавам).

Князът каза...

На 57 - Виж драги. Минко Акимов, Дилян Енкин, Анчо Балев са твърдо доказали се грешки. Бойко Пъдарски все пак има шанс да се окаже сполучливият избор. Не бързайте да говорите за него с негативни оценки от минали години - човек може да се промени и да осъзнае много неща. Кой в този град истински се опълчи срещу Минко Акимов освен г-н Пъдарски? Опълчи се дори в съда.Та Бойко наистина беше в ГЕРБ, но когато разбра що за пасмина са започна да споделя собственото си мнение по редица въпроси. Това го направи неудобен за сегашния кмет.Моля ви, уважавайте единствения кандидат способен да ни избави от Минко.

Анонимен каза...

Браво Минко ,още един мадат
Артур поничката

Анонимен каза...

От 57 ОК де аз си признах, че ще гласувам за него поради липса на по добър. Не виждам разминаване.

Анонимен каза...

До 62-Не е възможно Пъдарски да е бил член на Герб,защото ЗМСМА забранява секретарят на общината да членува в политически партии.Той най-вероятно е бил поканен в лично качество да заеме тази длъжност.Измишльотините и фантазиите не са желателни.

Анонимен каза...

Пичове и пи.. мадами, :)
Със сигурност знам, че Пъдарски до момента е е членувал в нито една партия, политическа формация и т.н. И да спрем спекулациите по този чупрос.

Анонимен каза...

Пичове и пи.. мадами, :)
Със сигурност знам, че Пъдарски до момента не е членувал в нито една партия, политическа формация и т.н. И да спрем спекулациите по този въпрос.

p.s. имам проблеми с клавиатурата

Анонимен каза...

Пъдарски какво е направил за да разберем дали е кадърен? За него знам доказано с факти, че пие и кара кола, използва служебното положение както намери дори и срещу полицията, бие жени, излъга хората които му помогнаха и довериха!
Кажете ми някой доказан добродетел, не предположения дали ще става за кмет или не. Когато гласувахме за Акимов всички бяхме наясно, че чудеса няма да има, а сега ми кажете какво да очакваме ако тоя малкия комплексар стане кмет? Надявам се, десните партии да се вразумят и да намерят друг подходящ кандидат !!!

Анонимен каза...

Тая работа с фактите как стои точно?! До колкото разбирам изказването е в стил често повтарящи се действия или ?!...

Предлагам всеки критикар да пише все пак за кого би гласувал от изброените, щото и на мен ми писна само от теории...

Анонимен каза...

Не знам дали и с какви факти имаш доказано,че Бойко Пъдарски "пие и кара","бие жени" и прочие.Но аз си мисля,дали всъщност ти така не му правиш Пи Ар акция,имайки предвид манталитета на нашенеца?Бъдещето ще покаже.Щото колко троянци познаваш,дето не близват,не закачат булките и...стават за кмет?Може би единственият е....Минко Акимов?Питай Яна/старата/!

Анонимен каза...

Тук някой стои на клавиатурата непрестанно с едничката мисъл да ни убеди,че Б.Пъдарски е най-подходящия!От предложените евентуални кметове не виждам хора достойни.Може би само един,но това не е направения насила юнак(Бойчето).В крайна сметка има ли значение партията-в България всичко е пародия,когато става дума за политика!В нашия град се е оформила една шайка нехранимайковци,която като не може друго е решила да управлява!Ами то не е лесно да се работи,пък и ако няма много пари и власт съвсем не е примамливо за някой!Пъдарски е част от тях-Балеви,Данковци,Радевски,Дочков и сие!Не се заблуждавайте и не му вярвайте!

Анонимен каза...

Ако БСП издигнат Донка Михайлова ще гласувам за нея. Чувал съм, че е добър човек. Има авторитет сред хората, които са работили с нея. Излезе от политиката чиста. Сама си пробива път и успява.

Анонимен каза...

И аз съм чувал приказки за много,много добри хора.Донка къде за последно работи в Троян,че нещо ми се се губи?

Анонимен каза...

Ами тези дето работят в Троян ги знаем - Миньо в Общината, Анчо Балев - също, Бойко вече не. И кой от тях да харесам?

Анонимен каза...

71, ти пък си част от хората, дето стоят дежурни и плюят по Пъдарски. Хайде пък да видим вашата алтернатива - кой е достойният!? Или ще чуем приказката за неродената мома?!
Смешници!

Анонимен каза...

Минко Акимов ще бъде следващия кмет и престанете да се лъжите по този въпрос. Готов съм даже да се обзаложа че на първи мандат ще ги удари в земята. Особено ако от БСП му помогнат като издигнат някоя неизбираема кифла.

Иначе към въпроса г-н Маринов,

докъде стигнахте със разследването на това че в Троян гъмжи от няколко 30-40 дни от цигани. На центъра вечерно време има над 100 мангала. До училище Иван Хаджийски има само мангали, а в Лъгът и Смирненски е фраш със мангали.

Кой ги докара? И колко ще им платят за да гласуват за ............трапчанския

Анонимен каза...

Акимов КМЕТ

Анонимен каза...

Акимов КМЕТ на Трапето и селски отговорник за опазване на бостаните от новите цигани

Анонимен каза...

Другаря Акимов на първи мандат верно ги удари в земята и това го знаем всички. За втория мандат обаче ще трябва да се радва ако евентуално стигне до балотаж. То, че с кметлъка приключи е повече от ясно за всички. Евентуално някоя дървена глава като тоя горния дето няма какво друго да каже с тоя беден речник може да се излъже да гласува за наш Миня.

Анонимен каза...

Акимов кмет, това се знае!
Въпросът е , какво следва...НИЩО!!!
Каквото и в предния му мандат.Светльо Дочков ще обгради отвред Беклемето и заедно с дъртия педераст Марин Радевски(подлогата на Дичките), ще дерибействат.
Акимов ще се побърка от търчене по командировки да се обучава (на 60 и татък години),и ще раздава постове на свои и наши,в иначе уж изпадналата в криза община...
А потока с еднопосочни билети на хора от Троян, ще се увеличава с всеки изминал ден...

Анонимен каза...

Прав си 80, оня ден като минавах балкана и гледам под горния край на влека, се копае интензивно и може би ще се строи нещо. Познай кой беше на строежа? Дочков и син. Пита се в задачата чия е тази земя, и какво ще се прави върху нея? Но въпроса е реторичен, както винаги .....

Анонимен каза...

А забеляза ли,че точно след разклона за СИМА до сами предел,т.н.пътна настилка придобива вид като Бейрутска улица през 80-те?
Съвсем умишлено пътя се остава да се разпада, та да намалеят мераклиите да минават през Беклемето,а да стигат до последната точка -СИМА!

Анонимен каза...

Ето колко теми за проверка изникват, стига да имаме желание за разследване и журналистическо мислене? Това е към журналистите, не спете. Какво стана с циганите и тяхното регистриране за гласуване?

Анонимен каза...

То е ясно какво е станало - регистрирани са. Въпросите са кой ги е довел /Минко или Делян/ и как са ги регистрирали при положение, че не са показали документи за собственост?

Анонимен каза...

Я някой да провери как така,случайно разбира се,на едно с ремонта в Лъгът, се строи и УЛИЦА към Калинел?

Анонимен каза...

Абе момчета и момичета форумци, да не би някое величие / разбирай кандидат кмет/ да си ги е регистрирало на собствения адрес като гости. Хехехехе.

Анонимен каза...

Ето тест за Бойко Пъдарски - той вероятно знае, да отговори. Така лично аз ще преценя доколко е искрен с избирателите си. Знам, че чете този форум и може да пише на компютър, за разлика от Минко.

Анонимен каза...

Съвсем скоро разбрах със сигурност ,че всичката земя до края на лифта е продадена на Дочков ,а аз си мислех,че там е централен балкан и защитена територия.Така ,че не се чудете какво са правили там баща и син Дочкови.Каквото си искат могат да направят вече са изкупили половината Беклеме на безценица.

Анонимен каза...

Да им е честито!!! Че кога са минали тези сделки?! И къде беше Пеевски, питам аз?

Анонимен каза...

http://www.btv.bg/news/politika/story/1620186290-Zapochna_li_izborniyat_turizam.html

Анонимен каза...

За кого бих гласувала....
Бих гласувала за хора, които са се доказали вече в професията си, не зависимо от коя политическа партия са. Щом можеш да превърнеш едно училище, болница, фирма...в образцова институция, значи можеш и града.
Ето: д-р Цветомила Дудевска, Розалина Русенова, Марин Радевски...виде добавете още.

Анонимен каза...

91-ви, докторката прелита от партия в партия и не е ясно защо. Ясно е само, че хората на бизнеса си гледат бизнеса и не искат да оправят на Акимов бакиите. Те не са кандидати!

Анонимен каза...

Много мразя да се плямпат глупости. Значи Светослав Дочков купи 2008г. някаква гора за стотинки из Боримския край и с предложение до ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТРОЯН И РЕШЕНИЕ взето от общинските съветници тази боримска горичка се замени за атрактивния имот включващ пистите и още хиляди декари около тях. ГЕРБ БЯХА ПРОТИВ ЗАМЕНКИТЕ обаче тази стана. Ако искате проверете дали Илиян Пеевски няма протокол от тази сесия, за да видите как е замаскирано предложението. В него са цитирани само номерата от кадастралната карта на имотите, а не се пише че става въпрос за курорт срещу боримска горичка(купена за стотинки).

Анонимен каза...

Кой син на Дочков, този дето има поне десет ката-строфи в мъртво пияно състояние, при една от които уби невръстно дете, блъскайки колата на баща му отзад? Този, който за да измъкне от затвора, другаря бизнесмен Дочков даде една смешна сума пари на осиротелите родители, за да се откажат от иск и с която да лекуват другото останало живо дете, което е с проблеми по рождение?
Ей такива "бизнесмени" управляват града последните години. Но явно, но някои това им харесва!

troyan21 каза...

Всички решения на Общински съвет - Троян са качени на сайта на Общината, виж тук:

http://www.troyan.bg/council/files.html

Анонимен каза...

Оставете Мирко намира бе.
К'во толкова,напило се и убил дете?
Е,и?На тях им е простено,те са големи,чутовни,заможни,първенци ...За тях може,дори е било нещастен случай!Колата с детето сама се е ударила в аудито му...назад ...
Момчето е много способно.Това да кара моторетка,пиене да ти изпие,няма грешка!

Анонимен каза...

Троловете, за които Генади Маринов говори, са наемници на кмета, които да пиарстват предизборната му кампания и разбира се да провокират политическите му противници. Ясно е, че в ГЕРБ няма способни хора, които да организират преизбирането на Минко Акимов. Затова се прибягва до внос отвън.Това означава, че и за бъдещата работа ще трябва да се търсят помощници отвън - нашите няма да се справят. Провалът продължава...спете спокойно, деца!

Анонимен каза...

96. Анонимен каза...

Оставете Мирко намира бе.
К'во толкова,напило се и убил дете?

Аслъ к'во толкова по различно от обичайното е станало с таз правосъдна система у нас.Той и на Ставински нищо му не направиха като се налюска и уби младеж ,а другото дете което го остави полутруп взе ,че даже го осъди да му плати за притесненията.Но БОГ ЩЕ ОТСЪДИ НАЙ-ДОБРЕ!САМО ОТ НЕГО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СКРИЕМ!

Анонимен каза...

Изберете всеки друг само не и минко акимов.Това е изхабен некадърник, който хал-хабер си няма как се управлява град. От миня само съсипия може да очакваме.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |