Нашата Ани спечели в Казахстан

* Талантливата троянка грабна Голямата награда в международния конкурс за казахска песен при сериозната конкуренция на 24-ма изпълнители от различни страни
Ани Ненова

Отличници

СЪГРАЖДАНКАТА ни Ани Ненова спечели Голямата награда на международния конкурс за казахска песен в Казахстан. При сериозната конкуренция на 24-ма изпълнители от различни страни, повечето професионални певци, сред тях и известни имена от оперната и поп сцена.

АНИ е на 24, завършила е троянското СУ „Св. Климент Охридски“, сега е студентка в Химикотехнологичния университет в София, 5-ти курс. Пее от малка и развива таланта си в троянската студия „Гласове“ под ръководството на музикалната педагожка Мариета Жекова. Участвала е в редица национални и международни фестивали и е печелила не една награда. Правото да представя България на конкурса в Казахстан, както и на предстоящия през есента конкурс „Орфей“ в град Лино ди Йезоло (Италия), добива след тазгодишната си Гран При от шестият национален конкурс „Път към славата“, София.

След победата в Казахстан
„ПЪРВО място за България! Беше сериозна битка, огромна конкуренция. Организацията беше изключително добра. Адмирации към екипа. Този успех освен на България е успех и за Троян, успех за Мариета Жекова и студия „Гласове“ при Читалище „Наука“, Троян. Много съм щастлива, че бях част от това събитие!“, написа в страницата си във фейсбук победителката. И от нас – браво, Ани!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |