Воистину Воскресе Христос!

Възкръснал рано в първия ден на седмицата, Иисус се яви първом на Мария Магдалина. Тя отиде, та обади на ония, които са били с Него.

Възлюбени в Господа братя и сестри,

Христос Воскресе!


Всесърдечно ви поздравявам с най-светлия и голям Христов празник, наречен празник на празниците и тържество на тържествата, когато сърцата ни и всякое дихание е преизпълнено с божествена любов и преизобилна радост.

След като претърпява поругание, разпятие и смърт, чрез Своето преславно Възкресение от гроба Господ Иисус Христос победи веднъж завинаги смъртта и дявола и дарува на повярвалите в Него живот вечен и велика радост.

Молитвено  пожелавам Господ да обдари вас и вашите близки със здраве, спасение и с всички Свои небесни и земни благословения!

Воистину Воскресе Христос!
С любов във Възкръсналия Господ: ✝ Ловчански Митрополит Гавриил

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |