Първият фен клуб на отбор по биатлон – в Троян

* В неделя във вила „Леин Котич“ в Горно Трапе бе учреден фен клуб на КБ „Амбарица“, за председател избраха Любомир Пауников
Биатлон
Откриването на фен клуба, на преден план - Любомир Пауников и отец Станимир, 18 юни
В НЕДЕЛЯ, 18 юни, официално бе открит първият фен клуб на отбор по биатлон в България – на троянския КБ „Амбарица“, съобщиха от клуба. За председател на „Фен клуб Амбарица – Троян“ учредителите единодушно избрали Любомир Пауников, инициатор и домакин на събитието (учредяването се състояло в къщата му за гости „Леин Котич“ в с. Горно Трапе до Троян). И както си му е редът, новото начинание било благословено по християнски – с водосвет, отслужен от отец Станимир Маринков.

„НЕ Е НУЖНО да споменаваме, че в бъдеще присъствието на наши фенове на състезанията ще бъде още по-внушително. Да ни е на късмет!“, написаха в официалната си страница във фейсбук от КБ „Амбарица“. И от нас – честито и нови победи и медали за троянския биатлон!

Т21

 Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Леин Котич в Горното Трапе ?
Утре какво да очаквам : Даунинг Стрийт във Врабево или Тайм Скуеър в Шипково ?

Анонимен каза...

Ако изтипосат и едно Шанзализе по пътя за Попишка ....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |