Кой се изсра на входа на ритейл парка???

* Сигурни сме, че много шофьори искат да му научат името, за да му „благодарят“ и да не си хабят безадресно псувните; и ако някой пита – цветето със съответните благодарности е от нас. А пък (и) ние питаме има ли органи в този град?! * На другия ден, т. е. днес, неделя, 17 октомври, някой бе взел „мерки“ – на мястото на предупредителната (ни) китка от вчера бе постлан голям зелен синтетичен чувал
Хубава работа, ама троянска Актуализиран
СРАМНО, безотговорно, опасно, тъпо, недопустимо – каквото и да кажем, все ще е малко и все ще е заслужено. Дупките по родните шосета, в частност по троянските, са си обичайна екстра и си знаем, че отърване няма. Но тази яма – дълбока 15-20 см, с дължина поне метър и ширина също толкова – цъфнала на входа на новата троянска гордост, ритейл парка с двата големи магазина и още три в строеж, направо изби рибата. По-точно изби не един автомобил, излизащ от ритейл парка или преминаващ в този участък на една от най-натоварените троянски улици (ул. „Акад. Ангел Балевски“); тасът, въргалящ се в ямата, когато ние я снимахме (около 16:00 ч. в събота, 16 октомври), подсказваше, че поредната жертва е било нечие „Пежо“ без късмет.

КОЙ сътвори въпросната яма и дори не си направи труда да сложи една обезопасителна лентичка – каквато е изискването при ремонтни работи, пък и от най-елементарната колегиалност? Това е въпросът! Сигурни сме, че много шофьори искат да му научат името, за да му „благодарят“ и да не си хабят безадресно псувните. Не очакваме от отговорните фактори да съобщят името на безотговорника, изсрал се по този начин на входа на новата троянска ритейл гордост. Но се надяваме изсраното да бъде почистено максимално бързо. И дано междувременно не се случи нещо лошо – примерно някой от попадналите в ямата автомобили, не дай боже камион или рейс, да изгуби управление, на метри е автобусната спирка.

ИЗЛИШНО е да казваме, че подобно нещо в нормална държава не би могло да се случи, а ако се случи, със сигурност ще хвърчат глави. И ако някой пита, цветето със съответните благодарности е от нас. А пък (и) ние питаме има ли органи в този град?!

Т21
 
Тема с продължение
На другия ден
 
НА ДРУГИЯ ден, т. е. днес, неделя, 17 октомври, някой бе взел „мерки“ – върху ямата при входа на ритейл парка, на мястото на предупредителната (ни) китка от вчера, бе постлан голям зелен синтетичен чувал. Няма да си кривим душата, ефектът бе по-голям, защото зеленият чувал се виждаше отдалеч и подсказваше на шофьорите, че там има нещо. И за по-сигурно чувалът бе затиснат със споменатия тас, изпаднал от нечие вече хлопнало в ямата „Пежо“. А ако питате за предупредителна лента или друго по-адекватно и регламентирано средство, например табела/знак или ограждение – дръжки.
 
ЗАТОВА пак ще си позволим да попитаме има ли органи в този град? Или може би (ако ги има) в неделя си почиват?

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |