Пожарникари отличници

* Троянците комисар Владимир Кацарски и гл. инсп. Петър Петров получиха високи отличия от ръководството на МВР, поводът – професионалният празник на огнеборците 14 септември
Честито!
Комисар Владимир Кацарски, гл. инсп. Петър Петров
ДВАМА троянци – комисар Владимир Кацарски и главен инспектор Петър Петров, оглавяващи съответно Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РДПБЗН) в Ловеч и Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) в Троян – получиха високи почетни отличия на МВР. Мотивите са „за изключителни заслуги, свързани със защита на държавните интереси и с принос за изграждане на положителния образ на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) и МВР“. Поводът пък бе професионалният празник на българските огнеборци 14 септември, на който ден бе и връчването на отличията.

КОМИСАР Кацарски бе награден с почетното отличие на МВР „За доблест и заслуга“ (III степен). А гл. инсп. Петров, който е начело на троянските огнеборци от 2019 г. и е трето поколение пожарникар, получи най-високото професионално отличие в системата на МВР – „Почетен знак на МВР“ (III степен). 
 
„БЯХ приятно изненадан с връчването на най-високото отличие на МВР – „Почетен знак" (III степен), който се присъжда за безукорно поведение, постигнати трайни резултати в служебната работа и продължителна служба в МВР. Благодаря на ръководството, че са оценили положения труд на всички служители от РСПБЗН - Троян, действия в полза на обществото. Пожелавам на всички колеги безаварийна служба, здраве и късмет на тях и техните семейства“, коментира отличникът гл. инсп. Петров в профила си във фейсбук.

Т21
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |