Внимание служби: Умряла овца в белишката река до Троян! *

* Горещо е, има опасност от зараза, наложително е скоростно решение, еколожката на Общината се ангажира с проблема
Сигнал
Умрялата овца в белишката река до Троян, 13:00 ч., 5 юли 2023 г.
УМРЯЛА овца в белишката река, на метри преди табелата за селото (с. Белиш), съвсем близо до града (Троян), ориентир е новоасфалтираният пътен участък. Снимката ни изпрати нашият приятел и читател на Т21 Йордан Петков, минавал оттам, малко преди 13:00 ч. (днес, 5 юли), видял и е загрижен да не стане по-лошо, зараза, горещо е.

ГОВОРИХМЕ с белишкия кмет г-н Радевски, той е на почивка, посъветва ни да информираме еколожката на Община Троян г-жа Рогачева, свързахме се, говорихме, научихме, че ангажиментът в такива случаи е на екарисажа – да се надяваме, че въпросът е задвижен и ще бъде решен.

Мястото, снимката е за ориентир на службите
А КАК се е случило, инцидент или някой пишман животновъд е захвърлил за по-лесно умрялото си добиче в реката – не е ясно. Но ако е второто, е ясно, че трябва да има наказания. Трябва, ама…

Т21
* Бел. ред. Става дума за река Осъм преди табелата за с. Белиш, а не за рекичката, минаваща през селото.
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |