„КiК“ е следващият магазин в ритейл парка

* Девизът на компанията е  „Клиентът е цар“, отткриването на троянския „KiK“ – през декември * Общо 13 ще са търговските обекти в троянския „МОЛ на открито“

Предстоящо

ПОРЕДНИЯТ голям магазин в троянския ритейл парк – след „Лидъл“ и „Техномаркет“ – ще е от немската верига „KiK“ (стъпила неотдавна и в съседния Ловеч, позната на троянци като „немското „Левче“). Веригата предлага основно мода и стоки за бита, а голямото й предимство са ниските цени и наличието на дефицитните на други места големи размери при дрехите. Девизът на компанията е  „Клиентът е цар“ (Kunde ist König), откъдето идва и името й. Откриването на троянския „KiK“ ще е през първата половина на м. декември 2021 г. Веригата „KiK“ е сравнително нова, на 25 години, и има магазини в 12 европейски държави, като само в Германия техният брой надхвърля 2600; в нашата страна веригата стъпи през 2019 г. и досега е с над 20 обекта. 

В ТРОЯНСКИЯ ритейл парк, разпростиращ се на площ от 38 хил. кв. м, вече има 7 разрешени търговски обекта е се подготвят общо 13 (информацията е от кмета Донка Михайлова в профила й във фейсбук – бел. ред.). Тоест – големите магазини на това място ще са 13, но кои ще са следващите (след „Лидъл“, „Техномаркет“ и след броени дни „KiK“) все още няма яснота; говори се за немската дрогерия DM, сходния като профил с „KiK“ – полски „Pepco“ (Пепко), дори за „Jysk“ (Юск) от световноиззвестната датска верига. А троянският ритейл парк се разраства и добива наистина впечатляващ вид (ритейл парк – търговски комплекс от група отделни големи магазини, май-малко три, с обща съпътстваща инфраструктура, оприличаван на МОЛ на открито – бел. ред.).

Т21


 Още по темата:

2 коментара:

S.Iliev каза...

ТроЕнци,ще имате ли пари за толкоз много магазини(питане от Варна)... Браво, радвам се за Вас - от имане глава не боли(май не винаги е вярно...). Поздрави !!!

Z@Q каза...

Троянските работи вече са оправени!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |