В петък и събота – троянският площад става рокаджийска сцена

* През първия ден, 20:30 – Калоян Николов и Д2, през втория, 19:30 – „Севи“ и „Интелиджънт Мюзик Проджект * Рок в Троян през лятото на живо – от 2013 г. насам неизменно
Рок в сърцето на Балкана 2023
ВЕЧЕ цяло десетилетие и горница Троян (централният троянски площад) през лятото се превръща в рокаджийска сцена – от 2013 г. с първото издание на „Рок академия Троян“, през 2016 г. с добавката на „Джулая в Балкана“ на Беклемето, 2018 г., когато Джулая слезе на площада в Троян и се сля с Академията и трансформацията на двете в „Рок в сърцето на Балкана“ през 2021 г. и до днес, дано задълго. Общо девет троянски рокаджийски лета, заради двете „празни“ години – 2019 г., когато е само Джулая на Беклемето и 2020 г., изцяло без рок заради ковида. Неизменен организатор и спонсор на събитието – Община Троян.

ТАЗГОДИШНИЯТ „Рок в сърцето на Балкана“ (2023 г.) вече чука на вратата – тези петък и събота, 7-8 юли, на обичайното място, централния троянски площад. В петъчната вечер, начало 20:30 ч., на троянската сцена ще забиват Калоян Николов, познат от „Гласът на България“ и култовата банда Д2. В събота, от 19:30 ч., първи ще са „Севи“ със Светлана Близнакова, а на финала, от 21:30 ч., са „Интелиджънт Мюзик Проджект“, бандата, основана и продуцирана от известния бизнесмен, общественик, музикант и меценат Милен Врабевски, представила България на „Евровизия“ през 2022 г.
 
И ОЩЕ ДВЕ важни неща. Както се полага и както винаги – на рокаджийския троянски площад ще пушат скарите и ще се лее бира. И както се полага и както винаги – вход свободен. Заповядайте!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |