Трети медал за нашата Милена от Световното в Швейцария

* След среброто на 12,5 км и бронзовото отличие на 7,5 км талантливата ни, красива като кинозвезда и намираща се в отлична форма съгражданка прибави бронз в преследването на 10 км
Биатлон
Връчване на бронзовия медал в преследването на 10 км, СП2020, Ленцерхайде, 2 февруари
ПРОГНОЗИТЕ се сбъднаха – троянката Милена Тодорова затвърди изключителното си представяне на Световното първенство за младежи в Ленцерхайде, Швейцария, с пореден трети медал. След среброто на 12,5 км индивидуално (27 януари) и бронзовото отличие в спринта на 7,5 км (1 февруари) 22-годишната ни съгражданка прибави бронз в преследването на 10 км днес (2 февруари).

ТАЛАНТЛИВАТА, красива като кинозвезда и намираща се в отлична форма българка отново бе по-бърза от вятъра по пистата и даде отлично бегово време. Но направи две грешки в стрелбата и остана след рускинята Анастасия Шевченко и норвежката Аасне Креде, повторение на класирането в спринта.

Милена Тодорова – сребърна и два пъти бронзова на СП 2020, Ленцерхайде, Швейцария
МИЛЕНА е приятелката на Владо Илиев, голямата звезда в мъжки ни биатлон, също наш съгражданин, който миналата година спечели сребро на Световното първенство в Йостерсунд, Швеция, първи медал от СП в историята на мъжкия ни биатлон. И двамата са възпитаници на троянския клуб по биатлон и стрелба „Аякс“ (Троян).

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |