Концертът „Children in time“ се отлага

* Организаторите: „Поради силната буря, възникнала неочаквано и нанесени значителни щети върху техниката на изпълнителите, концертът се отлага за неопределено време“

От последния час

ВРЕМЕТО скрои лоша шега на организаторите и музикантите и на многобройната публика, очакваща концерта „Children in time“ (Деца във времето) на групата „Кикимора“ и Видинската филхармония, който трябваше да се състои на централния площад в Троян тази вечер, 26 юни, събота, от 20:00 ч. „Поради силната буря, възникнала неочаквано и нанесени значителни щети върху техниката на изпълнителите, концертът се отлага за неопределено време“, съобщи ни Елица Наумова от Община Троян, организатор на събитието.

ЖАЛКО
, защото първата концертна вечер, снощи, 25 юни – с „Диана експрес“ и „Екс“, бе много силна, събра много публика и стана истински рокаджийски празник. Но това е положението, никой не е по-голям от природата.

Т21

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |