Предстоящо: Занаятчийската изложба на Св. Спиридон в Троян

* Целта на тази традиционна изява е да се покаже, че художествените занаяти са живи и че имат важно място в нашия живот и
 в живота на нашия град
Галерия „Серякова къща“, 12 декември
СВЕТИ СПИРИДОН е покровител на занаятчиите и негова чест, на неговия ден – 12 декември, за поредна година в галерия „Серякова къща” се организира изложба на народните художествени занаяти, част от Празника на троянските майстори. Ще бъдат показани произведенията на троянските майстори от Задругата на занаятите и Камарата на занаятчиите. А очакванията се сбъдват и с всяка изминала година участват все повече троянски майстори. В настоящата изложба ще бъдат показани и изделия  от летния занаятчийски пленер „Духовни проявления във времето и пространството“.

ЦЕЛТА на тази традиционна изява в чест на Св. Спиридон е да се покаже, че художествените занаяти са живи и че имат важно място в нашия живот и в живота на нашия град, както и да ни обедини занаятчиите като общност. Изложбата  ще бъде кулминацията на честванията, които ще се състоят на 12 декември. Каним всички да се присъединят към Празника на троянските майстори от 17:30 ч. в Серяковата къща.

Галерия „Серякова къща“
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |