Важно: Лошото време мести Джулая от Беклемето в Троян!

* Първият юлски изгре ще се посрещне на Къпинчо, концертите –
 на „академичната“ сцена в Троян; програмата на Рок академията се запазва
Важноооо!
ЛОШИТЕ метеорологични условия местят посрещането на първия юлски изгрев от Беклемето в местността Къпинчо над Троян, а музикалния афиш на третия поред планински Джулай ще се реализират на сцената на троянския площад, съобщиха организаторите от Община Троян. Прогнозите за продължителни валежи внасят промени и в програмата на двете свързани събития – Рок академията Троян 2018 и Джулая.

НА 29 ЮНИ, ПЕТЪК. Както е обявено, Рок Академия Троян 2018 започва в 13:00 ч. (до 15:00 ч.) с майсторски класове „Вокални техники“ и „Китари“, мястото е Информационно-културният център в Троян. Независимо от капризите на времето се запазват обявените спортни прояви, които ще започнат както следва: от 16:20 ч. (до 18:20 ч.) демонстрации на „Троян Мото клуб“ и от 16:30 ч. (до 18:30 ч.) демонстрации на екстремно градско колоездене от представители на клуб „Biketrial Sofia“. В 18:30 ч. се дава начало на Рок Академията с концерти на групите „Project Two & Rock Masters“, „Delta Roosters“, „Монолит“ и „Акага“.

НА 30 ЮНИ, СЪБОТА. Събитията започват в 18:00 ч. с награждаване на победителите в конкурса „Яки жици срещу наркотици“ и на победителите в конкурса за авторска песен на Рок Академия Троян 2018. Веднага след това е началото на Джулая, както стана ясно – на същата „академична“ сцена. Концертите на Джулая ще са в следния ред: от 18:30 ч. са подгряващите групи, в 19:30 ч. излизат Славин Славчев и „Julian’s Laughter“, „Уикеда“ са от 21:00 ч. (до 22:30 ч.), а след тях, до малките часове – Светльо Хиподилски и „The Legends“.

ОБЩИНА ТРОЯН поднася своите извинения за настъпилите промени по независещи от организаторите обстоятелства, промяната е с цел да се даде възможност на повече хора да присъстват на събитията. А гледката на първия юлски изгрев от Къпинчо си струва, повярвайте!

Община Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |