Горяха три къщи в курорта Чифлик

* Причинител на палежа е 34-годишният местен жител Й.Н.Н.

ТРИ КЪЩИ ГОРЯХА в курортното село Чифлик на 3 август вечерта. В 21:51 ч. екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) бил на място и започнал гасаческите действия. Пожарът е унищожил покривите на три къщи, домашен инвентар и складирани 5 куб. м дърва за огрев. Сграда в съседство и други 5 куб. м дърва били спасени от огнената стихия.

ПРИ ПРОВЕДЕНИТЕ оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян се установило, че извършител на палежа е 34-годишният местен жител Й.Н.Н. и най-вероятно става дума за умишлено действие. Срещу виновника е образувано досъдебно производство по чл. 330, ал. 1 от НК, предвиждащ лишаване от свобода от 1 до 8 години.

СЪЩАТА ВЕЧЕР – малко преди полунощ на 3 август, троянските огнеборци гасили запалени стърготини край дърводелска работилница до Троян. Спасени са две сгради, причината за пожара се разследва.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Номер 1 е кретен.

Анонимен каза...

Що ми се струва,че куките гледаха да приключат по бързо със случая за умишлените палежи,като задържаха лицето което "УЖ" си било признало,само и само да покажат как ефективно работят.И ми се иска да попитам господата полицай,ако не дай си боже скоро в същата махала пламне пак някоя сграда какво ще правят тогава???

Анонимен каза...

Да не би тук да важи приказката,че крадеца вика дръжте крадеца и номер 3-ти да е абсолютно прав като е набеден невинен човек,независимо дали е със психически проблеми ???

Анонимен каза...

А вярно ли е,че когато пожарникарите са отишли да гасят пожара,единия от тях два или три пъти падал докато тича панически из тъмницата,отишли са там без никакъв прожектор или начелник и са вика ли че нищо не се вижда,а накрая един от тях е започнал със счупена кофа да гребе вода от двеста литров варел и да полива горящите греди паднали на земята.Ако това е вярно,срам и позор за ТУМБАК Шайлеков

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |