Беломъжев безпощаден и в трите старта на ДП

* Три златни медала за летящия троянец – в пролога, спринта и
 дългата дистанция
Колоориентиране
Станимир Беломъжев
БЕЗ ИЗНЕНАДИ и с очаквания шампион преминаха стартовете в елита при мъжете (М-21) на Държавното първенство (ДП) по колоориентиране в с. Шкорпиловци, Варненско, 1-4 юли. Голямата звезда на родното ориентиране – троянецът Станимир Беломъжев-Тачо, бягащ за своя троянски клуб Ски клуб (СК) „Хемус“, бе безпощаден и в трите дистанции – пролога на 6 км, спринта на 8,5 км и дългото бягане на 28 км, завършвайки с пълен комплект индивидуални златни отличия.

В НАЙ-ТЕЖКАТА дълга дистанция Тачо буквално отвя конкуренцията, като финишира с повече от 11 минути преднина (1:14:24 ч.) пред втория Ивайло Христов от отбора на „Валди“, София (1:25:45 ч.). Подобна бе ситуацията и в пролога и спринта – безапелационни победи на летящия троянец. Резултатите от ДП по колоориентиране, което е етап от подготовката на Тачо за стартовете в коронната му дисциплина – ски ориентирането, говорят за добро ниво и амбиции за предстоящия зимен сезон.

Т21
  • Още за победите на Беломъжев през годините – виж ТУК

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |