Троянският „Лидл“ отваря в неделя

* Хипермаркетът има 1100 кв. м търговска площ, паркинг за 120 автомобила и ще осигури 23 работни места
Предстоящо
Последни довършителни работи, Троян, м. март 2021 г.
В НЕДЕЛЯ, 11 април, в 11:00 ч. отваря врати троянският „Лидл“ – вторият хипермаркет за хранителни стоки в града ни след „Лайф“ на едноименната плевенска верига, открит преди четири години (2017 г.) и доказал, че хипермаркетната идея има почва в Троян. Новият голям троянски магазин бе построен според високите стандарти на компанията – при отлична организация и в обявените срокове; строителството започна на 16 октомври 2020 г. и приключи в края на м. март 2021 г., т. е. за заявените 167 дни. Обектът се намира на ул. „Акад. Ангел Балевски“ (в близост до Пачовия мост) и е на терен на завод „Елпром“ – изключително комуникативно и леснодостъпно място в същинската градска част. По данни от „Лидл България“ търговската му площ е 1100 кв. м, разполага с паркинг за 120 автомобила и ще осигури 23 работни места. 
 
Броени дни преди откриването, 8 април 2021 г.
„МАГАЗИНЪТ в Троян се отличава с нова и модерна визия, с широко вътрешно пространство за повече удобство при пазаруване и не на последно място – с висока енергийна ефективност. За намаляване на използваната енергия допринасят както използваните строителни материали, така и топлоизолацията и системата за управление на сградните инсталации, с която автоматично се регулират осветлението, климатичната, отоплителна и вентилационна система. С удобната локация, прецизно подбрания асортимент и прегледна стокова подредба, клиентите могат да пестят време и средства и да намират всичко необходимо за трапезата и домакинството на едно място“, коментираха от компанията. 
 
На входа на новия троянски магазин
В ДЕНЯ на откриването за клиентите са предвидени различни подаръци и изненади, а специалните оферти в Троян ще продължат през целия м. април (сред тях са и две акции, които могат да донесат отстъпка от 50% за продуктите пици и колбаси).

Т21, по информация на „Лидл България“

„Лидл“ в България

„Lidl“ (Лидл) е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа и е част от немската „Schwarz Gruppe“ (Шварц груп), която присъства в 32 държави. В България „Лидл“ стартира своята дейност през 2010 г., а към този момент има 106 магазина (троянският е 107-ия) в 49 града и над 3000 служители. Широката гама продукти, оптималното съотношение „качество - цена“ и въвеждането на редица иновативни практики наложиха „Лидл“ в България. През 2019 г. компанията е сред 10-те най-големи фирми у нас с оборот от близо 1,2 млрд. лв. Припомняме, че търговската верига бе заявила намерение да стъпи в Троян години по-рано – през 2011 г., и нейни представители имаха среща с тогавашния кмет Минко Акимов, но по различни причини идеята не се реализира.


 Още по темата:

5 коментара:

Unknown каза...

Много удобно и добре за конкурентната среда на пазара

Г.Стамов каза...

Браво , сега като тръгна на работа ще минавам от там. Да пазарувам хубави неща. Омръзна ми с изтекъл срок да пазарувам от полендашкия мол.

Anna42 каза...

Отдавна трябваше да има голяма търговска верига в Троян и причината да няма такава я знаят почти всички троянци. Монопола в града трябваше да се държи от магазините Слънце. Радевски го няма и слънцето започна да залязва.

Unknown каза...

Крайно време беше. Храната в Троян е една от най - скъпата в България. Сигурно собственикът на веригата Слънце си къса ръкавите на потника.

Unknown каза...

Много точно написано. Браво.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |