Милена и Владо: „Ще ставаме трима!“

* Звездната троянска двойка на българския биатлон очаква бебе и съобщи хубавата новина във фейсбук
Добрата новина
С тази снимка Владо и Милена илюстрираха съобщението си „Ще ставаме трима!“

ЗВЕЗДНАТА троянска двойка на българския биатлон – предстои да стане… тройка. Двамата троянски спортни герои – родени в Троян, създадени като биатлонисти от троянската школа и неизменно до днес защитаващи цветовете на своя троянски клуб КБС „Аякс“, – които са заедно и на пистата, и в живота от няколко години, а неотдавна се сгодиха, очакват бебе. Звездното троянско бебе на българския биатлон!
 
ХУБАВАТА
новина съобщи бъдещата мама в профила си във фейсбук на 26 юни с лаконичното, но достатъчно „Ще ставаме трима!“, същото направи и щастливият бъдещ татко, а поздравленията в мрежата заваляха като пролетен дъжд. И от нас – честито!

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |