Втори медал за нашата Милена от Световното в Швейцария

* След среброто на 12,5 км неудържимата и изключително красива троянка спечели бронз в спринта на 7,5 км
Биатлон
Милена Тодорова след спечелването на втория си медал, СП, Ленцерхайде, 1 февруари 2020 г.
ТРОЯНКАТА Милена Тодорова прибави втори медал към актива си от Световното първенство за младежи в Ленцерхайде, Швейцария. След вицешампионската титла и сребърния медал на 12,5 км индивидуално (27 януари) днес неудържимата ни и красива като кинозвезда съгражданка грабна бронза в спринта на 7,5 км (1 февруари). Нашето момиче отново летеше по пистата, но двете грешки в стрелбата я отпратиха на третото място – след шампионката Анастасия Шевченко от Русия, стреляла безпогрешно и втората Аасне Креде (Норвегия) с един пропуск на огневия рубеж.

Призьорките в дисциплината 7,5 км, вдясно – бронзовата Милена Тодорова
МИЛЕНА е приятелката на Владо Илиев, голямата звезда на мъжкия ни биатлон и също наш съгражданин, който миналата година спечели сребро на Световното първенство в Йостерсунд, Швеция, първи медал от СП в историята на мъжкия ни биатлон. И двамата са възпитаници на троянския клуб по биатлон и стрелба „Аякс“ (Троян).

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |