Италианец в „Троян Волей“ – добре дошъл, Давиде!

Давиде Бонкомпани с екипа на „Троян Волей“
* Попълнението от Ботуша е юноша на волейболния гранд „Лубе“ (Чивитанова) и е играл в различни дивизии на италианския волейбол; троянският му дебют – довечера, 5 ноември, събота, зала „Чавдар“, 19:30 ч.
 
Волейбол
 
МЪЖКИЯТ тим на ВК „Троян Волей“ започва новия сезон 2022/23 в А група на Националната волейболна лига, регион Хемус с уголемени амбиции и четирима солидни „наемници“ (външни попълнения) в редиците си, сред тях и един чужденец – италианецът Давиде Бонкомпани. Представителят на страната, считана с право за световната волейболна Мека, е юноша на италианския гранд „Лубе“ (Чивитанова), неколкократен шампион на страната и носител на купата и световен и европейски клубен шампион, където в момента жъне успехи 18-годишният български супер талант Александър Николов. Давиде е играл в различни дивизии на италианския волейбол, а от няколко години заедно с приятелката си, италианка, живеят в България.

Давиде (№13) в атака
ДОВЕЧЕРА, събота, 5 ноември, зала „Чавдар“, Давиде Бонкомпани – с „фаталния“ №13 на фланелката (сигурни сме, че ще е фатален за противниците ни) – ще дебютира за новия си клуб „Троян Волей“ в домакинския мач срещу „Олимпиец“ (Плевен), начало 19:30 ч. А срещата е важна не само защото е първата за сезона, но и защото е срещу основния претендент за лидерството в регион Хемус и ще даде отговор къде сме ние. Айде, наш`те, давай, Давиде!

Т21, по информация на ВК „Троян Волей“
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |