Троянският „Лидл“ пусна

* Отвсякъде прииждаха още, млади и стари, народ, като на задължителната 1-майска/9-септемврийска манифестация по онова време, слънцето и то грееше някак приповдигнато
Премиера
ТРОЯНСКИЯТ „Лидл“ пусна. В обявения час на откриването (11:00, 11 април, неделя) грамадна тълпа се виеше на окичения с балони, във фирмените цветове жълто и синьо, вход и отвсякъде прииждаха още, млади и стари, народ, като на задължителната 1-майска/9-септемврийска манифестация по онова време, сред „манифестиращите“ мернахме и двамата първи на Троян, кметът Донка Михайлова и председателят на местния парламент инж. Петко Пенков. Лидълският паркинг за 120 автомобила, а и околните два (на „Елпром“) бяха напълнени догоре, слънцето и то грееше някак приповдигнато. Изобщо всенароден троянски празник, неделното, че и априлското събитие №1 на общината, надминаващо по „изборна“ активност скорошните парламентарни избори.
Промоцията преди промоцията – рязането на лентата в 10:30 ч., сн. Стефан Генков

КОЙ ЗНАЕ защо обаче домакините прерязаха лентата половин час по-рано (около 10:30) и мнозина изтърваха този „гвоздей“ на церемонията. Но както и да е, важното е, че новият троянски хипермаркет наистина е на ниво, с всички екстри и плюсове на голямата европейска верига. И е нещо хубаво за Троян и района – поредна крачка в модернизирането на търговския процес и, надяваме се, в осигуряването на добри цени и възможности за клиентите.

КАКТО СЕ КАЗВА – да ни е честите новата придобивка! Очакваме следващата (виж „Била“ и Общината се споразумяха, австрийците преговарят за терена“ – бел. ред.).


 Още по темата:

6 коментара:

Донка Михайлова каза...

Великият български артист Амет е описал добре лирическия герой "троянец" -не излизал от страната в сблъсъка си с капиталистическите явления от западен тип-хипермаркети! Песента се казва"джамовете". Импресия от гледки,впечатления и лафчета в ритъм -кючек ! Щеше да бъде чудесен музикален фон на днешното"празнично" мероприятие с официални лица.

Unknown каза...

По време на бай Марин това нямаше никога да се случи. Собственикът на хранителната верига" Слънце" си къса ръкавите на потника.

Г.Стамов каза...

Браво!
Вече нещо истинско в Троян , не стоки с минал срок на годност , изсъхнали и вмирисани меса, вода и безалкохолно стояло с години на слънце и продавано в краия на срока на годност.

Донка Михайлова каза...

Трагично е ,че потребителската култура на българина е на такова ниско ниво. Да се радвате на една чуждестранна верига повече отколкото на родителите си! Нищо добро не чака тази държава докато не се източи тва вашето тъпашко поколение.... Не Бойко,Юри Гагарин да слезе не може да ви оправи!

r3d33ms каза...

Кво общо има потребителската култура с родителите,куха лейко?

Г.Стамов каза...

Предпочитам качество , макар да е от вън отколкото тукашните пишман търговци

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |