Троянският „Юск“ отваря на 28 април

* Магазинът на прочутата датска верига попълва троянската липса от голям мебелен магазин * Обектите в Ритейл парк Троян стават 10
Предстоящо
Поглед към троянския „Юск“, премиерата му ще е на 28 април, четвъртък, 10:00
СЛЕД броени дни троянският Ритейл парк – търговският комплекс на открито, разпростиращ се на площ от 38 дка и имащ вече 9 магазина, а в завършения му вид се очаква бройката им да достигне 13 – ще се сдобие с един от най-впечатляващите си обекти. На 28 април, четвъртък, о 10:00 ч., ще отвори врати троянският „Юск“ (Jysk) – на прочутата, представена от основаването си през 1979 г. в родната Дания до днес в 49 държави по света и реализираща годишен оборот от над 4,4 млрд. евро търговска верига с профил „всичко за дома“ (мебели и всякакви аксесоари); датският еквивалент на лидера в бранша също със скандинавски корени, шведската „Икеа“ (Ikea).

СМЕЕМ да определим „Юск“ като „черешката на тортата“ в ритейл парка, тъй като досега Троян, който е един от водещите мебелни центрове на България, троянска е и най-голямата фирма за електронна търговия с мебели у нас „Мебелино“, нямаше голям мебелен магазин (всичко за дома). И новият „Юск“ ще попълни тази троянска липса, а защо не и да повлече крак за други подобни обекти. „Откриваме нов магазин в Троян! Заповядайте и се възползвайте от намаления до 75% на повече от 2000 артикула. В седмицата на откриването ще намерите страхотни оферти на всичко за дома от завивки, възглавници и матраци, до интериорна мебел, домашен текстил, стилни аксесоари и идеи за подаръци“, четем в покана в официалния сайт на „Юск“ (България). Компанията е приготвила и специална брошура за „Голямото откриване в Троян“, където могат да се видят артикулите с промоционални цени. Както се казва – да ни е честито!

ПРИПОМНЯМЕ. Досега в Ритейл парк Троян отвориха следните магазини: първият, на немската верига за хранителни стоки „Лидъл“ (Lidl), тръгна на 11 април 2021 г., вторият бе на най-голямата българска верига за черна и бяла техника „Техномаркет“ – лентата бе прерязана на празника на Троян Петковден, 14 октомври, след това в рамките на няколко месеца отвориха още седем, последният до този момент бе на полската верига за стоки за бита „Пепко“ (Pepko), започнал работа на 11 февруари 2022 г., другите са „КиК“ (KiK), „ДМ“ (dm), „Мат Стар“ (Mat Star), Сладкарници „Неделя“, бирария „Багатур“, „Българска скара“. Предстои откриването на магазин от веригата за мода „Ню Йоркър“ (New Yorker). А вече се работи и на голяма площадка в съседство с „Юск“, към жп линията, но нямаме информация кой ще е поредният търговски обект.

Т21

 Още по темата:

2 коментара:

Z@Q каза...

Walmart ще отваря магазин на новата площадка!

Questions каза...

Работни места с високи заплати трябва да се откриват!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |