„Пепко“ отваря в петък, за Баба Марта – новият фирмен на Винпрома

* Обектите в троянския ритейл парк вече са седем, ще станат 13, подготвят се „Юск“ и „Ню Йоркър“
Тема с продължение
Последни довършителни работи, Ритейл парк Троян, 1 февруари 2022 г.
МИНАЛАТА година (2021 г.) в Троян изникна чудото, наречено ритейл парк – нещо като МОЛ на открито, с големи магазини на големи вериги, обща инфраструктура, огромни паркинги, на обща площ 38 дка. Безспорна придобивка за Троян и района, с която троянци и гостите ни бързо свикнаха, с хубавото лесно се свиква, е казал народът. Досегашните магазини са седем – първият бе „Лидъл“ (Lidl), последваха „Техномаркет“, „КиК“ (KiK), „ДМ“ (dm), „Мат Стар“ (Mat Star), Сладкарници „Неделя“, местната бирария „Багатур“. Други два са в процес на подготовка – „Юск“ (Jusk) и „Ню Йоркър“ (New Yorker). А в петък, 11 февруари, отваря врати поредният – на полската верига за дрехи и стоки за бита „Пепко“ (Рерсо), шеговито наричана „полското Левче“ заради ниските цени и шарения асортимент. Магазините в троянския ритейл парк ще бъдат общо 13 (информацията ни е от кмета на Троян Донка Михайлова).

„ПЕПКО“ е основана в Полша през 2004 г. и днес има над 2500 магазина с 23 хил. служители в 14 европейски държави, включително България. „Нашата цел е да станем най-голямата, най-добрата, най-евтината и най-известната верига магазини за дрехи и стоки за бита в Европа“, четем в сайта на компанията.

БРОЕНИ дни след „Пепко“ ще бъде открит друг знаков търговски обект в Троян – нов фирмен магазин на „Винпром Троян“, най-големия производител на плодови ракии в България и притежател на култовата марка „Троянска сливова“. Магазинът, който със сигурност ще радва наши и гости и ще предлага цялата гама еликсири на „Винпром Троян“ и някои от производите на чешката компания майка „Рудолф Йеленек“, е на Главната (ул. „Васил Левски“ 49, на метри от отворилия в края на миналата година деликатесен магазин на руската верига „Берьозка“). Откриването е на 1 март.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |