Къде се продават най-красивите живи коледни елхички в Троян

* Предлага ги Горското, цената им е 20 лв., а четвърт от сумата отива за кампанията „Посади надежда“ в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми
Преди Коледа
ВЪВ ВРЪЗКА с предстоящите коледни и новогодишни празници Министерството на земеделието, храните и горите заедно с фондация „Искам бебе“ организира кампанията „Посади надежда“ – продажба на живи коледни елхички в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми у нас. Кампанията се реализира от Държавните горски стопанства, като по 5 лв. от всяка продадена елхичка ще бъдат дарени за каузата. Продажбата започна на 9 декември и ще продължи до 23 декември.

СРЕД УЧАСТНИЦИТЕ е и Държавно горско стопанство (ДГС) - Троян, което вече продава чудесни живи елхички. Иглолистните красавици са в саксии, изключително стройни, гъсти и изящни, като нарисувани, а живи, и се предлагат на цена от 20 лв. Елхичките се намират в офиса на ДГС - Троян на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 20; все още има достатъчно от коледната „стока“, но трябва да побързате.

„ДА ПОДПОМОГНЕМ раждането на нов живот като украсим домовете си с тези елхички, а напролет да посадим нова гора на надеждата“, призовават от ДГС - Троян.

Т21, по информация на ДГС - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |