Разочароващо! „Чавдар“ катастрофира за Купата, „Троян Волей“ загуби плейофа

* Мъжкият ни баскетболен тим бе опердашен от „Хебър“ за Купата на ББЛ, колегите им от волейбола –
 с безславна втора загуба от Ихтиман
Баскетбол, волейбол, сезон 2022/23
Рубриката се води от 
треньора по баскетбол Стефан Генков
 ЩЕ БЪДА кратък в коментарната си спортна рубрика, защото съм крайно разочарован от представянето на отборите на „Чавдар“ и „Троян Волей“ тази седмица.

БАСКЕТБОЛ

ПРЕДСТАВИТЕЛНИЯТ мъжки отбор на БК „Чавдар“, след сравнително лекия мач в предишния кръг, в неделя (12 март) се изправи срещу третия в регион Юг, отбора на „Хебър“ (Пазарджик), в мач за Купата на ББЛ. Че другите региони играят по-добър баскетбол, съм го казвал неведнъж, но че разликата в класите е чак толкова голяма – не предполагах. Мачът на „Чавдар“ с „Хебър“ обаче го потвърди – 113:70 за пазарджиклии, при резултати в отделните части 29:12, 25:25, 34:18 и 25:14 и край на участието ни.

ПРИ ПОДРАСТВАЩИТЕ във възрастова група до 14 години момчетата на Цветослав Острев загубиха от „Ънстопабъл“ (Добрич) с 62:67, но победиха „Сливен 2010“ (Сливен) с 74:73.

ВОЛЕЙБОЛ

МЪЖКИЯТ отбор на ВК „Троян Волей“ след загубата миналата седмица от „Ботев“ в Ихтиман (с 3-0 гейма) имаше „поправителен“ втори мач в Троян в събота (11 март). Както и предположих, серията се затвори в този втори мач – отново победа за „Ботев“ (Ихтиман), този път с 3-1.

КАДЕТИТЕ в събота играха в Севлиево и също загубиха, в тайбрек – 3-2 за „Раковски“, а в неделя паднаха с 0-3 от „Изгрев“ в Ябланица. С положителен актив са кадетките на Гергана Петрова, които на турнир от регион Хемус, провел се във Враца, спечелиха срещу домакините „Ботев“ с 3-0 и срещу „Тетевен Волей“ също с 3-0 и загубиха от фаворита „Бдин“ (Видин) с 1-3, но продължават в следващия етап.

Стефан Генков, треньор по баскетбол

Още по темата:
Сезон 2022/2023

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |