Троянецът Богдан Мешев стана „Пожарникар на годината”

* Лично вътрешният министър Цветан Цветанов връчи наградата на огнебореца от РУПБС - Троян   

СЛУЖИТЕЛЯТ от Районно управление „Пожарна безопасност и спасяване” (РУПБС) в Троян – главен пожарникар Богдан Мешев, инструктор в направление „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност” (ДПКПД), спечели първо място в традиционната класация „Пожарникар на годината”. Троянският огнеборец е №1 в раздел „Д” (за държавни служители от категория „Е” и „Д”, работещи по направление ДПКПД). 

ЦЕРЕМОНИЯТА ПО НАГРАЖДАВАНЕТО се състоя на 19 януари в София, в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов и цялото политическо и професионално ръководство на МВР. Г-н Мешев пък получи отличието си лично от ръцете на вътрешния министър Цветан Цветанов. И от нас – честито! Подгласници на троянеца са Веселин Василев (Сливо поле) и Дилян Христов (Монтана).Т21

П.П. Годишните национални награди „Пожарникар на годината” се връчват за 15-ти път. Конкурсът има за цел да покаже съвременното лице и да утвърди постиженията на професията в осигуряването на пожарната безопасност и ликвидирането на последствията от бедствия, аварии и катастрофи. Церемонията е съвместна инициатива на МВР и Фондация „Доверие и закрила” с председател Христо Друмев. Конкурсът за титлата “Пожарникар на годината” се провежда в пет раздела.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |