Две троянки с квота за младежката Олимпиада

* Лора Христова (КБС „Аякс“) и Лора Радковска (КБ „Амбарица“) влязоха в олимпийския тим на България след отлично представяне на контролните тестови състезания в Австрия
Биатлон
Лора Радковска и Лора Христова след успеха на контролните състезания, Австрия
ДВЕ ТРОЯНСКИ състезателки по биатлон си извоюваха места в състава на българския отбор за младежките зимни Олимпийски игри, които ще се проведат в Лозана, Швейцария от 7-ми до 16. януари 2020 г. Двете ни олимпийки са Лора Христова (КБС „Аякс“) и Лора Радковска (КБ „Амбарица“) и те ще представят Троян и България на голямото спортно събитие. Отборът ни беше определен след контролни тестови състезания, провели се в Обертилях, Австрия на 4-5. декември. Квоти за младежката Олимпиада спечелиха още Валентина Димитрова (СК „Сапарева баня“), Васил Зашев (НСА), Деян Разложки (СК „Боровец 2016“, Самоков) и Красимир Атанасов (СК „Сапарева баня“).

ДА ПОЖЕЛАЕМ успех на нашите съгражданки, както и на всички от българския състав, които за първи път ще се докоснат до магията на олимпийската надпревара!

Клуб по биатлон „Амбарица“, Троян

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |