Идат Рок академия 2018 и третият Джулай на Беклемето

* На рокаджийската сцена в Троян ще се качат „Акага“ и „Монолит“, под Карцовия бук ще забиват „Уикеда“ и Светльо Хиподилски
Предстоящо
ЗАДАВАТ СЕ поредните троянски Рок академия и Джулай морнинг на Беклемето – съответно за шести и за трети път.

Очакваме "Акага" на сцената на Рок академия 2018
РОК АКАДЕМИЯ 2018. След „Обратен ефект“ и Васко Кръпката (2013 г.), „Спринт“, „Импулс“ и „Контрол“ (2014 г.), сръбските чешити от „Перо Деформеро“ (2015 г.), вокалът на „Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“ Джо Лин Търнър, САЩ (2016 г.) и британецът Джон Лоутън от „Юрая Хийп“ (2017 г.), сега на сцената на троянската Рок академия (2018 г.) ще се качат четири родни банди. Двете са създадени през 90-те – „Монолит“ с хитовете си „Здравей“ и „Хулиган“ и музикантската фюжън група „Акага“; другите две са по-нови, от второто десетилетие на 21. век –  блусарите от „Delta Roosters“ и рокаджиите от „Project Two&Rock Masters” (спечелили конкурса за млади групи на Рок академия 2016).

ТАЗГОДИШНАТА Рок академия ще е в два дни, 29-30 юни (петък и събота), на обичайното си място – централния троянски площад. След което (вечерта на 30-ти) най-естествено и логично ще се пренесе на Беклемето и ще се слее с троянския/планинския Джулай.

Светльо и "Легендите" ще забиват на Джулая на Беклемето
ДЖУЛАЯ НА БЕКЛЕМЕТО 2018 ще започне от съботния следобед (17:00 ч.) с изпълнения на няколко подгряващи младежки банди, призьори от конкурсната част на Рок академия 2018. А на свечеряване на сцената в подножието на Карцовия бук ще се качат „гвоздеите“ в програмата – провокаторът музикант и политик Светльо (Витков) с „Легендите“ (The Legends), Х-факторът Славин Славчев с групата си „Julia`s Laughter“, незабравимата „Уикеда“ („А ние двамата с Боби пием кафе…“) и др. Разбира се, купонът ще продължи до сутринта, а посрещането на първия юлски изгрев ще е край Арката (Чорапогащника) на старопланинското било.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |