Троянските клубове „Аякс“ и „Амбарица“ – №1 по медали от ДП

* Амбарци“ са №1 в малките и средните възрастови групи и по общия брой на златните медали – 14 * „Аяксци“ са водещи в горните възрастови групи и по общия брой на медалите – 33
Биатлон
КБ "Амбарица", Троян
ДВАТА троянски клуба по биатлон “Аякс“ (с председател инж. Минко Топалски) и „Амбарица“ (с председател Георги Радковски) са лидерите по медали от трите държавни първенства в зимния календар на Българската федерация по биатлон (БФБ), сезон 2018/2019 г., съобщи специализираният сайт Biathlonbg.in. Републиканското за най-малките (момичета и момчета младша възраст, момичета и момчета) се проведе в Чепеларе, средните групи (момичета и момчета старша възраст, юноши и девойки младша) се състезаваха на Боровец, а най-големите (мъже и жени, младежи и юноши и девойки старша) на Белмекен.

КБС "Аякс", Троян
ОТЛИЧИЯТА. „Амбарци“ са №1 в малките и средните възрастови групи и по общия брой на златните медали (от всички възрастови групи) – 14; общо медалите им са 26. „Аяксци“ са водещи в горните възрастови групи и по общия брой на медалите – 33; техните златни медали са 11. Сред златните медалисти са и големите имена на българския биатлон Владимир Илиев и Милена Тодорова („Аякс“) и Емилия Йорданова („Амбарица“). Общо 11 от членуващите в БФБ 20 отбора са с поне един медал на тазгодишните републикански първенства.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |