Отличен за нашите на Държавното първенство в Шкорпиловци

* Християна Христова със злато в дългата дистанция и щафетното бягане * Убедителна победа за троянската щафета при Ж-16, общо 5 златни и 4 сребърни медала за тима на СКО „Хемус“
Колоориентиране
Трите ни щафетни шампионки – Дария, Християна и Пламена, група Ж-16
ИЗМИНА по-голямата част от състезанията по ориентиране от календара на БФО за сезон лято 2021 г. В тях младите състезатели от Спортен клуб по ориентиране (СКО) „Хемус“ (Троян) се представиха повече от добре. Сега за участието ни на Държавното първенство по колоориентиране. Мястото е село Шкорпиловци (Варненско), което ми-рише на море (1-4 юли). Районът е чудесен, няма много големи изкачвания, бърз е и би трябвало да е удобен за нас.

Християна Христова
ПЪРВИЯТ ден е прологът – въвеждане в района, но има и състезателен характер. Всички от нашите се класираха в десетките в своята възрастова група, а Християна Христова загатва, че е в чудесна форма и печели убедително първо място в група Ж-14. В следващите дни следват спринт, дълга дистанция и щафети. И е трудно е да опиша всичките емоции и вълнения, които ни съпътстваха. Участваха почти 400 състезатели, а динамиката на състезанията ни допадаше.

НАКРАТКО – спечелихме 5 златни и 4 сребърни медала. Християна затвърди добрата си форма и спечели златни медали в дългата дистанция и щафетата (Ж-16), където достойно й асистираха Дария и Пламена – и трите невероятно трудолюбиви и всеот-дайни. С равностойни времена и изключителна езда троянските момичета „отвяха“ втората щафета с цели 32 минути. Всички други от нашите бяха в крак с шампионките и макар и без медали направиха добри класирания. Благодаря ви „хемусци“, сега море-то ви очаква – топло и галещо. Заслужихте го.

Венелин Иванов
, треньор в СКО „Хемус“

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |