Петър Петров е новият шеф на троянската Пожарна

* Огнеборец №1 на Троян е на 48, трето поколениe пожарникар, завършил е Академията на МВР и е известен… фотограф 

гл. инсп. Петър Петров
Назначения

ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА, че овакантеният началнически пост на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) в Троян – след пенсионирането в края на миналата година на дългогодишния шеф и състудент на премиера Бойко Борисов гл. инсп. Иван Шайлеков – ще се заеме от гл. инсп. Петър Петров, се оказаха верни. В прессъобщение на Областната дирекция на МВР - Ловеч от днес се съобщава, че на 15 март 2019 г. вътрешният министър Младен Маринов е разписал заповедта за назначението на гл. инсп. Петров.

НОВИЯТ огнеборец №1 на Троян е завършил Академията на МВР (тогава ВИПОНД), факултет „Противопожарна охрана”, през 1995 г. и оттогава работи в системата на МВР. Целият му професионален път е в троянската Пожарна (РСПБЗН - Троян) – започва като инструктор „Пожарогасене” и през годините е заемал различни длъжности. Гл. инсп. Петров многократно е награждаван за висок професионализъм и има седем допълнителни обучения за повишаване на професионалната квалификация.

В другото амплоа
ЛЮБОПИТЕН и немаловажен щрих в професионалната визитка на 48-годишния началник на РСПБЗН - Троян е, че той е огнеборец трето поколение – баща му и дядо му също са били пожарникари в троянската служба. Г-н Петров е известен и с фотографските си занимания, доведени до професионализъм – той е сред най-търсените фотографи в района, има не едно фотографско отличие, а негови снимки присъстват във всички сериозни рекламни издания на/за Троян. И от нас – честито!

Т21

Още за/от Петър Петров:

1 Коментара:

Unknown каза...

Честито!Успех в новата работа!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |