70-годишен с „Жигули“ се уби на кръговото при пазара

* Най-вероятната причина за катастрофата и смъртта е здравословен проблем, смятат от полицията, образувано е досъдебно производство
Драма на пътя 
Мястото на инцидента, "Жигулити"-то губи контрол при излизане от кръстовището
Дървото вляво, което поема удара
В ПЕТЪК, 16 юни, късния следобед около 17:50 ч., лек автомобил „Жигули“ (ВАЗ 2101) излизайки от кръговото кръстовище при пазара в Троян (ул. „Г. С. Раковски“ 51), губи контрол, навлиза в срещуположната лента и се забива челно в крайпътно дърво вляво. Водачът – 70-годишният ни съгражданин Пенчо Г., незабавно е откаран в троянската болница с опасност за живота. По-късно пострадалият е насочен към МБАЛ - Ловеч, но умира при транспортирането.

НАЙ-ВЕРОЯТНАТА причина за катастрофата и смъртта на възрастния мъж е здравословен проблем, смятат от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Кое е наложило транспортирането му за Ловеч? Липса на лекари, апаратура? Или защото е в извънработно време? Не е ли по-нормално да се "транспортира" здрав лекар при болен, отколкото обратното?
А иначе, най-вероятно след "разследването" ще е умрял преди катастрофата. В град с "ходещи мъртъвци" това не е проблем и няма да се забележи.

Анонимен каза...

Абе полицаите станаха големи разбирачи. Вече знаят кой от какво е починал.

Анонимен каза...

Можеше да има и убити пешеходци. Вчера ходих до Ловеч. В едната посока броих автомобилите без включени светлини. От около 30 МПС, 8 броя бяха без светлини и един с един фар. Това прави 190лв за МВР. Фисче за 20лв,приходче, касичка.На обратната посока се отказах, няма смисъл. И това е в рамките на пътуването, около 30 минути. Ами за цял ден?Няма контрол от КАТ.Никакъв!По улиците агресия, автохулигани, пияни, дрогирани и болни пенсионери умиращи зад волана.Нещо трябва да се промени!Искам камери, искам униформени на пътя, искам ежедневен контрол. Може би така ще се намалят труповете които всеки ден се стелят. За армията от инвалиди в резултат на ПТП не говоря.Айде уважаеми г-н Генадий Маринов вземи колата си и иди до Ловеч и ми кажи къде и колко патрулки контролираха движението.

Анонимен каза...

Фишът не си гледа работата

Djigata каза...

Ако ние сами не се пазим и полицай на всеки ъгъл няма да ни помогне. А за това,че трябва да има контрол гласувам и с двете ръце.

Анонимен каза...

И кво като са без фарове?
Я погледни статистиката за ПТП-та през годините.
От въвеждането на това малоумно хрумване на някой тиквеник има ли 20% намаляване както беше теорията?
НЯМА. Няма и да има. Даже има леко увеличение, но никой не се захваща да отмени това безумно нещо.
Правели го някъде. Правят го в северните страни, където е леко по-сумрачно.
И въпреки това над 5 пъти съм виждал в тъмното, където си е крайно необходимо вече да си на фарове, да се шофира без никаква светлина. Това вече е реална опасност.
Другото е пълни глупости.

Анонимен каза...

По некъдърно държание от това на жената която слезе от линейката не бях виждал никъде. А към господина/госпожата мислех ,заради такива изказвания сме роби, ти си типична "уфсъ"

Анонимен каза...

Да продължават да им подновяват книжките на 70-100...Добре не е прегазил някого...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |