Много моля ви, мадам!

* Мутроид ще ръководи ДАНС и ще отговаря за сигурността на държавата, ще ни пази от мутрите?! Това не е за Гинес, това е за Оруел * Орешарски - марионетката, правеща се на министър-председател 
 * Премиерът в събота (15 юни): „Приемам заявлението на господин Делян Пеевски да се оттегли от председател на ДАНС” * Юристът Борислав Цеков: Ще бъде много тежко погазване на институцията, ако БСП и ДПС се опитат да го върнат на депутатските банки”

Актуализиран повторно  Позиция

В СЪБОТА (15 юни), само ден след шокиращото парламентарно решение за назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и по-малко от 12 часа след започналите национални протести, въпросният е изпратил отворено писмо до някои централни медии. В епистоларното си обяснение Пеевски изразява готовност да се оттегли от поста или по-точно да приеме решение на Народното събрание (сякаш има опция да не го приеме?!), което да отмени избирането му.

„ТОЗИ АКТ Е ИЗРАЗ на общата отговорност – моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан”, казва още новият шеф на ДАНС, с което неволно или не признава, че оттеглянето му не е самоволно, а  по-скоро под натиск на партийните му началници от БСП и ДПС. Писмото завършва хем обидено, хем патетично: „Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България”.

ОБРАТЪТ В СЪБИТИЯТА се случи – това е ясно на всички – под набиращия сила натиск на улицата и страха у управляващите да не би заради Дилян Пеевски да бъде пометено цялото правителство, а и не само то. Не бива да се подминават като причина и резките изявления на наши влиятелни съюзници от НАТО и ЕС. В късния съботен следобед след спешни заседания и двете управляващи партии обявиха, че са решили да поискат оттеглянето на Пеевски от поста и в първия възможен ден (18 юни, вторник) ще внесат предложение за отмяна на решението на Народното събрание. 


САМИЯТ ОРЕШАРСКИ пък в кратко писмено изявление, направено в официалния сайт на Министерския съвет същия ден (15 юни, събота), декларира, че ще приеме заявлението за оттегляне на Делян Пеевски и ще предложи нова кандидатура, което, разбира се, било съгласувано с БСП и ДПС. Приемам заявлението на господин Делян Пеевски да се оттегли от председател на ДАНС, което бе съгласувано с мен и ръководителите на политическите партии БСП и ДПС, пише премиерът. Орешарски прави и едно любопитно пояснение: Получих уверение на ръководителите на парламентарните групи, които подкрепят правителството, че ще инициират отмяна на решението на Парламента за председател на ДАНС. Това отваря пред мен възможност да предложа нова кандидатура след консултации. С други думи - намеква за отмяна на решението, тоест за вариант от типа ни лук ял, ни лук мирисал. 

НО СПОРЕД ЮРИСТА Борислав Цеков, председател на Института за модерна политика и бивш главен секретар на омбудсмана на Република България, парламентът няма законова възможност да върне депутатството на Делян Пеевски. „Той (Пеевски) не може да се върне като депутат в парламента, защото от момента на полагането на клетва като председател на ДАНС, мандатът му като депутат е прекратен и ще бъде много тежко погазване на институцията, ако БСП и ДПС се опитат да го върнат на депутатските банки, коментира пред Дарик нюз юристът. 

СЛУЧИЛОТО СЕ - завоят на управляващите по казуса Пеевски, обаче не променя казаното и изводите ми в материала по-долу. 
Г.М.
*****

ОТ ДЕСЕТИНА ДНИ се опитвам да се разколебая, някак да се убедя, че се лъжа, че не е възможно да е така, че бъркам, че нещо не разбирам. Но вчера (14 юни, петък), с назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, разбрах, че всичко е истина, че невъзможното е възможно. И че става страшно. Защото лъсна до голо - новата власт е коалиция срещу България, мутро-партизанска колаборация за обслужване на нечии (не народните) интереси, не за друго. Доказателствата?

ДА ПОЧНЕМ с избора за премиер на Пламен Орешарски – една откровена марионетка, с която партийните началници си правят каквото си искат. И не говоря за това, че преди време от СДС за пост и власт прескочи при противника БСП, подобни врътки се случват в политиката. Важен е пълнежът, мотивите, нивото. Помните ли в парламента на 31 май т. г., когато същият г-н Орешарски - който преди това се тупаше в гърдите, че той и само той ще си избира хората, че ще се огради с експерти, че правителството му ще е мениджърски (експертен) екип, а не партийна дружинка – сричаше имената на министрите си. Сричаше ги, защото до един му бяха спуснати от партийните централи и явно не ги познаваше. Егати екипът, егати правителството, егати премиерът?!

ПРОДЪЛЖАВАМ с министърката на здравеопазването д-р Таня Андреева. Тази госпожа, турена за болничен шеф (в болница „Шейново”) по партийна линия и сега по същата линия направена министър, направо ни заби в земята. Лекар и отгоре на това здравен министър, чиято най-първа и приоритетна задача е да върне тютюневия дим в заведенията?! Тази е за Гинес! Не допускам д-р Андреева  да проповядва някаква революционна медицинска теория, според която тютюнопушенето е полезно и затова да го прави; или пък да е толкова тъпа, че да не усеща какъв автогол си вкарва, свой и на цялото правителство. Не, друго е. Като при Орешарски – въпросната изпълнява мутро-партизанска поръчка, обслужваща нечии (не народните) интереси.

Два пъти Гинес (д-р Таня Андреева и проф. Мариана Георгиева)
ОЩЕ ЕДИН КРИСТАЛЕН пример, този път свързан и с нашия край. Изненадващо на второ място в предизборната листа на ДПС в Ловешкия избирателен район бе спусната езиковедката от Института по български език при БАН проф. Мариана Георгиева. Изненадващо, ама друг път. Защото се разбра, че езиковедката е много, ама много близка на партийния лидер. Прогнозите бяха за един мандат на ДПС и идеята бе водачът да влезе от друго място и езиковедката да стане депутат. Сметките обаче се пообъркаха и въпреки че въпросната партия хвърли много сили тук, остана без ловешки мандат. Но проф. Георгиева не остана на сухо, нейният човек я направи министър на… спорта. Безподобна и дебелашка наглост. На първата си пресконференция спортната министърка не можа да каже колко медала спечелиха нашите спортисти на миналогодишната Олимпиада в Лондон?! Втори Гинес за правителството! 

ТРЕТИ ПРИМЕР. Орешарски, марионетката, правеща се на министър-председател, някак без да иска си призна, че назначенията на новите областни управители (същото е и със зам.-министрите) се бави, защото партиите не са се доразбрали (Орешарски: „Аз лично нямам достатъчно широк кръг от познати във всички региони на страната, за да бъдат само и изцяло мои предложения”).

А СЛУЧИЛОТО СЕ ВЧЕРА – пробутването на Делян Пеевски за шеф на националната сигурност, направо изкърти мивката. С неясно образование и съмнителна репутация, без професионален авторитет, странно забогатял едър приватизатор и медиен магнат, бивш зам.-министър, освободен заради съмнения в корупция. Дебелак бе вратовръзка и без държане, седнал най-отпред в парламента, до партийния лидер Лютви Местан. Мутроид, който ще ръководи ДАНС и ще отговаря за сигурността на държавата, ще ни пази от мутрите?! Това не е за Гинес, това е за Оруел (неслучайно някои от протестиращите срещу назначението на Пеевски носеха вместо плакати книгата „Животинската ферма” на Джордж Оруел и свински маски). А премиерската марионетка без да й мигне окото каза каквото й наредиха господарите: „Считам, че е специалист, който може да ръководи ДАНС”.

Местан, Станишев, Орешарски - познай кой дърпа конците?
И СЕГА ДА ВИДИМ кои са господарите. От дадените примери ясно си личи, че това правителство се реди не от мандатоносителката БСП и  лидера й Сергей Станишев, а от коалиционния партньор ДПС и споменатия вече Лютви Местан. За третия от правителствената завера (Сидер войвода и партия Юруш, както сполучливо се изрази един бивш областен и общински атакистки лидер) изобщо не ми се говори, гнус ме е. И щом този честолюбив и малоформатен човек (Местан), който не спира да се прави на Доган и на голям играч, е добил такава власт и така си разиграва коня, нещата са много зле. И ако не ги пресечем в зародиш, ще стане още по-зле. 

ВМЕСТО ПОСЛЕСЛОВ. Че това правителство няма да устиска дълго, е повече от ясно. И колкото по-скоро си иде, толкова по-добре. Да му помогнем (да си иде)! В София, Варна и други градове, в Ловеч също, вече излязоха на улицата. Снощи, по същото време когато на Орлов мост и пред Парламента в столицата вреше и кипеше, на троянския площад забиваха рокаджиите от „Обратен ефект”. Страхотни пичове, страхотен концерт, а култовото парче „Моля ви, мадам”, оставено за финал, ми прозвуча символично – една безпардонна дебела лелка иска да изнасили момчето, но то й бие дузпата. Дузпата!

Генадий Маринов 

100 коментара:

Анонимен каза...

14/88

Анонимен каза...

http://www.vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-vbox7-5b6f8a88-%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%20%D0%92%D0%B8%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%BA%D0%B8%20-%20%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BA%20%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD.html

Анонимен каза...

Браво,Маринов!

Анонимен каза...

Браво,статията удря право в десятката!

Анонимен каза...

Такива неща очаквах чак през февруари. Толкова скоро просто не вярвах, че може, но местните комуноиди съм ги подценил явно.
Силата на глупостта им е над всичко. Има некачествени хора от различен характер, но комунистите и социалистите са направо негодни за употреба в обществото по цял свят. Много са вредни , защото са хитряги от класа, лапачи от най-голяма класа и гнусни лицемери. И няма изключения,разочарованието им от бсп-то, тепърва предстои.....и всички заблудени ненормалници гласуващи все още за БСП доста горчиви хапки ще поемат по пътя си на осъзнаването .И логично. БСП не е лява партия отдавна. БСП е мафиотски щит на група престъпни олигарси.

Анонимен каза...

Избоера на Пеевски напълно съответства със същността на партията им - щокиращото е само, че се решиха да изберат толкова непопулярна личност. Точно същото беше и при кандидатурата на банкера Йосифов за кандидат за кмет на София преди време. Разбира се, налице е пълно противоречие между същността на партията и интересите на нейния електорат. Нека не ми се сърдят типичните привърженици на БСП за определението, но те всички подкрепящи тази престъпна организация, наистина са лумпени.

Анонимен каза...

Пак сами сме си виновни! Като не гласуваме , изразявяйки презрението си към политико-олигархичната клика, стигаме до тази ситуация! И кяо ша прайм сега ??!!То си е... мамата!

Анонимен каза...

Ти, Партийо, си права
когато съгрешиш дори.
Да ама не - с това си действие БСП плю на най-твърдия си електорат - пенсионерите - те освен за БСП са и против ДПС. Та сега нпараво ще ви изоставят. БСП е олигархична партия и няма нищо общо с нещо социално, пък да не говорим за модерна социалдемокрация. Не мога да промея защо има хора вярващи на тази приказка.

Анонимен каза...

"Младежката организация на структурата на БСП в Берлин напуска партията в знак на протест срещу днешния избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС."
Очаквах да прочета, че Кадиев, Курумбашев и прочие си бият шута, а то какво се оказа-младежка структура на партията в БЕРЛИН?? БСП няма нищо общо със социалдемокрацията.Тя си е абсолютно комунистическа и вредна.Тези няколко младежи дано не останат единствените и да повлекат крак към разпадфа на тази вредна партия.Интересно ми е Генади да чуя мнението на руктора на БСП начело с мафиота Енкин кметицата и други месни величия.То по голямо осиране от това да сложиш супер мафиот на поста държавна агенция за национална сигурност здраве му кажи.Бойко и Цветанов направо са като чавдарчета пред наглоста на Станишев и турките мекерета които си имат вече държава.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП!!!

Анонимен каза...

6+ за статията. Показва жалката действителност в България и българската политика :)

Анонимен каза...

"Или подкрепяте кандидатурата на Пеевски, или кабинетът подава оставка" - така премиерът Пламен Орешарски обяснил тази сутрин на депутатите от левицата защо настоява да гласуват "за" кандидатурата на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), разказаха социалисти.
Диктатура на пролетариата". С тази демагогска фраза червените боклуци оправдаваха човеко-убийствените си дела полyвин век. Оказа се днес, че промяна няма никаква. Същите лайна са, с нов напън за заблуждаване на стадото.
Интересно ми е и на мен от местната структора ще има ли някой смелост и достойнство да напусне тази мафиотска структора която продаде БЪЛГАРИЯ на турците.
Срещу Минко Акимов разбрахме сме много смели ,а сега да ви видим срещу топ мафиота Станишев какво ще направите.

Анонимен каза...

Честито БЪЛГАРИ!!! Доживяхме отново ,,...Турчин да вилнеей над бащино ни огнище.." Затова ли загина автора на тези огнени стихове и още хиляди знайни и незнайни герои и синове на майка БЪЛГАРИЯ!???За да могат продажните и омразни комунисти да набутат националната сигурност в мръсните ръце на етническата и незаконна ДПС!

Анонимен каза...

На 16 Юни Неделя от 18:00 ще се проведе масов Национален граждански протест с искане за оставка на кабинета Орешарски и касиране на изборите. Повече информация ще намерите на сайта на протеста vvvvvv,ostavkaoresharski,com и на Facebook събитието на протеста http;//vvvvvv,facebook,com/events/515265125212955/ Моля всеки да разпространи новината за протеста чрез покани, коментари по медии, блогове и т.н. Не очаквайте да чуете за протеста по масовите медии - телевизии и вестници, тъй като повечето са под контрола на депутата от ДПС Делян Пеевски. Силни сме когато сме много и единни!

Анонимен каза...

Генади твоят любимец Цацаров има ужасяваща вина за това видимо разпадане на държавността в момента чрез неговите пристрастни действия и внушения срещу Цветанов. Цацаров опорочи изборите и продължава да опорочава животът в държава от Европейския съюз. България трябва да се раздели с този необективен и злонамерен бивш кадър на Българската комунистическа партия, заклел й се във вечна вярност на 18 години веднага след ка то е навършил пълнолетие. Комунистът-кариерист и вълкът козината си менят, но нрава- никога! Историята ще заклейми Цацаров!

Анонимен каза...

Тук може да гледате агитационните способности на новия шеф на ДАНС. Сами преценете това лице и как то ще работи с чуждестранните служби по неутрализирането на престъпността, не само в България, а и по света:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h89qop0xQAE#hd=1

Анонимен каза...

Нямам думи!Егати човека е тоя. Как се държи само!КАк изглежда. СИЛНО СЪМ РАЗСТРОЕН! Комунистите ни го набиха! Отзад! И Хитлер така са го избрали. И после - знаем какво стана. Отдавна е изпуснат края. Имам чувството че предстоят големи промени и ще има чудеса... силно негативни, силно.

Анонимен каза...

А защо се удряте сега по главите....,къде бяхте по време на изборите и за кого гласувахте на тях?Не ви ли стигнаха 23 години манипулация и лъжи...

Анонимен каза...

Боже , боже тия хора се побъркаха.Най смешната държава на планетата земя.Без бой станахме ТУРСКА РЕПУБЛИКА,а не останахме НРБ.Честито Ви ислямизиране.Еднопосочни билети...терминал 2 за всички трезвомислещи хора !!!!

Анонимен каза...

Искам протести, но този път да ги направим като в Истанбул, не като в Атина.

Дечо Пора

Анонимен каза...

Българското разузнаване и контра-разузнаване отидоха в Турция...Срам и позор..

Анонимен каза...

до 20..........не се знае дали в Турция,дали в Русия или в Хизбула?????......но е факт.

Анонимен каза...

Браво Маринов!Според мен няма значение дали са комунисти , социалисти,атакисти или гербери.Всички са втрещени.Явно 3-4човека мътят водата в държавата и държат с нещо Станишев.Предлагам да се определи час и всяка вечер да излизаме на площада докато Станишев и Пеевски подадат оставка.Ама всички и комунисти и социалисти и атакисти и гербери.Да спасим България!

Анонимен каза...

Прасчо се бил оттеглил. Мама Свинкя сигурно е бясна. Нека да изчакаме подробностите.

Анонимен каза...

Страхотна статия, Гена!
Към 22. Анонимен "...докато Станишев и Пеевски подадат оставка". Тъй, тъй, да заповядат Местан, Сидеров и Бат Гойко.

Анонимен каза...

А правителството кога ще се оттегли достатъчно глупости направиха за две седмици???Те са тези които се подиграха с народа ни.Хиляди излъгани. ДПС завзе държавата ни.Нови избори .Премахване на двойното гражданство.Да видим колко са силни и демократични ДПС без гласовете от Турция. Или забрана на тази етническа партия ДПС..........

Анонимен каза...

Много добра стратия,с изразена позиция.Аз я подкрепям (doktord) и добавям.Дори това да се размине и тоз да се оттегли не означава че проблема е решен.Не забравяйте турския език в училищата,помнете за обръчите от фирми.Велико народно събрание-това е решението.A дали утре в 18ч ще има някои на 'kare"(площад на турски).

Анонимен каза...

Нищо не е станало още. Казва, че ако НС вземе това решение той няма да се съпротивлява. Огромна разлика има от това да си тръгне.Г-н "Беевски" е ГОТОВ да напусне поста ако парламента го поиска!
Той, изобщо не се съобразява с искането на Народа!
Между готовността за напускане на поста и самия факт, има ГОЛяма разлика!Това все още не победа,ще сме победили,ако бъде забранена от закона ДПС и турчуля и чифути изгонени от християнска България!

Анонимен каза...

Пеевски може да се е оттеглил, но Правителството още не е депозирало оставка - затова протести до оставка на кабинета и нови избори!

Иванко каза...

Гена, хубаво си го казал. Такъв шамар никога не са ни удряли. Започва турското робство.

Анонимен каза...

Илиян Пеевски: „Мама си има депутат! Извинявайте!”, но друга мама си има шеф на гестапо. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

Анонимен каза...

украинец ,турчин и васил божков управляват държавата!България е тотално в ръцете на едрия капитал,нищо добро не ни очаква!

Анонимен каза...

Ха,ха,ха...а къде бяхте на изборите...Нали бяхте сигурни че пак ще ви излъжат,но не очаквахте толкова бързо:):):)

Анонимен каза...

Така ни се пада, като бяхме толкова заспали на изборите. На ви БСП... Срам, голям срам...
Генади, поздравления за статията, бях се отчаял, че подкрепяш тази измет, а сега вече съм спокоен, че не обслужваш господана управляващи в кметството. Народе наш, събудете се, измийте си очичките, вижте какво стана с безхаберето ни. Нека това ни е за урок. Явно сме се запътили отново към Турция. Срам...

Анонимен каза...

Интересно ми е великият ни прокурор като почна от Цветанов с някакви си 6 апартамента да разчиства страната от престъпници,как не му прави впечатление ,че тази свиня Пеевски е станал милионер на 15 години,а на 30 милиардер.Аман от честни прокурори.

Анонимен каза...

Всичките политици са от котилото на ДС, сега ДАНС...
Само не ми е ясно ,защо хората от улицата все още мислят ,че има мач ЦСКА и Левски и че някой е опонент на другия, като всички те работят за и с парите на олигарсите,бащите и дедите им...
23 г. максимата - Разделяй и владей работеше, жалкото е ,че все още работи.
Няма партии.. има 2 фронта , протестиращи роби и владеещи хаоса мекерета надмогвайки с пари,власт и сила над гладния редови роб......

Анонимен каза...

Поздравления Генадий !!! Велик материал , дано се прочете от повече хора!
Днес говорих с един "парашутист" на БСП в Народното събрание и той ми рече , че този "якичкия" е избран да вкара бившите управляващи в затвора, друг не се наемал. Егати управлението ще е?! Чака ни Жан Виденова картинка, да ни е дупе яко ...

Пейо Мамин Деляновски каза...

Комплименти за Автора на статията, споделям гражданската позиция на Г-н Маринов!

Анонимен каза...

Браво Генади!!!
Не искам Станишев,Местан и Орешарски.............поемете си отговорноста за Дилян Пеевски и гаврата с целия народ.

Анонимен каза...

Троянци да подкрепим протестиращите за радикални промени в управлението на държавата ни.

Кирил Илиев каза...

Браво Генади!!

Анонимен каза...

Браво приятелю Генади .Подкрепям те от 3000 км. РОКО

Анонимен каза...

Доколкото помня същия Орешарски каза, че ако не бъде одобрен Пеевски за шеф на ДАНС си подава оставката! Ами той не беше одобрен. Бъди мъж Орешарски! Дори с оттеглил се Пеевски ти се провали още в началото! Хора да му помогнем на Орешарски да си отиде най-скоро докато не е дозатрил и продал на турците напълно държавата.

Анонимен каза...

Браво Генади ,сега ще ми е интересно да вземеш по едно интервю от месните водачи на червената мафия начело с кметицата за да им видим какви обеснения ще дадат пред заблудения си електорат за лайната които надробиха само за две седмици избраните от тях национални предатели.

Анонимен каза...

Генади, с тази статия застана най–отпред и поведе хората! Нека си върнем вярата в справедливостта и потъпканото самочувствие на достоен народ!

Анонимен каза...

в неделя отивам на площада! Генадий, кажи какво става с областния? назначен ли е? май досега никога не са се бавили толкова!

Анонимен каза...

14/88

Анонимен каза...

0:26 кърти мивки, поставя плочки!

Анонимен каза...

НОВИТЕ ОБЛАСТЕН И ЗАМ.ОБЛАСТЕН НА ЛОВЕЧ
ДЕБИЛКО НЕДЯЛКОВ-КФАЛИФИКАЦИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТЪРТЕЙ
ПИЙНАЛ МАСТЪНОВ-ПРОФЕСИЯ УНИЩОЖИТЕЛ НА Н2С5ОН
ЧЕСТИТО НА ТРОЯНЦИ АЛЧО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА

Анонимен каза...

Това дали ще ни управляват Алчовци и тъпи комунисти зависи от нас.Стачки до дупка и всички да гласуват следващите скорошни избори ама с горните си глави.Аз си мисля ,че са готови гадовете.Той и феса Места го вадеше голям и се переше ,че натиска на улицата не може да го развълнува,ама згънаха байряка само за един ден И ТО САМО ПРЕД 30 ХИЛЯДИ НА УЛИЦАТА по въпроса с пеевски.А какво ще стане ако излезат милион както беше по времето на митингите на сдс.

жиголо каза...

http://www.vbox7-mp3.info/гледай-vbox7-40446154-Обратен Ефект - Моля ви мадам.html

Анонимен каза...

Поне да назначават хора!Еми, явно много искаме... Явно им е свършил запаса с хората и подкараха на добитък... Ама то от комунисти и турци какво друго да очаква човек?!?

Анонимен каза...

Кой да протестира като не останаха хора в БГ.Два милиона се изнесоха тук останаха политическата мафия и тези които им са подлоги , гравитират около силните на деня и си докарват добър стандарт на живот за БГ, пенсионери,мангали и чистите роби ,които са готови четворен да го поемат ,но няма да излязат на улицата. По принцип в БГ никога не е имало гражданско общество!Простаци,бедняци и глупаци забогатяха!Питайте ,Доган с колко пари е разполагал преди да влезе във властта?Колко пъти е ходил на работа?Искате ли да ги изредя всички?Бисеров,как забогатя?Цонев,как забогатя?Янко Янков,как забогатя?Гагаузов ,как забогатя?Овчаров,как забогатя?Станишев,как забогатя?Списъка е дълъг,ама много дълъг!Искаме отчет пред народа.От къде са ви парите?С честен труд ли ги спечелихте?Искаме отговор,ако имате капка съвест!

Анонимен каза...

в България останаха само цигани и пенсионери. Младите хора намаляваме все повече...затова гласовете за ДПС и БСП се увеличават...Но България още е жива!

Анонимен каза...

Жива е! Жив е той, жив е...

Анонимен каза...

Много моля ви, мадам Донка, излезте на светло и кажете какво мислите за вашата партия!

Анонимен каза...

Да 14-ти, колко си прав, но "коня вече е в драките"!

Донка Михайлова каза...

Към 55-и. Изразих мнението си във Фейсбук страницата ми. Там пише следното: "В живота на един човек или на една организация има граница на морала, която не бива да бъде прехвърляна. Прекрачиш ли я, вече си от другата страна, вече нямаш право да казваш на децата си, че си честен човек. БСП поиска промяна не за да замени едни зависими хора с други, а за да създаде политика, каквато хората искат. Изборът на Пеевски показа, че демократичните процеси в партията не работят, че единици могат да наложат безумни решения, от които всички да се срамуваме. Този опит за ритуално самоубийство на най-голямата и най-масовата партия в страната трябва да срещне отпор в самата партия. С тези размисли се готвя за утрешното заседание на ОбС на БСП – Троян.
".

Анонимен каза...

Г-жо Михаилова след като сега гледам интервюто на вашия председател при Росен Петров в "Нека говорят"стигам до извода , че границата на морала се преминава още с кандидатстването за членство в БСП .

Анонимен каза...

Браво Михайлова! Честна позиция!

Анонимен каза...


Аз като член на ДПС много се радвах с влизането на партията в власта и трите министерства който взе и въпреки някой по-горни коментари си мисля че има доста качествени хора в партията ,НО с това назначение направо ПАДНАХ.......режиш клона на който си седнал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Всичко е по добро от ГЕРБ-ялови

Анонимен каза...

До 61,да трудихме се да махнем граб.Оказа се че почистихме трап,за нас хората.Това са едни и същи пенд.ли.Храним ги и поим, а те ни се подиграват.Tроянци,такъв e и Минко Акимов.Нагъл и безоочлив човек,да го махнем.Като граждани на Троян, имате право да присъствате на заседанията.Да бъдем там,да не му даваме думата.Акимов махни се бе наглец.

Анонимен каза...

63, не знам кой е нагъл и кой не е, но по това време вече Боко си беше подал оставката. Точно наглите са БСП - те нямат срам да сложат най-големия специалист в България на такъв пост, т.е. Пеевски, нямат срам да кажат "Няма да си подадем оставката", не се срамуват и за това, че отново обвиняват Герб за текущите протести! Как може все да ти е виновен някой за нещо. Абе Боко ли го назначи тоя Пеевски или товно Сергея??? Оставката им е наложителна или в страната ще стават още по-големи протести, ще се стигне до гражданска война!

Анонимен каза...

59 не е ясно дали е чесна позиция или просто прегрупиране в олигархичните кръгове в БСП . Тоест Енкин е взел привес над Кацаров в ОбС на БСП Троян и преминават от лагера на очилатия опусум в лагера на гоце , пикаеция в шадравани и сие.

Анонимен каза...

За Пеевски, Станишев, Местан, Орешерски и всичките им съпартийци депутати в НС думате морал и чест не означават нищо!

Всички в купом да си подадат оставките и нека има нови избори, този път без сценарии на ДС с откровенни лъжи и манипулации на общественото мнение от страна на гладния прокурор Цацаров!

Анонимен каза...

Пука ли ви от кои е кмета, ако прави добри неща за града ни?! Аз не съм изобщо за червените, но ако виждам една достойна, почтена и работлива кметица, не бих я заменил за някой, когото не познавам по делата му. Ако не бъдем обективни и добронамерени, нищо и никой не може да ни спаси от собствената ни участ.

Анонимен каза...

Юристът Борислав Цеков: „Ще бъде много тежко погазване на институцията, ако БСП и ДПС се опитат да го върнат на депутатските банки”

А какво пречи ДПС+АТАКА+БСП набързо да гласуват нов закон "Пеевски", който да му даде правото да се върне в парламента? Той не че седи там де, но явно това му гъделичка егото, както и на неговите господари.

Анонимен каза...

Проблемът дали г-н Пеевски ще остане депутат е несъществен. Ако не е - на това място ще седне следващия в листата на ДПС от същия МИР.
Същественото е, че тандемът БСП - ДПС е стреснат от обществената реакция, която не е очаквал и са готови да отстъпят пред реалната възможност задълго да бедат изхвърлени от властта. Това говори, че г-дата Станишев и Местан, както и кукловодите, които стоят зад тях не познават настроенията в българското общество и омерзението, до което го докара политическата класа.
Протестите показаха еднозначно, че тандемът БСП - ДПС няма обществено доверие. С раздаването на по 50-60 лв на майките то не се купува.
Май изходът е Велико НС и нова Конституция.
А, и оставка на г-н Станишев - гарантът за г-н Пеевски...

Анонимен каза...

видетели сме на невиждана пародия от няколко месеца в България. Изтърпяхме най-отвратителната предизборна кампания(изпъстрена с лъжи и грозни манипулации), станахме свидетели как един Болен мозък се продаде и държавното управление беше откраднато с триумф от турци и комунисти. Последваха дни на неадекватно правителствено поведение и жалки опити да се манипулира народното доверие чрез смешни и несправедливи социални плащания. Видяхме и пълната административна некадърност на "ръководителите", липса на управленски ресурс и демонстрация на задкулисен парад .Жалката реалност ни поднесе и абсурда Пеевски, което се оказа капката, която преля народното търпение. Невиждан реваншизъм маркира нецивилизованото "ново" управление на държавата и кредита на търпение се изчерпа. Организираните протести показват адекватно гражданско общество, което управляващите цинично обидиха и многократно подцениха. Скандираните протестни искания са "Оставка!"; "Олигарски вън!"; "Червени боклуци!"; "БСП е МАФИЯ!" и все в тази посока, издигнатите лозунги на протеста са голите тела на Орешарски, Станишев, Местан, Сидеров, Бареков и Цацаров, които са пред сношение, бесилка с надпис "Не дразнете народа" и подобни, Българският химн се пее на протестите в София от протестиращи и полиция в хор. Каква е реакцията на управляващите по описаната ситуация - те просто ще направят ново предложение за председател на ДАНС и с това смятат, че ще отговорят на народното недоволство. Цинизмът им е неизмерим и отново е тъжна констатация за подценяването на българския народ и демонстрация на невиждана политическа бруталност.
Дано наистина е дошъл Видовден за българския народ и съумеем цивилизовано да защитим демократичните си искания, дано се случат желаните предсрочни избори, дано новоизбраните управляващи намерят точната формула и Родината ни поеме по път във вярната посока, дано успеем да се преборим за щастливо и адекватно бъдеще на собствените си деца! Тази държава наистина все още е наша!
_____

Анонимен каза...

Има вариант Пеевски да запази поста си - просто като предизвика парламентарна криза. Тогава няма да има кой да го освободи от поста и да се вкопае там за доста време. И ще обяви, че в "името на България" остава на поста.

От тия престъпници вече всичко може да очакваме. А и след като за 15 минути направиха такава простотия, значи всичко е възможно вече - например премахване на валутния борд за 10 минути, или промяна на курса на лева, въвеждане на данък 90% за други 15 минути. Подписване на договори за милиарди в ущърб на държавата за други 5-10 минути.
Големия проблем на България не е любимото синче на ненахранилата се свиня-майка, а проблема на България е правителството на Олигарски. За кукловодите на безпринципната коалиция от турци, серГЕЙ-ЧЕТА и Долен Сидеров няма никакво значение дали шефа на ДАНС ще се казва делян пеевски или някой друг послушко. Кукловодите на правителството Олигарски ще си сложат друга не по-малко послушна от пеевски "фигура". От 70 години България се управлява от комунисти или от бивши комунисти сменили кожата (цвета си), но не и нрава с който са закърмени. Мисля, че това е най-лошото правителство управлявало някога страната ни. Време е да сложим край на мъките на тази кукла на конци сложена начело на правителството и наречена не Орешарски, а припозната от всички нас като Олигарски... също и на Цацаров и Йовчев.
Помним как дебелата Цаца и МВРто побързаха в петък да легитимират прасето с обща среща!

Анонимен каза...

Всичко е ясно мафията вече официално си има държава така,че единственото правилно действие засега е:
ЕЖЕДНЕВНИ ПРОТЕСТИ !!!
За да изметем нацвъканите във властта курешки от Курешкарски, гея, бея и злодея!!!
С искания за:
1. Оставка на наложеното чрез пълзящ преврат правителство.
2. КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ поради опорочаване на вота.
3. Нови избори и то за Велико народно събрание и за промяна на Конституцията.

Само така можем да си върнем държавата и живота! ! !

бай Бочо каза...

Абсолютно съм съгласен с 71!!!Протести до дупка и нови избори!!!

Анонимен каза...

Гаврата с българският народ от страна на управляващите е безогледна и чудовищна! След като с няколко отвратителни политически хода се нанесоха непоправими щети на крехката ни демокрация, тя е почти заличена и единствено многохилядните спонтанни протести се оказват в ролята на последна реанимация. Това правителство на позора е олицетворение на политическия разврат и парламентарни злоупотреби.
Както се изясни от изявени прависти....писмото на Пеевски няма никаква юридическа стойност, а показва единствено вчерашните му намерения за евентуален отказ от назначение, което е крайно несъществено действие без никакви последствия и задължения за самия него. Стана ясно, че законът повелява след подписването на клетвен лист действащият председател на ДАНС да подаде оставка, която министър - председателя да приеме. Загубил качеството си на народен представител след клетвата в НС, Пеевски трябва да се модифицира отново като редови следовател, дейност която следва да му е по сърце.
Въпросът ми е: Какви са тези опашати лъжи, изречени от Лютви Местан за внасяне на предложение в НС във вторник за оттеглянето на Пеевски? Местан НЯМА никакви правомощия по отношение на действащия председател на ДАНС! Този самозабравил се Лютви наистина премина всички граници още от времето в което се правеше на "гарант за етнически мир".
Българите са толерантен народ и в центъра на София се намират в непосредствено мирно съжителство от векове Синагогата, Джамията и Църквата "Света Петка Самарджийска"...много преди Местан да опетнява политиката и ще си останат на същото място много след него.
Парламентът е превърнат в грозна говорилня от шайка настървени отцеотстъпници поставили си единствената цел - "болезнено вадене на опонентни зъби". Цялата тази позорна пародия и фарс трябва да заличат протестите. Предполагам Бузлуджа е на разположение за другарите и те ще измислят все пак някой "по-достоен" ЛЯВ от Сергей.
На предсрочните избори обаче всички ние трябва да поемем отговорността си и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гласуваме за да нямат шанс уродливите партии с купените си гласове отново да ни отнемат крехката демокрация, която е единствения ни път към цивилизацията.

Анонимен каза...

Ей това ни чака ,ако останат тези на власт.Оня ден в предаването си “Тази сутрин” Би Ти Ви показа свой репортаж от Сатовча, където била пристигнала “делегация от Саудитска Арабия с цел проповядване на радикален ислям”.
http://www.dnes-24.com/?p=3249

Анонимен каза...

И да си припомним с каква лекота Станишев искаше оставката на Борисов...А когато я подаде, заподскача "ужасен", че това било безотговорно..Мръсната хиена сега захапа кокала и не иска да го пусне - колкото и да плюят Борисов , той си подаде веднага оставката въпреки , че реално хората не я искаха - отговорна и мъжка постъпка ... Но тези нямат очи - как можахте да гласувате за тях ?!.
Станишев да не се ослушва, а да подава оставка! И никакви преговори на протестиращите с родопредателя и турска подлога Орешарски.

Анонимен каза...

Донка да не се прави на ударена и изненадана,ами да вземат с Орешарски и Станишев да направят по една фирма за почистване,че около тях са само боклуци от класа.

Анонимен каза...

Сега се прибирам от протеста във Варна,където живея и на който бяхме няколко хиляди,а не няколко стотин граждани ,както пишат медиите на дебелия от данс.Само ще кажа,че този път сред протестиращите имаше и турци.Роми също имаше дори вървяха боси до нас през цялото време,явно и те усетиха вече повтарящата се манипулация на управляващите,и се надигат лека-полека с нас да протестират.Мисля си ,че ако така се научим да протестираме за всичко, при всеки повод и без значение кой е на власт към даден момент както и дали самите сме гласували за него преди това, само така ще тръгнем нагоре. Без да се сепнат от натиска на улицата нищо даром няма да получим от престъпниците окупирали държавата без значение от коя партия са.
Съединението прави силата

бай Бочо каза...

77 ти си много прав,подкрепям те изцяло.Поздрави от Троян на бунтовна Варна!!!

Анонимен каза...

Народе, много хвалите Бойко Борисов, но когато той открадна няколко милиарда, защо не ревахте?
Комунистите са мръсници, както и нароените от тях ( ГЕРБ промерно)

Анонимен каза...

79 -ти промит мозък де ги тез милиярди от къде са откраднати . Сигурно ти и Илян Пеевски сте ги изработили с писане по форумите .

Анонимен каза...

80-ти, къде живееш, бе братле?????
Да ти кажа, ама не искам в нета.
Я вземи се поразтърси малко насам - натам, та дано разбереш една стотна от това, което се коментира и за което има доказателства.
Иначе защо тези протести се плащат????

Анонимен каза...

81-ти нещо бъркаш волен взе парите от руснаците за да може БСП и ДПС да стартират с източването на България чрез АЕЦ Белене от която руските енергийни мафиоти се готвят да гушнат 20 милярда евро . Ако мислиш че протестиращите за демокрация са платени си за една стая в психиятрията заедно с лидера си Болен турски Сидеров .

Анонимен каза...

Днес бях на София и минах до едни близки ...НИЕ сме за психо -наште братя шопи си заработват по 30лева на вечер след работа ще се учудите как ?
МНОГО ПРОСТО ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ ВСЯКА ВЕЧЕР СЕМЕЙНО ,РАЗХОДЯТ СЕ културно ,разтъпчат и ....60лева има и за вечеря в механа .Все пак ГЕРп им дойде ума в тъпите глави и започнаха да раздават и те пари(станаха социална партия)
Надявам се и Герба-Троян да започнат с протестите ,ама бат Сашо да развърже кисията и стига ги е кътал,защото тоя катил Пеевски (Дилян) ако беше подал оставка много ГЕРБ_ЯЛОВИ
щяха да правят орална любов в затвора!!!!!!!!!

Анонимен каза...

83-ти, върви си дърпай п...-ката!Ясно е- Болен те е правил.

Анонимен каза...

Всички са един дол дренки ,вие си дрънкаите и си стачкуваите но незабравяте че пак ще мизерувате и гладувате.Билгарите имат голям опит цели 500г,те са свикнали да ги мачкат и експлоатират,да работят за 20лв на ден като идиоти и да ги е страх да се обадят.

Анонимен каза...

Борислав Цеков като ги не разбира как стават работите ,друг път да не коментира:):)

Пеевски си е депутат и туйто, рекоха от ДПС
"Като не се е провинил, нямаме право да му поставяме условие да напуска"
Оказа се, че въпреки че Делян Пеевски се закле в петък в парламента като шеф на ДАНС, след решение на народните избраници, те не са прекратили правомощията му на депутат.

„Мандатът на народен представител се прекратява с акт на парламента, а такъв няма”, обясни зам.-председателят на ДПС Христо Бисеров. Лидерът на партията Лютви Местан уточни, че след като Пеевски вече е депозирал заявление за оттегляне на депозираната молба за напускане на парламента, казусът е ясен, защото е имало аналогични ситуации и преди.

Според него обаче, ако има каквото и да е съмнение, компетентните органи след проверка ще го разсеят

Анонимен каза...

86ти............казало лайното и паднало в дупката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Каквото и да пишем все едно,тия стават от богати по-богати,а народа от бени към по бедни до просешка тояга

Анонимен каза...

83-ти,от Троян съм, но работя в София.
Вчера бях на протеста и твърдо заявявам, че ДРЪНКАШ ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ.Никой на никого не дава пари,нито каквото и да било.Хората протестират мирно.Вдигат шум, но в българските обичай така се гонят злите духове.

Анонимен каза...

Боко и Цецо ПЛАЩАТ

Анонимен каза...

Ето нещо и от герберският фес:

" Борисов определи решението на председателя на НС Михаил Миков да включи утре като първа точка в дневния ред решение за отмяна на избора на Делян Пеевски като председател на ДАНС като провокация към ГЕРБ и към обществото като цяло."
БТА

Анонимен каза...

Тия какво се ослушват и не подават оставка. Това правителство и без това не представлява вота на хората, но от това има и полза-да сме сигурни вече какви са наглеци.Кои глупаци гласуват за Атака, просто се чудя.Атака е изкуствено създадена обслужва руски и други платени интереси, дано на следващите избори да е политически труп.

Анонимен каза...

Не знам защо, но интуицията ми подсказва, че този Цацаров е голяма свиня.

Анонимен каза...

а добро утро 92

Анонимен каза...

http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_454981_bg.jpg

Анонимен каза...

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/06/18/2084980_peevski_ureden_s_dopusk_izvun_zakona/

Абе къде е острието на справедливостта и наказващ меч на правосъдието - г-н главния прокурор?
По изборите консерва с копърка да отвориш - отвътре изскача Цацаров и жигосва Злото на общо основание, а сега вече седмица - ни вопъл, но стон........
Кво стана с "фалшивите бюлетини" - още ли не може да ги преброи ли? А космическите совалки с двойното дъно, приготвени да ги разнасят из познатата вселена - заловени ли са, или се скриха в черната дупка в центъра на Галактиката?
Кво стана с прословутите подслушвания на всичко живо по света и у нас, едва ли не и на рибите в аквариума?
Страхуват ли те протестите и реалната възможност от нови избори и нова власт само след дни? Ммм?
Жалка картинка..

Анонимен каза...

Аз лично оставам с впечатление, че цялата хватка с Пеевски е била главно заради това той да има 1 седмица пълен достъп до цялата секретна информация в агенцията.
Това че го издигнаха за шеф на агенцията а днес го свалят е само повърхността на нещата. Никой в БСП и ДПС не е толкова глупав че да не се сети за голямата обществена реакция срещу това назначение. Значи на ДПС им е трябвала информация, с която да унищожат конкурентните престъпни групировки. Може би през последните 4 години постъпленията им от престъпна дейност са на критичен минимум и сега са тръгнали да възстановяват обратно към тях престъпните приходни схеми.

Анонимен каза...

Делян Пеевски: ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА АЛКОХОЛИЦИ на по 3 БИРИ – те ли са срещу мен?Българското общество не е узряло за моя избор.

Протестирайте си, емигрирайте си – ние ще си оправим държавицата.

Моите пари са ясни – те идват от майка ми, не от тъща ми, за разлика от Цветанов.

За първи път след началото на протестите несполучилият шеф на ДАНС Делян Пеевски, чийто избор за въпросната позиция разбунтува България, отговори на въпросите на журналист от вестник “Дума”.
интервюто без съкращения.
http://freeallabc.wordpress.com/2013/06/21/%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE/

Анонимен каза...

96-ти, "бинго" и на мен ми мина такава мисъл през главата.

Анонимен каза...

Най-много му набирам на този Цацаров, все Бареков го сезирал нещо и тоя какви сценки разиграва, голямо пулене пада.

Анонимен каза...

ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |