Допълнителни „петънца“ изящество в Търговския парк

* Няколко нови къта за отмора, пръснати край магазините – с пейки, масички, кошчета за отпадъци, изцяло от масивно дърво и ковано желязо, дизайнерски и удобни, красота плюс полза
Малкото голямо
ЕДИН детайл от новия Търговски парк в Троян (доскоро, и ние от Т21, му казвахме Ритейл парк, но се съобразяваме с негативната нагласа към тази неразбираема чуждица и вече за този троянски „мол на открито“, който има над 10 обекта, окончателно ще станат 13, и се превръща в законна гордост на Троян, ще използваме само българското Търговски парк, което, струва ни се, изразява точно същността му – бел. ред). Детайлът се появи наскоро – някак изведнъж, както и повечето обекти в Търговския парк, което не означава претупано и некачествено. Напротив, точно обратното! И не само качествено, но и артистично, естетско, градско, едновременно здраво и удобно. Говорим и за детайла, и за всичко останало.

НО СЕГА конкретно за детайла, или по-точно детайлите – няколко къта за отмора, пръснати край магазините, с пейки, масички, кошчета за отпадъци, изцяло от масивно дърво и ковано желязо, дизайнерски и удобни, красота плюс полза. Едни допълнителни „петънца“ изящество в Търговския парк, които не само те подканят да си починеш, но и радват окото, освежават и оцветяват едновременно. От нас – голямо браво! Може би някой би казал – какво толкова, дреболия. Отговорът ни е – дай боже повече такива дреболии, защото малкото също може да е голямо.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |