Троянският „Лидл“ отваря в неделя

* Хипермаркетът има 1100 кв. м търговска площ, паркинг за 120 автомобила и ще осигури 23 работни места
Предстоящо
Последни довършителни работи, Троян, м. март 2021 г.
В НЕДЕЛЯ, 11 април, в 11:00 ч. отваря врати троянският „Лидл“ – вторият хипермаркет за хранителни стоки в града ни след „Лайф“ на едноименната плевенска верига, открит преди четири години (2017 г.) и доказал, че хипермаркетната идея има почва в Троян. Новият голям троянски магазин бе построен според високите стандарти на компанията – при отлична организация и в обявените срокове; строителството започна на 16 октомври 2020 г. и приключи в края на м. март 2021 г., т. е. за заявените 167 дни. Обектът се намира на ул. „Акад. Ангел Балевски“ (в близост до Пачовия мост) и е на терен на завод „Елпром“ – изключително комуникативно и леснодостъпно място в същинската градска част. По данни от „Лидл България“ търговската му площ е 1100 кв. м, разполага с паркинг за 120 автомобила и ще осигури 23 работни места. 
 
Броени дни преди откриването, 8 април 2021 г.
„МАГАЗИНЪТ в Троян се отличава с нова и модерна визия, с широко вътрешно пространство за повече удобство при пазаруване и не на последно място – с висока енергийна ефективност. За намаляване на използваната енергия допринасят както използваните строителни материали, така и топлоизолацията и системата за управление на сградните инсталации, с която автоматично се регулират осветлението, климатичната, отоплителна и вентилационна система. С удобната локация, прецизно подбрания асортимент и прегледна стокова подредба, клиентите могат да пестят време и средства и да намират всичко необходимо за трапезата и домакинството на едно място“, коментираха от компанията. 
 
На входа на новия троянски магазин
В ДЕНЯ на откриването за клиентите са предвидени различни подаръци и изненади, а специалните оферти в Троян ще продължат през целия м. април (сред тях са и две акции, които могат да донесат отстъпка от 50% за продуктите пици и колбаси).

Т21, по информация на „Лидл България“

„Лидл“ в България

„Lidl“ (Лидл) е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа и е част от немската „Schwarz Gruppe“ (Шварц груп), която присъства в 32 държави. В България „Лидл“ стартира своята дейност през 2010 г., а към този момент има 106 магазина (троянският е 107-ия) в 49 града и над 3000 служители. Широката гама продукти, оптималното съотношение „качество - цена“ и въвеждането на редица иновативни практики наложиха „Лидл“ в България. През 2019 г. компанията е сред 10-те най-големи фирми у нас с оборот от близо 1,2 млрд. лв. Припомняме, че търговската верига бе заявила намерение да стъпи в Троян години по-рано – през 2011 г., и нейни представители имаха среща с тогавашния кмет Минко Акимов, но по различни причини идеята не се реализира.


 Още по темата:

5 коментара:

Unknown каза...

Много удобно и добре за конкурентната среда на пазара

Г.Стамов каза...

Браво , сега като тръгна на работа ще минавам от там. Да пазарувам хубави неща. Омръзна ми с изтекъл срок да пазарувам от полендашкия мол.

Anna42 каза...

Отдавна трябваше да има голяма търговска верига в Троян и причината да няма такава я знаят почти всички троянци. Монопола в града трябваше да се държи от магазините Слънце. Радевски го няма и слънцето започна да залязва.

Unknown каза...

Крайно време беше. Храната в Троян е една от най - скъпата в България. Сигурно собственикът на веригата Слънце си къса ръкавите на потника.

Unknown каза...

Много точно написано. Браво.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |